hsdfhbdg
+5
Myškaa
Bleee
Bobo
TakaMahaka
patizon13
9 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 4 z 16
Strana 4 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: hsdfhbdg
nj.. ale s si ma zase nesklamal...
ten pajko s tou cedulkou uz musi byt unaveny z tolkeho kyvania
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
Myškaa napísal:nj.. ale s si ma zase nesklamal...
je namakany tak nema problem a navyse ked si to nepozeras tak si to polozi
vazne? takze predzalen...
pome dat daku temu...
co ja viem? ako sa vlasne vola tento topic? hsfgre ci ako?
treba vym,ysliet co znamena ta skratka hghdgghfhgfdhf ci ako to uz bolo neviem...
treba vym,ysliet co znamena ta skratka hghdgghfhgfdhf ci ako to uz bolo neviem...
Myškaa napísal:co ja viem? ako sa vlasne vola tento topic? hsfgre ci ako?
je to vec velmi zlozita par razi kliknes mismasovito po klavesnici a zahada je na svete
a tu zahadu si vytvoril ty? fiha to by som nevedelapatizon napísal:Myškaa napísal:co ja viem? ako sa vlasne vola tento topic? hsfgre ci ako?
je to vec velmi zlozita par razi kliknes mismasovito po klavesnici a zahada je na svete
to znamena, ze by sme sem mali prispievat len "zahadnymi" prispevkami? napr. ermnsdoiuaewg
ale asi aj trochu vysvetlit, lebo napr. ani ja tomu mojmu "zahadnemu" prispevku nerozumiem... ale nevadi
ale asi aj trochu vysvetlit, lebo napr. ani ja tomu mojmu "zahadnemu" prispevku nerozumiem... ale nevadi
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
tak ho nam trochu pribrzdenenjsim ( to vravim o sebe aby som nahodou niekoho neurazila )vysvetli prosimpatizon napísal:nevadi ale ja hej
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
MonkA napísal:tak ho nam trochu pribrzdenenjsim ( to vravim o sebe aby som nahodou niekoho neurazila )vysvetli prosimpatizon napísal:nevadi ale ja hej
ermnsdoiuaewg sa moze pomylit s ermnsdoiuaevg avsak to je obrovsky rozdiel lebo ermnsdoiuaewgje inymi slovami kjjlhdjfh dkjfldhaslfh kdjfosdhfl ldkjflsdhfl ale ermnsdoiuaevg je skjdhigfuar kejdhiuxfhm ahdfuihn ajoidfoief jfoiehx aneofine a to prosim pekne naozaj robi
MonkA napísal:a co to naozaj robi? LOL?
ten lol je tam len tak zo zvyku nema s tym textom predtym nic spolocne
to bolo naozaj dobre vysvetlene nechces byt nahodou ucitel? niektorych nasich by si hned tromfol... ale ten LOL smajlik tomu ubera na serioznosti vies ako...
ale ved uz teraz davam do prispevkov obmedzene mnozstvo smailov ak ich tam ma byt este menej tak asi prasknemMonkA napísal:to bolo naozaj dobre vysvetlene nechces byt nahodou ucitel? niektorych nasich by si hned tromfol... ale ten LOL smajlik tomu ubera na serioznosti vies ako...
momentalne sa mi zda ze ich uz davas vazne obmedzene mnozstvo..
haha ale vzdy ked pridem sem na diskusne tak vsade je posledny prispevok od patizona
a ja s ata snazim predbehnut...uuuf to bude makackapatizon napísal:som proste najproduktivnejsi a najuzasnejsi na celom svet
t teda uz mas lem 189 vlastne ked priratame aj tuto tak 190 tak prajem vela stastiaMonkA napísal:a ja s ata snazim predbehnut...uuuf to bude makackapatizon napísal:som proste najproduktivnejsi a najuzasnejsi na celom svet
tym tvojim poctom nejak nechapem ale nevadi....
Strana 4 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 4 z 16
Povolenie tohoto fóra: