Petarda
+4
patizon13
Bleee
TakaMahaka
Bobo
8 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 12 z 12
Strana 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Petarda
jaaaj zase Takov vpliv...... ale pochybujem ze to fakci aj na Chucka
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
aha prave mi dopina preco este zijem
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
tak to pochybujem ze si s Chuckom vyrastal sak by ta zahlusil len za tu vysku lebo by si bol v nej lepsi ako on
ale ba (vies ten dom v ktorom sme byvali (co si postavil pred narodenim) bol na jeho mieru takze som sa vsade musel zohymat a to on nemal za potrebu)
podla man bude chuc vyssi ako ty...a ak nie tak by pri tebe chodil na choduloch lebo on musi byt vo vsetkom naj:P
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
alebo je mu jedno ci je naj vo vyske ale jeho dusevna sila je nad kazdym ... okrem Yodu
sak ked dovoli svietit slnku tak preco nie tebe rast ze :p
ale na druhej strane slnko muselo poprosit :p
no vauuu peto tu ma svoju temu a nepise sem..ved to je hambaaa si sem moze aj srdce vyliat..hehe tak nemoze ale aj tak... super je to
veru, svojou vlastnou temou sa nemoze hocikto pochvalit...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
pockat,ale mozem sa spytat ze preco prave peto ma vlastnu temu?...daka protekcia ci ako?...do kelu peto ma stale prostekcie...aj na kakauko mal na tabore ...aj na vsetko...
to bola tema kde sa mohol dosyta vyspamovat... ak chces aj ty si sprav...nika napísal:pockat,ale mozem sa spytat ze preco prave peto ma vlastnu temu?...daka protekcia ci ako?...do kelu peto ma stale prostekcie...aj na kakauko mal na tabore ...aj na vsetko...
vojdes do toho zoznamu kde mas temy a tam kliknes newtopic...nikisooo napísal:a to ako?si mam spravit?...
jaaaj,ale radsej to tu nejdem este viac zatemomovat... bo aj tak tu takmer nik nepismenkuje:D
ale ked vsetci su volaky lenivi pisat sem,nechampem...ved skoro kazdy sedi pri pocitaci hodne dlho a nikto som ani slovo nenapise...ved to je hamba..lenivi su...ak sem dakto chodi citat co si tu piseme...tak chcem vam povedat..ze....PISTE SEM...NEBUDTE HNUSNY...
tak tak je to ako pocuvat za dverami...nikisooo napísal:ale ked vsetci su volaky lenivi pisat sem,nechampem...ved skoro kazdy sedi pri pocitaci hodne dlho a nikto som ani slovo nenapise...ved to je hamba..lenivi su...ak sem dakto chodi citat co si tu piseme...tak chcem vam povedat..ze....PISTE SEM...NEBUDTE HNUSNY...
/este pre tych co to nevedia nacuvat respektive citat cudzi rozhovor sa nema pokial ty co sa rozpravaju o tom nevedia
Strana 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 12 z 12
Povolenie tohoto fóra: