hsdfhbdg
+5
Myškaa
Bleee
Bobo
TakaMahaka
patizon13
9 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 6 z 16
Strana 6 z 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: hsdfhbdg
nia tam skacu velryby cervene z jedneho jazera do 2.MonkA napísal:a v nich sa kupu prasata..ano uz mi je to skoro jasnepatizon napísal:nie nie to je bezny omyl v antarktide su miliony jazier
a cerviky sa zivia rybami...a velryby najradsje jedia tigrepatizon napísal:nia tam skacu velryby cervene z jedneho jazera do 2.MonkA napísal:a v nich sa kupu prasata..ano uz mi je to skoro jasnepatizon napísal:nie nie to je bezny omyl v antarktide su miliony jazier
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
nie levyMonkA napísal:a cerviky sa zivia rybami...a velryby najradsje jedia tigrepatizon napísal:nia tam skacu velryby cervene z jedneho jazera do 2.MonkA napísal:a v nich sa kupu prasata..ano uz mi je to skoro jasnepatizon napísal:nie nie to je bezny omyl v antarktide su miliony jazier
patizon napísal: nie levy
co? nosia rifle Levy Strauss ?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
nie tie pancuchy su zo slonej kozeTakaMahaka napísal:patizon napísal: nie levy
ty myslies tie ich super kabaty? taky by som aj ja chcela...su z opicej srsti ak vas zaujima..patizon napísal:nie tie pancuchy su zo slonej kozeTakaMahaka napísal:patizon napísal: nie levy
jaj uz mi svitlo tie ponozky z kaprich supinMonkA napísal:ty myslies tie ich super kabaty? taky by som aj ja chcela...su z opicej srsti ak vas zaujima..patizon napísal:nie tie pancuchy su zo slonej kozeTakaMahaka napísal:patizon napísal: nie levy
do keluu na to iste som myslela aj ja...ale aj tak je novsi modny hit capica z kokosveho orechu heej
ano rukavice z parozia jelenov su modny hitMonkA napísal:do keluu na to iste som myslela aj ja...ale aj tak je novsi modny hit capica z kokosveho orechu heej
ale deže moji zlatý...teraz sú modnym hitom topánky z ulít slimákov...čo nečítate noviny?...
ale v tom radiu moc nenapozerasnika napísal:ale deže moji zlatý...teraz sú modnym hitom topánky z ulít slimákov...čo nečítate noviny?...
noviny sa citaju? podla man je ich jednosuchsie pocuvat...potom by si s atakto nepomylila lebo to nie su topanky ale ale rukavicepatizon napísal:ale v tom radiu moc nenapozerasnika napísal:ale deže moji zlatý...teraz sú modnym hitom topánky z ulít slimákov...čo nečítate noviny?...
presne tak ako vravi Monka tie rukavice ficiaMonkA napísal:noviny sa citaju? podla man je ich jednosuchsie pocuvat...potom by si s atakto nepomylila lebo to nie su topanky ale ale rukavicepatizon napísal:ale v tom radiu moc nenapozerasnika napísal:ale deže moji zlatý...teraz sú modnym hitom topánky z ulít slimákov...čo nečítate noviny?...
Naposledy upravil patizon dňa Ut apríl 22, 2008 12:07 pm, celkom upravené 1 krát.
no dobre...vy mate vzdy pravdu...
ale topanky z ulit su tiez v pohode...nie?
nabuduce si skusim to radio poriadnejsie precitat...
ale topanky z ulit su tiez v pohode...nie?
nabuduce si skusim to radio poriadnejsie precitat...
no uznavam ze ked nieco pod tou vodou poviem tak mi jelene moc dobre nerozumeju ale inak je to fajn
ak myslis mna tak nieeee...ani nahodou som nikoho nechcela urazit....a len tak nahodou to ze ti ryby na suchu rozumiet nebudu mi bolo davno jasne
ne...ved to pisal patizon ne?to s tymi rybami ci s cim... ci nie???zas som mimo...radsej nahodme daku inu temu...
by na tieto fora mohlo chodit viac ludi...nie?mozno by sme sa tu dakedy stretli naraz aj viaceri...
bo sa mi to volako poplietlo... pome sa trebars rozpravat o nesmrtelnosti chrusta, alebo o tom ci existuju mimozemstania...
nie teraz sa tam pisu odveci a toto ma napadlo ako prve a vmysel to ma jediny odvec na n-tu kt je vlastne k veci (uz chapes)
ano presne..a inac aj ja si myslim ze biele tricka su teraz pre velryby v modepatizon napísal:nie teraz sa tam pisu odveci a toto ma napadlo ako prve a vmysel to ma jediny odvec na n-tu kt je vlastne k veci (uz chapes)
Strana 6 z 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 6 z 16
Povolenie tohoto fóra: