hsdfhbdg
+5
Myškaa
Bleee
Bobo
TakaMahaka
patizon13
9 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 7 z 16
Strana 7 z 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: hsdfhbdg
namozem ti napisat lebo sa budem cervenat nech napise monanika napísal:aha no tak dobre...tak mi povedzte este daku modnu novinku...
ale ale..skoda ze teraz mi ta telepatia nefunguje..ale ska nam povedz horsie ako tento smajlik vyzerat nebudespatizon napísal:namozem ti napisat lebo sa budem cervenat nech napise monanika napísal:aha no tak dobre...tak mi povedzte este daku modnu novinku...
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
no.ja chcem pocut co za novinku nam povies... ved ako ti monka napisala telepatia zlihala...je to na tebe
nezlyhala aj ona sa hanbinika napísal:no.ja chcem pocut co za novinku nam povies... ved ako ti monka napisala telepatia zlihala...je to na tebe
sory....som sa sekla...ale som si to vsimla az po tom ked som to uz odoslala....sorry...
ale chceli by sme vidiet ako sa cervena nie ?patizon napísal:prezijem
ved tym lepsie nemusis sa ani cervenatpatizon napísal:tak ale to by som potom musel povedat nahlas ale ja to mozem iba napisat do tohto fora
ved nam to nevadipatizon napísal:ale ja sa budem cervenat to proste nezmenim
no dobre takto nikam nedojdem tak to radsej nechajme tak...aj tak to na co myslis urcite nema na kabat z psenicnych zrniekpatizon napísal:vam mozno nie ale mne hej
ty si mala na mysli okno zo zrniecok piesku (pre tych nechapavejsich sklo sa vyraba z piesku)
niee ja som myslela strechu z sludy (pre tych nechapavejsich strecha sa zo sludy nevyraba aspon pokial viem )patizon napísal:ty si mala na mysli okno zo zrniecok piesku (pre tych nechapavejsich sklo sa vyraba z piesku)
no ale teoreticky by sa dala kedysi sa zo sludy vyrabali okna (pre tych nechapavejsich bolo to uz velmi davno este skor ako som sa narodil)
ooo to vazne? ( pre tych nechapavejsich ja som to vazne nevedela..a este ze kto su ti nechapavejsi??)patizon napísal:no ale teoreticky by sa dala kedysi sa zo sludy vyrabali okna (pre tych nechapavejsich bolo to uz velmi davno este skor ako som sa narodil)
neviem ale ved tieto fora cita kopa ludi tak mozno su tam aj ti nechapavejsi (pre tych nechapavejsich ano presne o teba hovorim)
no ked to citaju mohli by sa aj aktivne zapojit(pre tych nechapavejsich a vlastne aj chapavejsich...to znamena napisat)
patizon napísal:no to si pekne vysvetlila (pre tych nechapavejsich chvalim ju)
he?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
Strana 7 z 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 7 z 16
Povolenie tohoto fóra: