Zmeny na stránke
4 posters
Strana 1 z 1
Zmeny na stránke
Iste ste si v poslednom case vsimli urcite zmeny na stranke... Zaujimal by ma vas nazor, ako sa vam vlastne nasa stranka paci, co by ste zmenili, pridali, co nefunguje spravne atd. Nebojte vyjadrit konstruktivnu kritiku. Nebudu voci vam podniknute ziadne eliminacne kroky. Teda aspon nie zjavne...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
Re: Zmeny na stránke
my mame aj stranku??? (robim si srandu ale stres mozete udrzovat)
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
dnjdjyjdkbd djdbvbvyxxbc dnvsjlddnlvlsdvnlccvh sndvsdnvljsdhv nebudu djfsdvnvh ziadne nncvcxb len vam ydnvkjybvk ydv to jhadcf bude menej ndvykjvsd palitTakaMahaka napísal:Iste ste si v poslednom case vsimli urcite zmeny na stranke... Zaujimal by ma vas nazor, ako sa vam vlastne nasa stranka paci, co by ste zmenili, pridali, co nefunguje spravne atd. Nebojte vyjadrit konstruktivnu kritiku. Nebudu voci vam podniknute ziadne eliminacne kroky. Teda aspon nie zjavne...
hh co uz zaspavas pri klavesnici ked tukas aj take nezmysli
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
a ja ze sa tu objavia nejake pripomienky k veci... asi by som sa mal prebrat... ludia, aspon v tychto temach o stranke diskutujte k teme...
patizon napísal:tak si precitaj co je tam naozaj napisane a nie to co sa na prvy pohlad zda
ak si myslel tie skryte slova v ostatnych "zasifrovanych" pismenach, tak tie som si vsimol a nenasiel som tam ziadne navrhy a pripomienky k stranke... a ak su tie ostatne pismenka naozaj zasifrovanym textom, tak to sa mi lustit nechce...
tak k veci..pacia sa mi tie obrazky hore...to je perfektne..to bocne menu sa mi zda trochu enprehladnejsie lebo mne vyhovovalo ked bolo forum a fotogaleria tym inym pismom.ci co.lebo tam chodim anjcastejsie a bolo to dobre viditelne...ale to je vlastne len taky detail..
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
taka tak ty chces pocut moje pripomienky? to ti mam vsetko co som od zacatia stranky s tebou napisal nakopirovat sem??
MonkA napísal:tak k veci..pacia sa mi tie obrazky hore...to je perfektne..to bocne menu sa mi zda trochu enprehladnejsie lebo mne vyhovovalo ked bolo forum a fotogaleria tym inym pismom.ci co.lebo tam chodim anjcastejsie a bolo to dobre viditelne...ale to je vlastne len taky detail..
no, to som daval ako take pohyblive menu - fotogaleriu, skautube a diskusne forum - takym inym pismom, ale nefungovalo to vo vsetkych prehliadacoch.... a pri mensom rozliseni to zakryvalo cast menu alebo obrazkov... takze trochu problem... potom som to riesil vysuvacim menu, ale to tiez obcas blblo... kazdopadne, chcem sa k tomu este vratit a nejako to vyriesit...
inak, to menu je neprehladnejsie aj okrem tych obrazkovych odkazov? alebo sa v tom da orientovat?
dakujem za pripomienky, potrebujem taketo nazory - bud sa potvrdia moje dohady a potom to naozaj dopracujem alebo sa mylim a nieco prerobim alebo vypustim... takze dakujem
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: