rada by som si precitala clanky
3 posters
Strana 1 z 1
rada by som si precitala clanky
som nahnevana,vobec nic sa mi neda otvorit na hlavnej stranke,uzasne ,myslim tym tie clanky atd. ani ten spevnik ako je to mozne???????????
pivi- Počet príspevkov : 4
Registration date : 09.06.2008
Re: rada by som si precitala clanky
pivi napísal:som nahnevana,vobec nic sa mi neda otvorit na hlavnej stranke,uzasne ,myslim tym tie clanky atd. ani ten spevnik ako je to mozne???????????
Fiiiha, to je divne, mne vsetko funguje, aj z pocitaca doma aj v praci... Mozes popisat konkretnejsie, ako sa to prejavuje? ci sa Ti vypise nejaka chybova hlaska alebo sa na stranke nic nepohne alebo ako inak sa problem prejavuje?
mate este niekto iny podobne skusenosti?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
pre taku
no normalne klikne na citat dalej alebo na nadpis ,tak mi chvilu nacitav,ale nacita mi iba hlavnu stranku prestne taku ako pred tym
pivi napísal:no normalne klikne na citat dalej alebo na nadpis ,tak mi chvilu nacitav,ale nacita mi iba hlavnu stranku prestne taku ako pred tym
to je zvlastne... aky operacny system a aky prehliadac pouzivas?
??
mozille firefox,meni to nieco na situacii???,
pivi napísal:mozille firefox,meni to nieco na situacii???,
len sa snazim zistit viac... najlepsie by bolo, keby som videl, ako mas mozillu nastavenu, tazko sa to takto na dialku zistuje, co je vo veci... normalne by to nemalo robit problemy, tiez pouzivam (aj) mozillu... aku verziu mas?
a este aky operacny system?
re:
home edition xp ,ale tu mozillu nwm ani brat nwm:lol: ,dako som tuto spravu poslala niekam inam
pivi: nejako si to vyriesila, uz Ti to funguje? alebo?
kto je tvoj provider??? a ked mas mozilu pozri sa ci nemas zapnute blokovanie vyskakovacich okienpivi napísal:home edition xp ,ale tu mozillu nwm ani brat nwm:lol: ,dako som tuto spravu poslala niekam inam
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: