Tábor
+4
TakaMahaka
Bobo
Myškaa
patizon13
8 posters
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tábor
Tralaland? tam bola tusim minuly rok eliska..a prisla cela stastna odtial...a za tyzden jej tam narastla noha o 2 cisla
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
no ten efekt stastia to malo tusim aj na mna..ale ten druhy..to tusim nieee teda dufam
MajcA- Počet príspevkov : 35
Registration date : 20.03.2008
za tyzden 2 cisla? a vyrastla aj do vysky (ze by som tam poslal vaclava)MonkA napísal:Tralaland? tam bola tusim minuly rok eliska..a prisla cela stastna odtial...a za tyzden jej tam narastla noha o 2 cisla
hh no to ti vyslo ale nie nevyrastla do vysky len ta noha...ale tak bola to dost sranda lebo jej boli zrazu male vsetky topanky a tak...aj nam sa to zdalo cudne...
dobry napad :p a porozpravaj nam aj ty daco o taboroch v kt si bol....
ja som bol len na jednom skautskom ale taka bol na x taboroch a kedze sa ako v poslednom case stale nudi mohol by povedat(napisat) tie najzauimavejsie veci co zazil
patizon napísal:ja som bol len na jednom skautskom ale taka bol na x taboroch a kedze sa ako v poslednom case stale nudi mohol by povedat(napisat) tie najzauimavejsie veci co zazil
veru, ja sa taaaak nudim , esteze je tu toto forum...
no, tak rozpravat by sa dalo vela, ale myslim, ze to vobec nie su pribehy, ktore by dobre vyzneli na monitore pocitaca, su to pribehy k taborovemu ohnu alebo vecernemu rozhovoru alebo ktore cloveka napadnu pri nejakej konkretnej prilezitosti... takze asi niekedy pri bludeni v noci v lese vam mozno nieco porozpravam...
inak, ale som za rozprudenie diskusie o tabore (taboroch)... bud v tejto teme alebo pri planovanych akciach - tabor 2008... nech uz sa a tabor nazhavime... takze prip. sa pytajte, mozno odpoviem...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
no jasne..to je ine ako nase dvojslovne odpovede...aa som bola na tych baladach(LDO)..mozete lutovat ze ste neboli!
hej tak..viditelne dodrziavas skautsky zakon:D alebo aspon ejden ejho bod...a ostatne?
a dodrziavanie ktoreho bodu ti robi najvacsi problem?? zase mozte napisat vesteci..aj ekd je to skor etma do skautskych idealov ale akymsi sposobom sme sa k tomu dopracovali tu
neviem isteMonkA napísal:a dodrziavanie ktoreho bodu ti robi najvacsi problem?? zase mozte napisat vesteci..aj ekd je to skor etma do skautskych idealov ale akymsi sposobom sme sa k tomu dopracovali tu
obsiazna odpoved z ktorej sme sa veeela dozvedeli
uau to vaaazne?? neveriim lebo sme sa dozvedeli akurat to ze si si nie isty(aspon nie som sama )
no vidis ake to bolo zavazne?MonkA napísal:uau to vaaazne?? neveriim lebo sme sa dozvedeli akurat to ze si si nie isty(aspon nie som sama )
ani sa mi nezda lebo na svete je aspon milion ludi ktori si nie su v niecom isti:P
milion? podla mna viac ale ta zavazna vec bola ta ze si sa dozvedela ze niesi sama na omto fore a v tom je pes zakopany (blbe prirovnanie o zakopavani mrtvych tiel ale co uz)MonkA napísal:ani sa mi nezda lebo na svete je aspon milion ludi ktori si nie su v niecom isti:P
ved vravim aspon milion..z toho vyplyva ze to zrejme bude viac....a preco yb to bol blby priklad? ved si hrobar a dalsia vec je ze s ato pouziva bezne
ved hej len mi to prislo v tej chvili blbe... my hrame mafiu?MonkA napísal:ved vravim aspon milion..z toho vyplyva ze to zrejme bude viac....a preco yb to bol blby priklad? ved si hrobar a dalsia vec je ze s ato pouziva bezne
nie neni to blbee bleb by bolo keby si napisal zakopany skrecok lebo som sa este stale nepreniesla cez jeho smrt a niee nehrame mafiu len mi to tak napadlo..
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 3 z 5
Povolenie tohoto fóra: