Chuck Noriss
+5
Myškaa
patizon13
suchy bublifuk
TakaMahaka
Bobo
9 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Chuck Noriss
tak treba len trochu omamit aby nebehalo ale staloMonkA napísal:co to od toho zalezi? lebo ked beha neda sa odvazit?patizon napísal:veru ale aj to co je v bezvedomi, spi alebo je mrtve
napriklad krompacom po hlave ci ako? jee s krompacom by som sa mohla hrat na trpaslika
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
MonkA napísal:napriklad krompacom po hlave ci ako? jee s krompacom by som sa mohla hrat na trpaslika
myslim si ze by stacilo panvicou lebo krompac sa da definovat ako bodná zbran kdezto panvicu by sme zaradovali tazsie a sposobuje mensie zranenia lebo by si tym krompacom mohla zabit nejake zviera ktoreho rod je na pokraji vyhynutia napr. kamzikov je uz pomerne vela ale pokuta za zabitie je 150 000 Sk a to ani zdaleka nieje tiger usirsky
no neviem ako by som toho kamzika tresla po hlave aj napriklad panvicou lebo by som za nim musela obehat cele Nizke TAtry...a skrompacom by to bolo este horsie myslim teda ten napad s panvicou schvalujem a ten tiger...toho mam velmi malu pravdepodobnost stretnut tak ten ma netrapipatizon napísal:MonkA napísal:napriklad krompacom po hlave ci ako? jee s krompacom by som sa mohla hrat na trpaslika
myslim si ze by stacilo panvicou lebo krompac sa da definovat ako bodná zbran kdezto panvicu by sme zaradovali tazsie a sposobuje mensie zranenia lebo by si tym krompacom mohla zabit nejake zviera ktoreho rod je na pokraji vyhynutia napr. kamzikov je uz pomerne vela ale pokuta za zabitie je 150 000 Sk a to ani zdaleka nieje tiger usirsky
ale keby si ho chitila to by bola srandaMonkA napísal:no neviem ako by som toho kamzika tresla po hlave aj napriklad panvicou lebo by som za nim musela obehat cele Nizke TAtry...a skrompacom by to bolo este horsie myslim teda ten napad s panvicou schvalujem a ten tiger...toho mam velmi malu pravdepodobnost stretnut tak ten ma netrapipatizon napísal:MonkA napísal:napriklad krompacom po hlave ci ako? jee s krompacom by som sa mohla hrat na trpaslika
koho? tigra ci kamzika? sice tigra by som asi nechytala ale utekalaa pred nim
toho kamzika ale sranda by bola aj s tym tigromMonkA napísal:koho? tigra ci kamzika? sice tigra by som asi nechytala ale utekalaa pred nim
hej hlavne pri mojej rychlosti behu a kondicke by ste ma potom po kuskoch mohli zbierat a tak vazit ...to by som sa uz rozhodne nevzpierala....patizon napísal:toho kamzika ale sranda by bola aj s tym tigromMonkA napísal:koho? tigra ci kamzika? sice tigra by som asi nechytala ale utekalaa pred nim
no mozno by sa potkol a museli by sme zbierat jehoMonkA napísal:hej hlavne pri mojej rychlosti behu a kondicke by ste ma potom po kuskoch mohli zbierat a tak vazit ...to by som sa uz rozhodne nevzpierala....patizon napísal:toho kamzika ale sranda by bola aj s tym tigromMonkA napísal:koho? tigra ci kamzika? sice tigra by som asi nechytala ale utekalaa pred nim
alebo by prisiel superman..alebo nie chuck norris a zachranil by ma...jedno je pravdepodobnejsie ako druhe...patizon napísal:no mozno by sa potkol a museli by sme zbierat jehoMonkA napísal:hej hlavne pri mojej rychlosti behu a kondicke by ste ma potom po kuskoch mohli zbierat a tak vazit ...to by som sa uz rozhodne nevzpierala....patizon napísal:toho kamzika ale sranda by bola aj s tym tigromMonkA napísal:koho? tigra ci kamzika? sice tigra by som asi nechytala ale utekalaa pred nim
ale ak by ta niekto z tych dvoch zachranil tak by to bol urcite chuck lebo supreman je oproti nemu slaby alebo by ta zachrnil vlastny mozok a povedal by stojMonkA napísal:alebo by prisiel superman..alebo nie chuck norris a zachranil by ma...jedno je pravdepodobnejsie ako druhe...patizon napísal:no mozno by sa potkol a museli by sme zbierat jehoMonkA napísal:hej hlavne pri mojej rychlosti behu a kondicke by ste ma potom po kuskoch mohli zbierat a tak vazit ...to by som sa uz rozhodne nevzpierala....patizon napísal:toho kamzika ale sranda by bola aj s tym tigromMonkA napísal:koho? tigra ci kamzika? sice tigra by som asi nechytala ale utekalaa pred nim
aa co by mi mozog pomohol? sak ten tiger by ma zjedol alebo roztrhal
ale by si sa skryla zavesila by si sa niekde zo skaly na lane a tiger by si mohol piskat ale musela by si byt pekelne rychla aby si to stihlaMonkA napísal:aa co by mi mozog pomohol? sak ten tiger by ma zjedol alebo roztrhal
rychlost neni zrovna moja silna stranka..ale to som uz tusim pisala...a tiger vie piskat? no dobre nejdem sa hrat na hlupu ze som to nevedelapatizon napísal:ale by si sa skryla zavesila by si sa niekde zo skaly na lane a tiger by si mohol piskat ale musela by si byt pekelne rychla aby si to stihlaMonkA napísal:aa co by mi mozog pomohol? sak ten tiger by ma zjedol alebo roztrhal
ved nikto nepovedal, ze tiger vie piskat, patizon napisal len, ze si moze piskat, to, ci to dokaze, je druha vec...
a myslite, ze to dokaze? podla toho, co tvrdite, asi som len ja hlupy, ze o tom fat neviem...
a myslite, ze to dokaze? podla toho, co tvrdite, asi som len ja hlupy, ze o tom fat neviem...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
vie ale musi byt vo filme alebo podobneTakaMahaka napísal:ved nikto nepovedal, ze tiger vie piskat, patizon napisal len, ze si moze piskat, to, ci to dokaze, je druha vec...
alebo v rozpravke..tam sa dokaze vsetko..a kedze rozpravky maju dobry koniec tam by som mu usla mozno by som sa naucila lietat alebo co alebo by som bola carodejnica a zacarovala ho...alebo by prisiel lietaju kon..alebo pes ako v nekonecnom pribehu...tam sice nikoho nenahanal tiger ale to je detail...muselo by byt fajn zit v rozpravke kde dokazes vsetko co chcespatizon napísal:vie ale musi byt vo filme alebo podobneTakaMahaka napísal:ved nikto nepovedal, ze tiger vie piskat, patizon napisal len, ze si moze piskat, to, ci to dokaze, je druha vec...
mam aj nieco k povodnemu zameraniu temy:
https://www.youtube.com/watch?v=NdD54rG9oQA&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=NdD54rG9oQA&feature=related
MonkA napísal:alebo v rozpravke..tam sa dokaze vsetko..a kedze rozpravky maju dobry koniec tam by som mu usla mozno by som sa naucila lietat alebo co alebo by som bola carodejnica a zacarovala ho...alebo by prisiel lietaju kon..alebo pes ako v nekonecnom pribehu...tam sice nikoho nenahanal tiger ale to je detail...muselo by byt fajn zit v rozpravke kde dokazes vsetko co chcespatizon napísal:vie ale musi byt vo filme alebo podobneTakaMahaka napísal:ved nikto nepovedal, ze tiger vie piskat, patizon napisal len, ze si moze piskat, to, ci to dokaze, je druha vec...
nooo, v rozpravke ide hlavne o boj dobra a zla (dnes uz vlastne nie, ale dnesne rozpravky su vacsinou na figu) a teda zalezi na ktorej strane by si bola - nie vzdy by to muselo dopadnut pre Teba dobre... vies, aj tiger moze byt dobry... ci nie?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
v rozpravke by som nechcela byt zla...ak ak by bol aj ten tiger dobry by sme sa skamaratili a nebolo by ani ni treba robit... a na nasej strane by bol urcite aj chuck norris cize by sme mali vyhru istu
chuck norris je stelesnena esencia vyhry a chuck je sam o sebe aj dobro tak neviem o com tu diskutujeteMonkA napísal:v rozpravke by som nechcela byt zla...ak ak by bol aj ten tiger dobry by sme sa skamaratili a nebolo by ani ni treba robit... a na nasej strane by bol urcite aj chuck norris cize by sme mali vyhru istu
ved som len poznamenala ze by sme urcite vyhralipatizon napísal:chuck norris je stelesnena esencia vyhry a chuck je sam o sebe aj dobro tak neviem o com tu diskutujeteMonkA napísal:v rozpravke by som nechcela byt zla...ak ak by bol aj ten tiger dobry by sme sa skamaratili a nebolo by ani ni treba robit... a na nasej strane by bol urcite aj chuck norris cize by sme mali vyhru istu
ved vravim ze chuck je vyhra keby sa nakloni chuck k vam tak uz je to vyhrateMonkA napísal:ved som len poznamenala ze by sme urcite vyhralipatizon napísal:chuck norris je stelesnena esencia vyhry a chuck je sam o sebe aj dobro tak neviem o com tu diskutujeteMonkA napísal:v rozpravke by som nechcela byt zla...ak ak by bol aj ten tiger dobry by sme sa skamaratili a nebolo by ani ni treba robit... a na nasej strane by bol urcite aj chuck norris cize by sme mali vyhru istu
Ale Chuck sa nemoze naklanat lebo by zmenil drahu Zeme
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 3 z 6
Povolenie tohoto fóra: