Obsah stránky
4 posters
Strana 1 z 1
Obsah stránky
Čaute, sem môžete písať vaše pripomienky ohľadne obsahu našej stránky. Zároveň vás vyzývam a prosím, aby ste niečo napísali o našom zbore, oddieloch, družinách a pod., lebo dať dokopy toľko materálu je pre jedného človeka dosť náročné. Príspevky posielajte na môj mail, príp. napíšte sem, o čom píšete, aby sme sa vedeli dohodnúť a nepísali šiesti o jednej veci (aj keď nevylučujem príspevky z viacerých zdrojov). V mene celého zboru ďakujem za vašu iniciatívu a aktivitu.
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
Re: Obsah stránky
TakaMahaka napísal:Čaute, sem môžete písať vaše pripomienky ohľadne obsahu našej stránky. Zároveň vás vyzývam a prosím, aby ste niečo napísali o našom zbore, oddieloch, družinách a pod., lebo dať dokopy toľko materálu je pre jedného človeka dosť náročné. Príspevky posielajte na môj mail, príp. napíšte sem, o čom píšete, aby sme sa vedeli dohodnúť a nepísali šiesti o jednej veci (aj keď nevylučujem príspevky z viacerých zdrojov). V mene celého zboru ďakujem za vašu iniciatívu a aktivitu.
bobo kdeze si z Hybov mohol by si o vasom hybovanskom odd. nieco napisat a ty miska o Maluzinej
no pravda je ze nemam cas no co uz som cel byt viceadmin to by som si ten cas mozno ete nesiel ale taqto si myslim ze za moderatora staci chodit 2 razy do tizdna najme na takomto pasivnom fore....
Bobo- Počet príspevkov : 53
Location : Near here...........................................................................................
Registration date : 24.10.2007
patizon napísal:TakaMahaka napísal:Čaute, sem môžete písať vaše pripomienky ohľadne obsahu našej stránky. Zároveň vás vyzývam a prosím, aby ste niečo napísali o našom zbore, oddieloch, družinách a pod., lebo dať dokopy toľko materálu je pre jedného človeka dosť náročné. Príspevky posielajte na môj mail, príp. napíšte sem, o čom píšete, aby sme sa vedeli dohodnúť a nepísali šiesti o jednej veci (aj keď nevylučujem príspevky z viacerých zdrojov). V mene celého zboru ďakujem za vašu iniciatívu a aktivitu.
bobo kdeze si z Hýb mohol by si o vasom Hybskom odd. nieco napisat a ty miska o Maluzinej
Bobo- Počet príspevkov : 53
Location : Near here...........................................................................................
Registration date : 24.10.2007
jaaj? pfuuu....
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
Bobo napísal:patizon napísal:TakaMahaka napísal:Čaute, sem môžete písať vaše pripomienky ohľadne obsahu našej stránky. Zároveň vás vyzývam a prosím, aby ste niečo napísali o našom zbore, oddieloch, družinách a pod., lebo dať dokopy toľko materálu je pre jedného človeka dosť náročné. Príspevky posielajte na môj mail, príp. napíšte sem, o čom píšete, aby sme sa vedeli dohodnúť a nepísali šiesti o jednej veci (aj keď nevylučujem príspevky z viacerých zdrojov). V mene celého zboru ďakujem za vašu iniciatívu a aktivitu.
bobo kdeze si z Hýb mohol by si o vasom Hybskom odd. nieco napisat a ty miska o Maluzinej
chapem
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: