Tábor 2008
+5
Myškaa
patizon13
Bobo
Bleee
TakaMahaka
9 posters
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tábor 2008
Možno sa zdá, že priskoro, ale prečo nezačať diskutovať už teraz? Nech sa na tábor poriadne pripravíme.
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
Re: Tábor 2008
de by ste chceli mat tabor, ja osobne som za Kmotrikovu chatu, tam bola vzdy haluza
Bleee- Počet príspevkov : 68
Registration date : 25.10.2007
Tabor
NJ Kmotricka 4ever
Bobo- Počet príspevkov : 53
Location : Near here...........................................................................................
Registration date : 24.10.2007
TakaMahaka napísal:Možno sa zdá, že priskoro, ale prečo nezačať diskutovať už teraz? Nech sa na tábor poriadne pripravíme.
mal by som kontakt na ludi, za kamienkou byvaly stanovy kemp (asi zadara)
patizon napísal:TakaMahaka napísal:Možno sa zdá, že priskoro, ale prečo nezačať diskutovať už teraz? Nech sa na tábor poriadne pripravíme.
objasni mi, kde to je... vies, my "cezpolni" to mame tazsie... inak, pripomen a navrhni to na najblizsej ODRE... treba nam uz tabor planovat
Naposledy upravil dňa Ne október 28, 2007 11:36 pm, celkom upravené 1 krát.
okTakaMahaka napísal:patizon napísal:TakaMahaka napísal:Možno sa zdá, že priskoro, ale prečo nezačať diskutovať už teraz? Nech sa na tábor poriadne pripravíme.
objasni mi, kde to je... vies, mi "cezpolni" to mame tazsie... inak, pripomen a navrhni to na najblizsej ODRE... treba nam uz tabor planovat
a to ta kmotrikova chata je tam v Hybiach nie? a tam ste mali 1 a druhy tabor sak?Bobo napísal:NJ Kmotricka 4ever
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
ano a je najlepsia, sice neviem ci je to najlepsie miesto, lenze tam som zazil svoje 2 najlepsie tabory zivota, ja viem ze je to voci vam sebecke ale ja by som tam chcel este istMyškaa napísal:a to ta kmotrikova chata je tam v Hybiach nie? a tam ste mali 1 a druhy tabor sak?Bobo napísal:NJ Kmotricka 4ever
Bleee- Počet príspevkov : 68
Registration date : 25.10.2007
no a ako to tam vyzera?
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
Bleee napísal:ano a je najlepsia, sice neviem ci je to najlepsie miesto, lenze tam som zazil svoje 2 najlepsie tabory zivota, ja viem ze je to voci vam sebecke ale ja by som tam chcel este istMyškaa napísal:a to ta kmotrikova chata je tam v Hybiach nie? a tam ste mali 1 a druhy tabor sak?Bobo napísal:NJ Kmotricka 4ever
ak je to tam dobre tak suhlasim
tabor sa nam nezadrzatelne blizi... co tak otvorit znova tuto temu? viem, ze aj tak vela veci nie je uzavretych, ale preco o tom nediskutovat aj tu? napr., co by podla vas tento rok nemalo na tabore chybat?
noo mne sa tu tazko vyjadrit kedze som nebla na tabore(ano viesm ze to uz vsetci viete..) ale toto ej pomoc programovej rade cize piste piset...
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
no ale napis aj ty co by si tam chcela mat aj ked si na tabore nebola to podla mna nieje ziadna polahcujuca okolnost a vzhladom na to ze uz sem napise uz iba majca ani nic povzbudzujuce aj ked sa to tak javi;-)
si si isty,ze napisem??patizon napísal:no ale napis aj ty co by si tam chcela mat aj ked si na tabore nebola to podla mna nieje ziadna polahcujuca okolnost a vzhladom na to ze uz sem napise uz iba majca ani nic povzbudzujuce aj ked sa to tak javi;-)
MajcA- Počet príspevkov : 35
Registration date : 20.03.2008
dnes sme boli so Skimi a Zborom (a Ninou) pozriet taborisko.... a poviem vam, ze ak sa to uz neskomplikuje, mame sa na co tesit... a veru, ja uz sa zacinam poriadne tesit... uz som konecne predtaborovo naladeny....
huraaaa mozes ho aj blizsie popisat?... MajcO:uz si napisala takze som si istyTakaMahaka napísal:dnes sme boli so Skimi a Zborom (a Ninou) pozriet taborisko.... a poviem vam, ze ak sa to uz neskomplikuje, mame sa na co tesit... a veru, ja uz sa zacinam poriadne tesit... uz som konecne predtaborovo naladeny....
jeeej taka si ma potesil aa ja neviem co mam napisat lebo ja budem mat priestoru an realizovanie az az ....
takze ziadny problemMonkA napísal:jeeej taka si ma potesil aa ja neviem co mam napisat lebo ja budem mat priestoru an realizovanie az az ....
snad sa nam to uz nijako neskomplikuje...
a popisat taborisko? nechajte sa prekvapit... samozrejme, ma svoje nevyhody, ale ktore nie?...
a popisat taborisko? nechajte sa prekvapit... samozrejme, ma svoje nevyhody, ale ktore nie?...
tak aspon do odd rady ho napis a prezri si ju ako mam potom robit program ked netusim co a ako je tam alebo daj fotky na net...alebo napis kde presne ste boli
uz su aj fotky... a dnes mozno dojdem na vase mecheche...
pytala by som sa co je mecheche ale ekd viem kde si prisile tak by to bola hlupa otazka..a hej tie fotky som i uz kukala skoda ze neni odfoteny potook(jarcek )
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 1 z 5
Povolenie tohoto fóra: