Šport
+5
suchy bublifuk
patizon13
Bobo
Myškaa
TakaMahaka
9 posters
Strana 7 z 8
Strana 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Šport
no niektory tu fakt hadzu prispevkou habadej.....vau toto by mohol byt tiez sport...hehe.alebo si spravime sutaz daku...
no no to by sme mohli kedze som momentalne druha
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
MonkA napísal:aaa inak i velmi nebezpecne rastie pocet prispevkov...ze 443 ci kolkoo...sa musim cinit lebo ma zachvilu dobehnes
Toho sa neboj znacne mi tu obmedzili moznost prispievania kedze ja trepem len hluposti a vetsinou odveci
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
ale deze...ved trepu tu hluposti seci....ccc monka neboj pri tej sutazy by ta urcite dakto prebehol..
kto? a teraz trochu viac k sportom ja by som bol za keby bolo prispievanie sport. mame 2 zlata v mikulasi huraaaaaaaaaaa
co?ja o sporte neviem skoro nic...teda nekukam ziadny futbal ani nic podobne...ale viem ze su olympiske hry..minule som kukala...sranda,sa mi to celkom pacilo
no volejbal,potom plavanie,do kelu a uz si nepametam co este ale este volaco,len som zabudla....ale viem ze nasa Moravcova skoncila v plavany 7 z 8 hruza
ale tak martikan 4ever nie?
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
ale aky martikaan...mne sa paci taky cernoch co mal cervenu hlavu...som si ho jedineho zapamatala za tych 10 min co som tu olympiadu kukala....
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
nooo ked sme pri tych sportoch,nooo...tak niekto mal taky napad ze by sme si mohli skusit zariadit telocvicnu v hybiach a ist sa tam dako vyblbnut...tak ak by to vyslo,mohli by sme si tam dat dake sutaze,a tak no...aby sme trosku posportovali...
no ja som mal kedysi pred pol rokom za ulohu zistit ci by sa nedala zariadit telocvicna a urobili by sme basketbalovu sutaz... jaksi som zabudol...
jaaaj,aha ta skleroza sa mozme skusit tefiho spytat... alebo na ihrisku mozme dake sutaze..och ved to by bola skvela akcia:D
hej by bola keby som sa spytal...nikisooo napísal:jaaaj,aha ta skleroza sa mozme skusit tefiho spytat... alebo na ihrisku mozme dake sutaze..och ved to by bola skvela akcia:D
hej moze ale ja mam najvacsiu pravdepodobnost na uspechnikisooo napísal:preco ty?ved to sa hocikto mozme spytat..ci co?
hehe ale ja som sa ho to uz opytala...a tak to vybavim...a potom vam napisem mail ze kedy to bude a tak:D
a ze nevie organizovat...nikisooo napísal:hehe ale ja som sa ho to uz opytala...a tak to vybavim...a potom vam napisem mail ze kedy to bude a tak:D
to ste nie spolu??? bo som pri tom ked ju majka vybavovala s tefim ale ja ze spolupracujete
ale nemyslim ze spolu ako spolu..ale myslim ze obe sme sa s nim v tu istu dobu o tom dohadovali...chapes?...aj tak nam este nemoze tu telocvicnu pozicat no...
Strana 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 7 z 8
Povolenie tohoto fóra: