hsdfhbdg
+5
Myškaa
Bleee
Bobo
TakaMahaka
patizon13
9 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 13 z 16
Strana 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: hsdfhbdg
co tym chces povedatMravec napísal:hh aj ja som bol tym zmeteny ... som si myslel ze patizon je Pata ale uz viem kto je patizona a ospravedlnujem sa za tento svoj omyl
hehe, premenujem Ta na "patizona" ?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
no konecne vieme,kto je patizon,takze vieme koho si mame predstavovat pri kompe... parada.
Vsetkym davam do pozornosti Pravidla fora, ktore najdete v hornom menu - medzi odkazmi "Domov" a "FAQ"... poriadne si ich prestudujte a snazte sa ich dodrziavat... vo vlastnom zaujme...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
tak ked si das prezivku pod ktorou v scoutingu pozname Patu sak keby som si dal prezivku povecme Woody neviem kto by vedel ze som to ja okrem tych co uz poculi ze ma tak niekto vola ( a s tym patizona to bol preklep ale premenovanie ta na patizona je good napad aspon by som vzdy vedel o koho ide )
a este k teme
ja hovorim o stupnoch celzia
a este k teme
Re: Predstavovanie
Odoslať pre patizon Yesterday at 7:46 am
ty si dako vandis tm maf IQ 293????
ja hovorim o stupnoch celzia
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
pockaj nika to si nevedela ani ty?? no to je vtipne
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
no desna psina sak nie pohoda nemozme byt vsetci ako Chuck
ja som kombinacia dementny idiot
no a vy sa bojite ja som sa vam to snazil povedat ze jke to lahke a vy nie stres musi byt
fakt som nevedela monka...ved na tabore sme tak hovorili patke.sranda. ...zas hovorite o stresoch?
hej viem..a ved stres a panika ej anhodou dobra vec:D prave to zazivam....lebo este dobalujeme do chorvatska anic nestihame..a aj si tu tukam do klavesnice
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
hej viem,ze si sa balila...a videla som ze si mala dost stresy ale hej niekedy je panika fakt dobra. ale ked idem na tabor musim sa balit aspon tyzden dopredu...
ja sa balim tak cca 20min a to stilom aha skrina.....aha ruksak.....aha uz tam nic nenatlacim......
ale netaraj..je pravda ze robis vsetko na poslednu chvilu... ale na tabor sa balis urcite skor. by som si pozrela ako by si sa balil 20min pred odchodom.by si si urcite polku veci zabudol...a urcite by si robil paniku.
ja som nepovedal ze sa balim 20min pred odchodom (aj citat treba) ale ze sa blim 20min. bilku rozdiel nie?
jaj..sry.som to nejak zle precitala... mi uz treba okuliare... ja by som bola schopna pobalit sa aj za 10min..mozno.
sak ano ale potom by si prisla na tabor a polovicu casu co by sme tam boli by si hovorila co si si este zabudla
no tak to je pravda...hehe a nakonic by som tam behala len v spodnom pradle,jedla by som zubnov kefkov,pila by som z ruk...to by bola sranda
Strana 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 13 z 16
Povolenie tohoto fóra: