Tábor
+4
TakaMahaka
Bobo
Myškaa
patizon13
8 posters
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tábor
ja som ho vlastne stratila len raz...a to sa nastastie nasiel...ale uz viac krat som urobila paniku ze som ho stratila pricom som ho vobec nestratila...patizon napísal:ved s tym stracanim vieme svoje
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ja som mobil tusim este asi nikdy nestratila si davam na veci pozor...hej a na tabore bez mobilu to je super ked vas nik neotravuje(rodicia) sa uz normalne tesim na tento tabor...potrebujem oddych a riadne sa zabavit
ale nevrav...no nevadi prezije sa..normalne by som napisala ze som este nikdy nebola v ziadnom tabore....ale ono je to zbytocne lebo mato to uz pocul x krat a nikto iyn si to neprecita tak to nema zmysel..ale na tabor sa straaasne tesim..len si este musim spravit tu novacikovskupatizon napísal:oddych je tam ale iba psych. lebo spanku je tam malo
ak si nebola vyspata po nedeli a zaspavala si v skole tak si ani neviem predstavit co bude na tabore
predsa len si to este niekto precital...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
ano potesujuce. Je hlavne zauimave ze este nikto neodpisal na tu temu co som vcera spravilMonkA napísal:no potesujuce zistenie
aa uz hej ale inak asi v troch temach sa o tej teme bavime
no vidim ze ani tebe nenapada ziadna tema kedze si poveril mna...
ved vravim....a sa dneska ulievam zo skoly ( ci z branneho cvicenia)..aj tak sme nic zmysluplne nerobili ..namiesto toho aby nas ucili obvazovat alebo co ako ostatne triedy tak sme trhali na ihrisku burinu...lebo su zajtar atleticke preteky...a aj tak neni vidno ze by sme daco spravili...
aaale nehovor,ze sme nic nespravili...na konci nas Oskova aj pochvalila aby si vedela a haadaj co sme robili ked si odisla..valali sme sunky..lebo oskovej sa nechcelo ist sa prejst...bola to nuuuuda..a este k tomu nas pustili ako poslednyych a preco to sem pisem ked ti to mozem povedat? neviete? nie? nik??? ani ja..nevadi ale slniecko kraaasne svieti a ja mam asi upaal ako tak vidim...
MajcA- Počet príspevkov : 35
Registration date : 20.03.2008
noo je to mozne..asi vazne preto..ale je to cudne pisat to do temy tabor, nie??
inaac hej..piseme do cosme zazili--- tabor...pricom my sme este nikdy ziadny tabor nezazili... teda spon skautsky a ako som sa vyjadrila ja voobec ziadny...a majca sa k tomu moze vyjadrit
tak to by som si mohol o skautskom tabore pisat s takom... tak vravte na akych taboroch ste boli
no dobre..na tabore som bola raz v zivote...ale bol super..teda co si pamatam..mala som asi 10 rokov vtedy...tabor sa volal,ze Tralaland a bol to vlastne detsky svet...kazde doobedie sme isli na nejaku aktivitu,na nej sme nieco vyrobili...a potom sme na akoze ''trhoch'' tie svoje vyrobky predavali...a ziskali sme tralalandovske peniaze,ktore sme si dali do banky...a posledny den sme tie peniaze minali...mohli sme ist do cukrarne alebo neviem kam...nepamatam si....ale bola to sranda no
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 2 z 5
Povolenie tohoto fóra: