Voľná téma
5 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Voľná téma
Táto téma bude pre všetkých co sa nevedia zapojit a hnevaju ma tým že len píšu že sa to nedá, tý traja aktívny sa budú môcť zapojit len 1 príspevkom za týždeň kým sa to nerozbehne. Som zvedavý ako vam to pôjde.
Naposledy upravil patizon dňa Po máj 19, 2008 4:27 pm, celkom upravené 1 krát.
Re: Voľná téma
Vianoceeeeeeee, kto ma rad vianoce a preco a ..... a tam si doplnte co chcete
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
ja nemam rada viance ale aj mam...bojim sa certa a ten jezisko tiez nieje najsympatickejsi...ale tie darceky su inak super...
Co mas proti jeziskovi??? Santa Clausa este dako pochopim .... veeelky, ceeeerveny nos.. ako notorik... a ma veeelke vrece ale Jezisko je good. A cert? toho sa davno nebojim sak aj do zrkadla uz vydrzim kukat
uuu...to si frajer. ved a jezisko a santa klaus neni jedno a to iste? tucny ujo v cervenom ja aj jezisko aj santa klaus.
nie bo santa claus je amik
nie ale amici maju santa clausa a mi jeziska .... nas je krajsi ale nepublikovany
nika napísal:uuu...to si frajer. ved a jezisko a santa klaus neni jedno a to iste? tucny ujo v cervenom ja aj jezisko aj santa klaus.
ee, jezisko nie je v cervenom - to si pleties s Mikulasom... alebo mozno s Dedom Mrazom, co je vlastne taka Santa Clausova odnoz...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
tak ale taky Mikulas ma tiez nieco do seba
noo...ja mam velmi rada Mikulasa (vlastne mojich rodicou 6.12...),lebo nosi darceky... ale inak aby ste to zle nepochopili...rodicov mam stale rada.aj tak je jezisko a santa ten isty...jemin obaja nosia darceky,akurat ze kazdy je z ineho štatu.ak neni v cervenom tak v akom potom?(santa claus)
nika napísal:noo...ja mam velmi rada Mikulasa (vlastne mojich rodicou 6.12...),lebo nosi darceky... ale inak aby ste to zle nepochopili...rodicov mam stale rada.aj tak je jezisko a santa ten isty...jemin obaja nosia darceky,akurat ze kazdy je z ineho štatu.ak neni v cervenom tak v akom potom?(santa claus)
vsak Jezisko sa narodil v mastali...
predsa u Walta Disneyho na severnom pole
to fakt? ja chcem ist na severny pol....kuknut rodne mesto santu... spravme si raz taku akciu...prosiiiim
nika napísal:to fakt? ja chcem ist na severny pol....kuknut rodne mesto santu... spravme si raz taku akciu...prosiiiim
vsak zorganizuj...
oki...zorganizujem...ja len tak ci budete suhlasit... ale bereme aj male deti a pojdeme peso az na severny pol...
nechem vyzerat mudro ale ako cez more? a nebolo by vyhodnejsie ist do disney landu??? sak aj tam ma Santa North pole
ee...to by nebolo ono...nevadi cez more preplavame...ziadny problem. vies aky budu mat z toho decka zazitok?
mozno prvy a posledny...nika napísal:ee...to by nebolo ono...nevadi cez more preplavame...ziadny problem. vies aky budu mat z toho decka zazitok?
no vzhladom k mojej plaveckej schopnosti (sekera) tak pre mna urcite posledny
to nic...ze bude posledny....ved ani ja neviem plavat...ale co vies mozno tie decka budu daky plavcici... ale mne by asi skvor v tej vode vadila ta zima...ale to nic..zvladneme to.
ale tak sa dako priplizite do dakej lode a budete po nej (nenapadne) chodit hore dolunika napísal:to nic...ze bude posledny....ved ani ja neviem plavat...ale co vies mozno tie decka budu daky plavcici... ale mne by asi skvor v tej vode vadila ta zima...ale to nic..zvladneme to.
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 1 z 3
Povolenie tohoto fóra: