Hudba
+6
Bleee
suchy bublifuk
Bobo
Myškaa
patizon13
TakaMahaka
10 posters
Strana 12 z 13
Strana 12 z 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Hudba
neviem pridu mi mierne presentimentalizovane....ale momentalne ich dost pocuvam popri kabate a tak vy pocuvate co?
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
Linkin Park, Night Wish, Protonic.sk, a momentalne i Nedviedi ale ja pocuvam takmer vsetko
Naposledy upravil Mravec dňa St júl 30, 2008 5:10 pm, celkom upravené 1 krát.
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
a pocuva dakto Horkyze?...ja musim,bo ked sme v klubovny ja,Odo a Peto tak to pustaju....ja som predtym Horkyze neznasala...ale teraz to uz unesiem....ale inak pocuvam skoro vsetko...a Peto pocuva fajn hudbu,ale neviem ako sa volaju tie skupiny...ale huste...
aj ja som to neznasala, ale nedobrovolne som na tom vyrastala, braskovia to pocuvali az mi z toho hrablo ze to pocuvam aj ja.. a to este deathmetal pocuvali, ale to uz neeee to je deprimujuca hudba... by som (si) daco spravila asinika napísal:a pocuva dakto Horkyze?...ja musim,bo ked sme v klubovny ja,Odo a Peto tak to pustaju....ja som predtym Horkyze neznasala...ale teraz to uz unesiem....ale inak pocuvam skoro vsetko...a Peto pocuva fajn hudbu,ale neviem ako sa volaju tie skupiny...ale huste...
to bolo zdy utropenie ked to pocuvali ueee to je moja detska trauma.. myslim ten metal..
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
ale metal sa da,ale nie az taky husty... ale hudba je fakt fajn...bud vam pomoze,alebo mate este vecsie depresie..
neviem..men hudba nedokaze zmenit naladumozno si vyberiem hudbu podla toho aku naladu mam ale opacne nie....ale inak mam hudbu rada
mne hudba meni naladu ale iba ked jej to dovolim
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
nie ale pocuvam vsetko mozne takze nieje mozne zmenit zaner podla nalady mam proste 1 GB hudby v mobile + radio a to my vystaci
a viete co? ja si zoberem USBecko a idem stahovat do kniznice!! haha!!
doma, chech, to sa mas :D ked ma niekto doma net je macher cooo? :P bo mne zase nejde, tak chodim do kniznice do LH a napriklad teraz som v Hybiach v skole s gamom a tefim :D:D hh
zavislaaacka no neda mi to..sice to vravim ja...ja uz v poslednom case ani neviem co si mam stahivat..skoro vsetko co sa mi pacilo mam uz opocuvane...Myškaa napísal:doma, chech, to sa mas ked ma niekto doma net je macher cooo? bo mne zase nejde, tak chodim do kniznice do LH a napriklad teraz som v Hybiach v skole s gamom a tefim :D hh
jaaaj,hudbaaa...jasne... mna teraz zas nakazil odo a peto dakymi pesnickami,tak teraz vecinou pocuvam take ze rok,a metal...:Dsranda to je:D
to hej to je namakane ale zas nie vsetkonikisooo napísal:jaaaj,hudbaaa...jasne... mna teraz zas nakazil odo a peto dakymi pesnickami,tak teraz vecinou pocuvam take ze rok,a metal...:Dsranda to je:D
Strana 12 z 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Strana 12 z 13
Povolenie tohoto fóra: