hsdfhbdg
+5
Myškaa
Bleee
Bobo
TakaMahaka
patizon13
9 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 11 z 16
Strana 11 z 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: hsdfhbdg
ale budes mysliet na tu bolest a nie na to ostatneMonkA napísal:nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie a ked si budete trieskat hlavu o murik(stenu) bude vas este boliet aj hlava
patizon napísal:ale budes mysliet na tu bolest a nie na to ostatneMonkA napísal:nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie a ked si budete trieskat hlavu o murik(stenu) bude vas este boliet aj hlava
Alebo len robis nieco nezvycajne sak otestuj a potom okomentuj:D
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
ano mozeme vrele odporucitMravec napísal:patizon napísal:ale budes mysliet na tu bolest a nie na to ostatneMonkA napísal:nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie a ked si budete trieskat hlavu o murik(stenu) bude vas este boliet aj hlava
Alebo len robis nieco nezvycajne sak otestuj a potom okomentuj:D
PS:cim tvrdsi podklad tym lepsie
ja som este neskusala otrieskat si hlavu a ani to asi zatial neskusim...nema to zmysel...ja mam teraz asi take horsie obdobie...ale je pravda ze kazdy sa ma tak ako sa chce mat...ak si niekto vsugeruje ze ma smolu a vzdy ju bude mat tak sa to stane...ale ak chce byt niekto stastny tak bude...
no ja mam teraz skvele obdobienika napísal:ja som este neskusala otrieskat si hlavu a ani to asi zatial neskusim...nema to zmysel...ja mam teraz asi take horsie obdobie...ale je pravda ze kazdy sa ma tak ako sa chce mat...ak si niekto vsugeruje ze ma smolu a vzdy ju bude mat tak sa to stane...ale ak chce byt niekto stastny tak bude...
Sak otrieskat si o nieco hlavu je celkom zauiomavy pocit na to nepotrebujes mmat zle obdobie na to potrebujes len skraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat "tresk".
hhh no ja nei som moc skratova cize by som to urobila len po zrelej uvahe amomentalne nei som deprimovana ale tak nieked ymozno vyskusam ked to vsetci tak odporucate..len dufam ze si z tej hlavy nevytrieskam vsetko co som sa krvopotne naucila
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
aha tak v tom pripade doporucujem pouzit lepiacu pasku na usi nos a ine otvori potom tresk a chvilku este vydrzat (ked dochazda dych mozes strhnut aspon s nosa) aby sa vedomosti udrzali tam de maju
stale pochybujem o spolahlivosti tejto metody...nieco na tom bude ale nie je menej drasticky sposob ako zabudnut a problemy??
Citaj poriadne mi to robime so psiny nie pre problemi na problemi sa zabuda tazsie ale aj to sa da... mne osobne pomaha trance music ci fantasi knizka abo film.
odporucam aj preepit oci niekedy vyletia (neprijemny poci ked si stlacate oci ktore su 20cm od vas a vy este aj vydite)Mravec napísal:aha tak v tom pripade doporucujem pouzit lepiacu pasku na usi nos a ine otvori potom tresk a chvilku este vydrzat (ked dochazda dych mozes strhnut aspon s nosa) aby sa vedomosti udrzali tam de maju
a cim ich vidite ocnymi jamkami?? a viete co? ja si racej obalim celu hlavu molitanom a nebudem mat ziadny problem
Molitanom??? sak to strati veskery efekt. Taky igelitovy sacok pochopim ale molitan
nie z toho by mi elektrizovali vlasy booose...a by som bola strapata... jaj vy moje hranie na pipku nepochopite tak niiic :X ak je efekt bolest tak to odporucim majci sadistka je ona a inak zostavam pri molitane...to som si dobre vymyslela:D
MonkA napísal:stale pochybujem o spolahlivosti tejto metody...nieco na tom bude ale nie je menej drasticky sposob ako zabudnut a problemy??
a preco chcete vlastne zabudnut na problemy? vsak problem je v skutocnosti vyzva, ktoru treba prekonat alebo vyriesit... problemy su v skutocnosti dobre - posuvaju nas dalej... vsak si predstavte taky bezproblemovy zivot - viete, kolko problemov by nam to sposobilo????
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
kto tu che zabudnut na problemi??? Keby som chcel zabudnut na problemi musel by som zabudnut sam na seba
nechceme zabudnut na problemy len na ne zabudnut na ten cas co na sbude boliet hlavaMravec napísal:kto tu che zabudnut na problemi??? Keby som chcel zabudnut na problemi musel by som zabudnut sam na seba
Ty to robis kvoli bolesti? ccc co sa nedozvieme ja len skusam ci je tvrdsi beton alebo moja hlava zatial vyhrava beton ale ono sa to casom zmeni
anoooooooooooooo neboj o taky 30rokov buchania o jedno miesto sa mozno zacne rozpadavatMravec napísal:Ty to robis kvoli bolesti? ccc co sa nedozvieme ja len skusam ci je tvrdsi beton alebo moja hlava zatial vyhrava beton ale ono sa to casom zmeni
No to mi veris sak uz teraz puka (sice si niesom isty ci to je hlava alebo stena )
no to ano ale bojim sa ze zvalim cely dom
tak si bi hlavu o betonovy murik pred domomMravec napísal:no to ano ale bojim sa ze zvalim cely dom
hej a zvalim plot zase nie?? to by bol pruuuser
Strana 11 z 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 11 z 16
Povolenie tohoto fóra: