hsdfhbdg
+5
Myškaa
Bleee
Bobo
TakaMahaka
patizon13
9 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 8 z 16
Strana 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: hsdfhbdg
oo dakujem(pre tych nechapavejsich-taka ty sa na nechapavejsieho nehraj-od neho si to skutocne vazim )patizon napísal:no to si pekne vysvetlila (pre tych nechapavejsich chvalim ju)
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ano..ale trocha obsiaznejsie vskaze?(cize pre tych nechapavejsich neucte sa pisat he?)
to nevadi sak co bolo cielom ...ale viditelne si sa snazil pretoze mas medzi dvoma prispevkami asi 5 minutovu medzeru (pozn.to sa u neho nestava casto)
he? (pre tych nechapavejsich: he?, pre este menej chapavych: he?, a pre uplnych "pilinohlavcov": he?, a ak ste to aj tak nepochopili, tak nevadi, to nerieste)
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
vidite co pre vas robim (pre tych nechapavajsich nafukujem sa a pre tych co nepochopili taku he? ma proste vysvetlenie znamena to he? uz vam je to dufam jasne)
a pre koho to akoze robis? (asi som nechapavejsia ked sa musim pytat )
a este jedna otazka...preco sa to nafukjes??
som na seba hrdy (pre tych nechapavajsich som na seba hrdy pretoze som sa dokazal suvisle s mensimi prestavkami sustredit na jednu vec)
dobre tak toto nechapem uplne:D
hej ved necham..aj tak nemas na nase zaluziepatizon napísal:nic nechaj tak
inak, v poslednom case musim pri tychto diskusiach citat aspon 4 predchadzajuce prispevky, aby som vobec pochopil, o com sa vlastne bavime... a ak sem nepridem niekolko dni, tak citam aj celu stranu... co uz
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
dobre tak nemam aj ked neviem ake zaluzie mas na mysli... inac aj ja som tu po 3 dnoch ale musim si to citat dozaduMonkA napísal:hej ved necham..aj tak nemas na nase zaluziepatizon napísal:nic nechaj tak
no hej hej..ale tak my si mozeme pisat aj na icq...a udajne sa sem neda zapojit lebo terab citat vzdy 2 strany dopredu..to som si vsimla ale co s tym??
ja som uz jeden napad mal peto napisal ja som sa napojil ako som povedal ale potom to zase zaniklo
cize to nic nevyriesilo.uvidime ako to bude vyzerat s novou volnou temou..lebo uz je 11 krat prezreta a nenapisla este nikto
hej aj aj som myslela...ale uz napisala majca...ako vidim zatial tam moze pista len sama:D
no moj problem to nei je kedze s atam nemozem zapojit(zatial)
no ale to je len preto ze sa to este nerozbehlo ked sa rozbehne tak mozeme aj my traja lebo my to hadam zvladneme
Strana 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 8 z 16
Povolenie tohoto fóra: