Volná téma
+7
MonkA
Bleee
patizon13
Myškaa
TakaMahaka
suchy bublifuk
Bobo
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 1 z 11
Strana 1 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Volná téma
Sem môžete písať čokolvek pre zábavu...
Bobo- Počet príspevkov : 53
Location : Near here...........................................................................................
Registration date : 24.10.2007
the number 23
Haaa no neviem ze ci je to pre zabavu ale v posledenj dobe som videl par dobrych filmov a jednym z nich bolo cislo 23 http://www.megavideo.com/ep_gr.swf?v=ANH3NRIO ( to je link na tenfilm bohuzial lenpo aj) a musim zhodnotiti ze je to fakt super flim teda cez niktore veci sa tam treba trosku preniest ale je to pecka. kazdopadne film sa vola cislo 23 a tak som skusal ze kde vsade najdem to cislo ked chcem ked sa ho moja mysel " boji " takze mozem zacat.
11.9. 2001 - vieme co sa vtedy stalo 11+9+2+1 = 23
mayovia verili , ze v roku 2012nastane dalsi dejinovy cyklus 20 +1+2 = 23
michael jordan -23
Hitler zomrel v aprili 1945 ( uz tu nej dem vypisovat sucty to si vie kazdy spravit sam)
narodil som sa 16.7.
clovek ma 23 chromozom vych parov
cesara zabili 23 bodnymim ranami
film sa riadi myslienkou z knihi numeri 32:23
... clovek najde toho strasne vela pokial sa jeho mysel tym zamestnava ale dodava to filmu dobru atmosku odporucam Vam ho...
michael jordan -23
Hitler zomrel v aprili 1945 ( uz tu nej dem vypisovat sucty to si vie kazdy spravit sam)
narodil som sa 16.7.
... clovek najde toho strasne vela pokial sa jeho mysel tym zamestnava ale dodava to filmu dobru atmosku odporucam Vam ho...
Re: Volná téma
suchy bublifuk napísal:Haaa no neviem ze ci je to pre zabavu ale v posledenj dobe som videl par dobrych filmov a jednym z nich bolo cislo 23 http://www.megavideo.com/ep_gr.swf?v=ANH3NRIO ( to je link na tenfilm bohuzial lenpo aj) a musim zhodnotiti ze je to fakt super flim teda cez niktore veci sa tam treba trosku preniest ale je to pecka. kazdopadne film sa vola cislo 23 a tak som skusal ze kde vsade najdem to cislo ked chcem ked sa ho moja mysel " boji " takze mozem zacat.
michael jordan -23
narodil som sa 16.7.
len aby som vsetko uviedol na spravnu cestu - to prave magicke cislo je 6 ... ak neverite, spytajte sa aj Peta Zelinka... (okrem ineho 2*3 (z toho 23) je 6)... raz mozem vysvetlit podrobnejsie...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
TakaMahaka napísal:suchy bublifuk napísal:Haaa no neviem ze ci je to pre zabavu ale v posledenj dobe som videl par dobrych filmov a jednym z nich bolo cislo 23 http://www.megavideo.com/ep_gr.swf?v=ANH3NRIO ( to je link na tenfilm bohuzial lenpo aj) a musim zhodnotiti ze je to fakt super flim teda cez niktore veci sa tam treba trosku preniest ale je to pecka. kazdopadne film sa vola cislo 23 a tak som skusal ze kde vsade najdem to cislo ked chcem ked sa ho moja mysel " boji " takze mozem zacat.
michael jordan -23
narodil som sa 16.7.
len aby som vsetko uviedol na spravnu cestu - to prave magicke cislo je 6 ... ak neverite, spytajte sa aj Peta Zelinka... (okrem ineho 2*3 (z toho 23) je 6)... raz mozem vysvetlit podrobnejsie...
no dobre dobre a odkial poznas Peta Zelinku Ha???
suchy bublifuk napísal:
no dobre dobre a odkial poznas Peta Zelinku Ha???
Peter Zelinko je moj byvaly spoluziak z vysky a byval v BR... Ty ho nepoznas?
Ludkovia, nejako sa tu nic nehybe. A my si hovorime zbor Hybe?
TakaMahaka napísal:Ludkovia, nejako sa tu nic nehybe. A my si hovorime zbor Hybe?
no.. neviem co ti mam na to povedat Taka... ako vidis nemam slov... ved volna tema - to moze byt hocico.. uplne ze fselico... a nic ma nenapada...hm.. zajtra je valentina... cela moja trieda vravi ze je to trapny sviatok.. ja sa k tomu staviam neutralne... inac v nasej skole viete co spravili? zobrali NÁM z triedy jednu lavicu, dali ju pod hlavnu nastenku na chodbe, sibli na nu krabicku so srdieckami a napisom VALENTINSKA POSTA a furt tam stretavam dake baby ako tam vhadzuju listocky... myslim ze chalani tam ani nechodia.. a aj moje kamosky tam hadzali kazda aspon desat listkov... ale to si len robili srandu... alebo priali veseleho valentina.. niekedy zostavali v anonymite a jeden listok napisali aj mojom mene.... myslim ze Samovi.... hm... som zvedava ci sa tam najde nieco aj premna a ak ano tak sa dobre zasmejem... achjaaj... ale sme my zvrateni... teda myslim nasa skola hihi... ale ja fakt nemam slov
over
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
heh, dobre... konecne sa to tu pohlo
TakaMahaka napísal:heh, dobre... konecne sa to tu pohlo
ako by povedal jeden moj spoluziak HURRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
no vies co???
patizon napísal:Myškaa napísal:no vies co???
nie
tak ti treba... ale nie... to bolo odveci... a co takto... TAK SA UZ KONECNE UVEDOM IBA HURHAJ ROBIS ale nieee... to bolo zas rany na dusi sposobujuce (fsak?)... hm... musim dat nieco s ponaucenim... oblizni si laket a potom si rob co kces!!... to bolo teda traaaapne...
mal by si sa nad sebou zamysliet lebo co ty robis to je uz naozaj hurhaj.!.!.!.
Myškaa napísal:patizon napísal:Myškaa napísal:no vies co???
nie
tak ti treba... ale nie... to bolo odveci... a co takto... TAK SA UZ KONECNE UVEDOM IBA HURHAJ ROBIS ale nieee... to bolo zas rany na dusi sposobujuce (fsak?)... hm... musim dat nieco s ponaucenim... oblizni si laket a potom si rob co kces!!... to bolo teda traaaapne...
niektory ludia si dokazu obliznut laket ked sme uz tak pri tom
patizon napísal:Myškaa napísal:patizon napísal:Myškaa napísal:no vies co???
nie
niektory ludia si dokazu obliznut laket ked sme uz tak pri tom
heeej? tak to musia byt cudaci, hehe... inak, Ty to dokazes?
to nie je mozne... obliznut laket sa neda!!!!!
Myškaa napísal:to nie je mozne... obliznut laket sa neda!!!!!
da jeden znamy na akad. to vie
co si vie odmontovat jazyk?
ale neverim... podla mna to nik nedokaze... ale keby si nahodou mal jeho foto ako ma jazyk na lakti tak by to bolo zaujimave... mozes ju potom poslat na myska.v@zoznam.sk
Myškaa napísal:ale neverim... podla mna to nik nedokaze... ale keby si nahodou mal jeho foto ako ma jazyk na lakti tak by to bolo zaujimave... mozes ju potom poslat na myska.v@zoznam.sk
to nemozem zarucit lebo som s nim uz dlho nebol ale skusim
hej skusis? tak fajn, supeer!, berem ta za slovopatizon napísal:Myškaa napísal:ale neverim... podla mna to nik nedokaze... ale keby si nahodou mal jeho foto ako ma jazyk na lakti tak by to bolo zaujimave... mozes ju potom poslat na myska.v@zoznam.sk
to nemozem zarucit lebo som s nim uz dlho nebol ale skusim
patizon napísal:halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
halo... halooo !!! ha-LOOOOOOOOOOOOO
dobry den... (ci ako to bolo)
TakaMahaka napísal:patizon napísal:halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
halo... halooo !!! ha-LOOOOOOOOOOOOO
dobry den... (ci ako to bolo)
je tu niekto Nie??
Strana 1 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 1 z 11
Povolenie tohoto fóra: