Tábor 2009
+3
patizon13
nikisooo
TakaMahaka
7 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Tábor 2009
hehe ale to s tym slnieckom ej dobre :D len potom by sme mali chodit aj spat ked vyjde mesiacik..a to by bol rovnaky problem ako vstavat so slnieckom
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
inak...a na tabore moze byt etapovka nieco o rytieroch,abo herkules abo daco take...starodavne...take sme tusim este nemali...
malo volneho priestoru
Sice som (zatial)nebola na tabore ale z rozpravania mudrych babiciek som usudila ze na taboroch je maaalo volneho casu resp.casu na seba...ja osobne som take individum a chcela by som napr.ist do hory sadnut si na slnicko a citat si knizku...no robit nieco co chcem...viem ze by to bolo dost brutalne keby si kazdy robil co chcel,ziadna organizacia a cely program fuc ale keby sa vyhradila aspon hodinka-dve na volnu cinnost:)
Marion- Počet príspevkov : 3
Registration date : 15.12.2008
pokial viem, vzdy je aj volny cas a obzvlast tento rok... ja osobne som tento rok bol niekolko krat len tak mimo tabora, rozjimal som a vnimal prirodu...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
ja osobne si myslim,ze je super ze sa vzdy tak vystavime(aspon sa nam lepsie spi..hehe a nevnimame zimu co sme taky unaveny)ale nieee...ved mavame na tabore vecinou najmenej hodinku oddych...a to podla mna staci..ved doma oddychujeme a nudime sa casto...a tabor je o tom aby sme sa zabavali a tak no..teda ja si myslim... a este aj pre to ideme na tabor bo sme radi spolu
to je slovo do bitky...
hehe..no jasne...ved uzivat si treba,nie? pohyb,adrenalin,zabava nesmu chybat.... ved co by to boli za tabory?teda ja osobne tam chodim kvoli tomu co som napisala
mate uz nejaky tip na taborisko?
nika: ano, je to iste jedna s dolezitych zloziek, preco je na taboroch dobre... a vsimol som si, ze dokazes byt poriadne akcna...
nika: ano, je to iste jedna s dolezitych zloziek, preco je na taboroch dobre... a vsimol som si, ze dokazes byt poriadne akcna...
ja a akcna? hehe...a na to si uz ako prisiel?... ....fuuu a miesto na taborisko?...hehe..nooo kto vlastne zariadil taborisko v divine?...doteraz to neviem...a myslim ze taborisko sa najde zas na poslednu chvilu
spytaj sa Zbora...
nemuselo by to tak byt s tym taboriskom... nebolo by odveci, keby bolo taborisko uzavrete niekedy v aprili... snivajte s nami, co ?
nemuselo by to tak byt s tym taboriskom... nebolo by odveci, keby bolo taborisko uzavrete niekedy v aprili... snivajte s nami, co ?
pockat,hehe zas nechapem co sa mam spytat zbora? ....takooos ako ja si tiez myslim ze by nebolo odveci uzavriet ten tabor uz skor...a nerobit vsetko na poslednu chvilu...nehnevajte sa na mna nikto(hehe,ja uprimny clovek ) ale mam pocit ze to v zbore nemame dobre zorganizovane,mam pocit ze vladne taky chaus,ked sa o niecom radime,tak sa radime dve hodiny o tom istom a aj tak nic nevyriesime...vzdy po tych radach mam taky pocit ze viem menej ako som vedela... ale urcite sa to da napravit...hmm...a odo mal pravdu,treba poslat vzdy pred radou osnovu co budeme riesit aby sme sa mi ostatny na to mohli pripravit... tazko je nieco riesit hned na mieste ked nebudeme mat zistene co a ako...nooo...dufam ma zatial chapes...ale chapem ze aj ked sa mame nahlasit na niejaku akciu,vsetci na to kaslu...a nenahlasi sa takmer nic...takze myslim si ze by sme sa mali dakedy stretnut,vsetci a podebatit si aj na temu ci sme ochotny alebo niesme plnit si aj taketo povinnosti...a prebrat si co nam vadi a co sa nam paci...no to je moj nazor... hehe ale skauting je inak velmo skvela vec... len chyba organizacia v tom nasom... ale mi to zvladneme...
juuj sory ze zas pisem,ale som nieco zabudla povedat este..hehe ci napisat....a este toto som chcela,ze velmi malo ludi ma odvahu povedat svoj nazor,napriklad aj na tych radach,takze fuu,neviem ako to vymyslime,ale aj pre to ze sa boja vyjadrit sa tak nik nevie co im vadi a co nie...takze neviem ako no...
nevadi, ze hovoris, prave naopak, je potrebne povedat svoj nazor... len otazne je, ci to aj niekto precita ... mas pravdu, niekedy sa radime pridlho a aj ine veci su ako organizovany chaos... ale ako si spravime, tak mame...
si ale myslim, ze to nie je az take zle, aby nemohlo byt horsie
zborova schodza ma uz pripraveny harmonogram, tak si to mozeme nazivo vyskusat, ci to vieme aj lepsie...
a zbora sa mas opytat na to taborisko (minulorocne)...
si ale myslim, ze to nie je az take zle, aby nemohlo byt horsie
zborova schodza ma uz pripraveny harmonogram, tak si to mozeme nazivo vyskusat, ci to vieme aj lepsie...
a zbora sa mas opytat na to taborisko (minulorocne)...
nooo to je fakt,asi to nik nebude citat....ale hehe neva...tusim aj tak vsetci poznaju moj nazor to je super ze si to vyskusame hehe teraz uz ide len o to ze ci bude mat nikto odvahu otvorit usta ja cato rozpravam,ale dobre odveci... ked daco poviem tak je to daky blud a vsetci sa smeju,ako som rada ze dokazem rozveselit ludi,ale je hrozne ze neviem povedat nic mudre a podla mna ak to budeme mat viac zorganizovane,bude vsetko lepsie fungovat no...
nemyslim, ze ked nieco povies, je to blud...
hehe to vazne? vauuu...tak to budem rozpravat este viac ako rozpravam ale nieee,ved ja som rada ked sa na mne ludia smeju,je to fajn
ale ti ludia sa smeju s tebou a nielen na tebe;-)nika napísal:hehe to vazne? vauuu...tak to budem rozpravat este viac ako rozpravam ale nieee,ved ja som rada ked sa na mne ludia smeju,je to fajn
jaaaaj,tak to je dobre... ale viete mne sa casto stava ze ludia mi povedia,vau nika,ty sa tak super smejes,a ze sa musia smiat lebo ja sa smejem... celkom zabava je to...
aj to to je dokonaly donucovaci prostriedok...nikisooo napísal:jaaaaj,tak to je dobre... ale viete mne sa casto stava ze ludia mi povedia,vau nika,ty sa tak super smejes,a ze sa musia smiat lebo ja sa smejem... celkom zabava je to...
aj by som mal rym ale kedze by to bolo nam mliecko prinasa tak radcej zareagujem ano skleroza...nikisooo napísal:ach ta skleroza nasa:D
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolenie tohoto fóra: