hsdfhbdg
+5
Myškaa
Bleee
Bobo
TakaMahaka
patizon13
9 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 5 z 16
Strana 5 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: hsdfhbdg
tolko ostavalo ked som to pisal potom som pisal este niekde inde takze ti to nesedeloMonkA napísal:tym tvojim poctom nejak nechapem ale nevadi....
hej hej uz chapem...vazne mam co robit....a zase robim len hovadiny ked by som sa mala ucit chemiu..ajajajaaajpatizon napísal:tolko ostavalo ked som to pisal potom som pisal este niekde inde takze ti to nesedeloMonkA napísal:tym tvojim poctom nejak nechapem ale nevadi....
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
to je hroza chemiaaaa radsej sa uc ako by si mala robit HOVADINY mas pravdu ucit sa, ucit sa, ucit saMonkA napísal:hej hej uz chapem...vazne mam co robit....a zase robim len hovadiny ked by som sa mala ucit chemiu..ajajajaaajpatizon napísal:tolko ostavalo ked som to pisal potom som pisal este niekde inde takze ti to nesedeloMonkA napísal:tym tvojim poctom nejak nechapem ale nevadi....
hii este si to dal ja cervenou asi sa nad tym zamyslim len komu sa chce...patizon napísal:to je hroza chemiaaaa radsej sa uc ako by si mala robit HOVADINY mas pravdu ucit sa, ucit sa, ucit saMonkA napísal:hej hej uz chapem...vazne mam co robit....a zase robim len hovadiny ked by som sa mala ucit chemiu..ajajajaaajpatizon napísal:tolko ostavalo ked som to pisal potom som pisal este niekde inde takze ti to nesedeloMonkA napísal:tym tvojim poctom nejak nechapem ale nevadi....
to je ta druha stranka veciMonkA napísal:hii este si to dal ja cervenou asi sa nad tym zamyslim len komu sa chce...patizon napísal:to je hroza chemiaaaa radsej sa uc ako by si mala robit HOVADINY mas pravdu ucit sa, ucit sa, ucit saMonkA napísal:hej hej uz chapem...vazne mam co robit....a zase robim len hovadiny ked by som sa mala ucit chemiu..ajajajaaajpatizon napísal:tolko ostavalo ked som to pisal potom som pisal este niekde inde takze ti to nesedeloMonkA napísal:tym tvojim poctom nejak nechapem ale nevadi....
poradte mi prosiim enjaku DOBRU knihu na citanie... uz som nieco zhanala aj na vyprave ale nezapamatala som si ni c:X
ach ta skleroza je svinaMonkA napísal:poradte mi prosiim enjaku DOBRU knihu na citanie... uz som nieco zhanala aj na vyprave ale nezapamatala som si ni c:X
pockat ja mam sklerozu ? zabudla som...patizon napísal:ach ta skleroza je svinaMonkA napísal:poradte mi prosiim enjaku DOBRU knihu na citanie... uz som nieco zhanala aj na vyprave ale nezapamatala som si ni c:X
neviem neviem ale dako si tiez neviem spomeut co to mas za chorobu a kde to vlastne som??????????????MonkA napísal:pockat ja mam sklerozu ? zabudla som...patizon napísal:ach ta skleroza je svinaMonkA napísal:poradte mi prosiim enjaku DOBRU knihu na citanie... uz som nieco zhanala aj na vyprave ale nezapamatala som si ni c:X
juuuj do kelu a to mam vediet ja? prave som sa ta chcela opytat ako sa volampatizon napísal:neviem neviem ale dako si tiez neviem spomeut co to mas za chorobu a kde to vlastne som??????????????MonkA napísal:pockat ja mam sklerozu ? zabudla som...patizon napísal:ach ta skleroza je svinaMonkA napísal:poradte mi prosiim enjaku DOBRU knihu na citanie... uz som nieco zhanala aj na vyprave ale nezapamatala som si ni c:X
a preco sa pytate mna pane ved ja vas nepoznamMonkA napísal:juuuj do kelu a to mam vediet ja? prave som sa ta chcela opytat ako sa volampatizon napísal:neviem neviem ale dako si tiez neviem spomeut co to mas za chorobu a kde to vlastne som??????????????MonkA napísal:pockat ja mam sklerozu ? zabudla som...patizon napísal:ach ta skleroza je svinaMonkA napísal:poradte mi prosiim enjaku DOBRU knihu na citanie... uz som nieco zhanala aj na vyprave ale nezapamatala som si ni c:X
tak by ste mi aspon mohli povedat s kym sa to tu rozpravam prosim??patizon napísal:a preco sa pytate mna pane ved ja vas nepoznamMonkA napísal:juuuj do kelu a to mam vediet ja? prave som sa ta chcela opytat ako sa volampatizon napísal:neviem neviem ale dako si tiez neviem spomeut co to mas za chorobu a kde to vlastne som??????????????MonkA napísal:pockat ja mam sklerozu ? zabudla som...patizon napísal:ach ta skleroza je svinaMonkA napísal:poradte mi prosiim enjaku DOBRU knihu na citanie... uz som nieco zhanala aj na vyprave ale nezapamatala som si ni c:X
ja viem rozpravat? a co je to vobec? a co sa mi to deje s ustami, nejako divne sa hybu...
(presnejsie: co sa mi to deje s prstami, nejako mi rychlo behaju)
(presnejsie: co sa mi to deje s prstami, nejako mi rychlo behaju)
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
a to vsetko sa hybe samo od seba vsak????? aj u mna to je podobne a ze kto som to by som aj ja rad vedel
tak mozme patrat po svojej identite spolu pojdeme na namestie a budeme sa pytat ci nas niekto nepozna...len by som asi netrafila na to namestie...
namestie ved v somalsku niesu namestiaMonkA napísal:tak mozme patrat po svojej identite spolu pojdeme na namestie a budeme sa pytat ci nas niekto nepozna...len by som asi netrafila na to namestie...
cozee? ja nebyvam v Rusku??patizon napísal:namestie ved v somalsku niesu namestiaMonkA napísal:tak mozme patrat po svojej identite spolu pojdeme na namestie a budeme sa pytat ci nas niekto nepozna...len by som asi netrafila na to namestie...
kto vravi o australiiMonkA napísal:cozee? ja nebyvam v Rusku??patizon napísal:namestie ved v somalsku niesu namestiaMonkA napísal:tak mozme patrat po svojej identite spolu pojdeme na namestie a budeme sa pytat ci nas niekto nepozna...len by som asi netrafila na to namestie...
len tak k veci ked dam zobrazit moje vsetky prispevky tak mi ich zobrazi na 22 stranachpatizon napísal:kto vravi o australiiMonkA napísal:cozee? ja nebyvam v Rusku??patizon napísal:namestie ved v somalsku niesu namestiaMonkA napísal:tak mozme patrat po svojej identite spolu pojdeme na namestie a budeme sa pytat ci nas niekto nepozna...len by som asi netrafila na to namestie...
patizon napísal:len tak k veci ked dam zobrazit moje vsetky prispevky tak mi ich zobrazi na 22 stranach
Ty si uz dobre stary, ked Tvoj zivotopis ma 22 stran... a cely zivot zijes v Somalsku?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
ake Somalsko? ta mila pani byva podla man vo venezueleTakaMahaka napísal:patizon napísal:len tak k veci ked dam zobrazit moje vsetky prispevky tak mi ich zobrazi na 22 stranach
Ty si uz dobre stary, ked Tvoj zivotopis ma 22 stran... a cely zivot zijes v Somalsku?
no dovol ved si pisal ze byvam v kongu v antarktide tak neprekrucaj fero hej!!!!! lebo uvidis ale uz som zabudla co ale ja si spomeniemMonkA napísal:ake Somalsko? ta mila pani byva podla man vo venezueleTakaMahaka napísal:patizon napísal:len tak k veci ked dam zobrazit moje vsetky prispevky tak mi ich zobrazi na 22 stranach
antarktida?? tam ziju cinania nie? nemozem prist dakedy na navstevu lebo vies mna strasne fascinuju indiani a co to mam vidiet? ja by somrada videla prales v antarktide ich ej udajne az az..patizon napísal:no dovol ved si pisal ze byvam v kongu v antarktide tak neprekrucaj fero hej!!!!! lebo uvidis ale uz som zabudla co ale ja si spomeniemMonkA napísal:ake Somalsko? ta mila pani byva podla man vo venezueleTakaMahaka napísal:patizon napísal:len tak k veci ked dam zobrazit moje vsetky prispevky tak mi ich zobrazi na 22 stranach
a v nich sa kupu prasata..ano uz mi je to skoro jasnepatizon napísal:nie nie to je bezny omyl v antarktide su miliony jazier
Strana 5 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 5 z 16
Povolenie tohoto fóra: