Skautské ideály
+7
Mirush:)
Bleee
MonkA
Myškaa
suchy bublifuk
patizon13
TakaMahaka
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 2 z 12
Strana 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Skautské ideály
Myškaa napísal:TakaMahaka napísal:ludkovia, vsak ale diskutujte trochu k veci... ja viem, skaut je veselej mysle, takze k tomu iste patria aj tie smajliky, ale zase netreba to prehanat...
ale nie, ja som vlastne rad, ze tu diskutujete a ze to tu aspon trochu zije...
skuste prilakat aj viac ludi zo zboru... to je vyzva, co?
co ten Tak vlastne chce ???
no vidis Taka, sme strasni, teda aspon ja... ale diki ze nas do toho "dokopavas"...
a ja skusam aj lakat (no teda este som nezacala, ale raz urcite...)
a som zistila , ze jedna clovecina sa chodi len pozret na prispevky, len precitat... tak by som ju chcela tymto vyzvat: HEEEJ!!! ZAREGISTRUJ SAAA! OBOHAT NASE MAKOVICKY O TVOJE MUDRE A INTELIGENTNE SLOVA
ANO HOVORIM O TEBE - - - - - UZ AJ!
hmm no okej bola som odhalena inak to nevidim... ahoj
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
no.. ale odhalila si sa sama ja som ta priamo nemenovala
takze k tym skautskym idealom by som chcela, je v pohode ak skautik chodi chatovat, a to uz v takej miere ze kazdy den aspon hodku posedi pri dakom pokeci? ja myslim ze v pohode to moze byt, ale tak skauti nechodia na pokec, no nie?
aky mate nazor na najnavstevovany chat na slovensku?
takze k tym skautskym idealom by som chcela, je v pohode ak skautik chodi chatovat, a to uz v takej miere ze kazdy den aspon hodku posedi pri dakom pokeci? ja myslim ze v pohode to moze byt, ale tak skauti nechodia na pokec, no nie?
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
Myškaa napísal:no.. ale odhalila si sa sama ja som ta priamo nemenovala
co je take hrozne na pokeci? princip je sice zly, som proti tomu travit tam cele dni a pisat si s neznamymi ludmi ale ked si pises s niekym koho poznas...to by potom bolo zle aj icq...aj proti tomu ste?
uaa o co s ato tu pokusam??
ja osobne nieMonkA napísal:co je take hrozne na pokeci? princip je sice zly, som proti tomu travit tam cele dni a pisat si s neznamymi ludmi ale ked si pises s niekym koho poznas...to by potom bolo zle aj icq...aj proti tomu ste?
a suhlasim s tebou, vies ja som si tam pisala aj s neznamymi ludmi ale nebolo to bohvieco... chodim tam asi raz do tyzdna, bo sa mi uz ani nechce... ale chatujem tam s ludmi, ktorych naozaj poznam, cize najprv som ich osobne spoznala a potom sme si zacali pisat.. a je tam vela ludi co poznam tak preco nie
ale icq je aj tak lepsie..
ale zase neznasam decka ktore pri chate presedia pol dna, napr. v kniznici v LH mame pristup na verejny net zadarmo, a tazko sa k nemu dostat lebo vzdy ked tam pridem je tam hrba takychto ludkov.. a seci pokec pokec POKEEEECCC!!!!
hm.. co uz...
ja nahodou chodim na pokec kazdy den pretoze ho vyuzivam ako mailovu schranku aa este si tam pisem so sesternicou ktora je z nitry a nechodi na icq ani nic a je to zas lacnejsie ako smsky a hej poznam zopar ...no teda asi iacej ako zopar takych pokec maniakov...obcas ked sa nudim sa tiez na pokeci hrabem v profiloch a tak...
patizon napísal:
co si myslel tym co ten Tak vlastne chce ???
tam malo byt Taka namiesto Tak...
inak, pocitac je strasny zrac casu, Internet a akekolvek formy chatov o to viac, bacha na ne (to na margo diskusie o icq, pokeci a pod.)
rozhodne to nie je pre skautov typicka cinnost... aspon by nemala byt...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
fakt... pri PC naozaj cas leti... a mas samozrejme pravdu ale tak niekedy je to fajn sadnut si len tak za PC ked je na to cas a porozpravat sa aj ked nemas nikoho nablizkuTakaMahaka napísal:
inak, pocitac je strasny zrac casu, Internet a akekolvek formy chatov o to viac, bacha na ne (to na margo diskusie o icq, pokeci a pod.)
rozhodne to nie je pre skautov typicka cinnost... aspon by nemala byt...
jasne ze by sedenie za compom nemalo byt hlavnou naplnou dna ale tak internet sa da vyuzit aj na dobre ucely ci nie? da sa tam vela dozvediet (napriklad o uzloch ale to mi uz netreba lebo som dostala na narodky knihu ) ale aj tak celkovo...dalsia vec su pocitacove hry..co si myslite o tom?
tak podla mna su PCgamezy celkom good , mne osobne to dalo viac, ako si ini mozu mysliet, uvedomil som si ake neobmedzene moznosti mam v realnom zivote a ake je to fascinujuce, tym som nacerpal baterky pozitivnou energiou na par dni, takze to bolo fajn,..... ale sa vam musim priznat, ze uz nie som gembler, vyriesil to moj ocino. dal mi zaracha po vysvecku, tak ma to preslo cize sa uz ani nehravam tak aktivne 3D hry , ine to je s tymi textofkami, ktore urcite poznate f.e. bhg, wg, vsd,... tie hry su naozaj fajn, odporucam
ale aj tak negemblite, mam vas rad, mier v dusi
ale aj tak negemblite, mam vas rad, mier v dusi
Bleee- Počet príspevkov : 68
Registration date : 25.10.2007
ano :D to co si pisal urcite pozname. teda aspon ja netusim co su to textofky...
a ja sa nehravam hry na pocitaci... asi na to nemam cas.. a ani chut na tomto mojom PC... mi pomaly uz nenatiahne ani 127zbor.wz.cz :P
a ja sa nehravam hry na pocitaci... asi na to nemam cas.. a ani chut na tomto mojom PC... mi pomaly uz nenatiahne ani 127zbor.wz.cz :P
Myškaa napísal:ano to co si pisal urcite pozname. teda aspon ja netusim co su to textofky...
a ja sa nehravam hry na pocitaci... asi na to nemam cas.. a ani chut na tomto mojom PC... mi pomaly uz nenatiahne ani 127zbor.wz.cz
nieee 127zbor.wz.cz ale 127zbor.skaut.org.... to je reprezentativnejsie
MonkA napísal:Myškaa napísal:ano to co si pisal urcite pozname. teda aspon ja netusim co su to textofky...
a ja sa nehravam hry na pocitaci... asi na to nemam cas.. a ani chut na tomto mojom PC... mi pomaly uz nenatiahne ani 127zbor.wz.cz
nieee 127zbor.wz.cz ale 127zbor.skaut.org.... to je reprezentativnejsie
ale vlastne to iste lebo zo 127zbor.skaut.org sa automaticky presmeruvava na 127zbor.wz.cz
jooj ved envadi...ta s tym skautom je lepsia lebo ekd dakemu cloveku napises stranku nech si kukne hned bude vediet ze to je skautska chapes
MonkA napísal:Myškaa napísal:ano :D to co si pisal urcite pozname. teda aspon ja netusim co su to textofky...
nieee 127zbor.wz.cz ale 127zbor.skaut.org.... to je reprezentativnejsie :D
woow a to vazne fungue? bo ja som neska skusala tu wz cz a to mi neslo... musela som si dat do googla vyhladat.. no ccc... a tu druhu si zapametam pre istotu diki :)
MonkA napísal:jooj ved envadi...ta s tym skautom je lepsia lebo ekd dakemu cloveku napises stranku nech si kukne hned bude vediet ze to je skautska chapes
aj to, ale aj sa to lahsie pamata a navyse to aspon nie je ceska koncovka... (ak by sa niekto pytal, preco vlastne mame stranku na ceskej domene - totizto ceske "free" domeny druheho stupna ponukaju lepsie sluzby a moznosti ako slovenske)
a co vlastne znamena koncovka org
MonkA napísal:a co vlastne znamena koncovka org
pokial viem tak je to univerzalna koncovka pre vsetky narody
jaaj som si myslela daco ze organizacia no nic..aa ty si nedal do toho prispevku lol smajla
inak ale obe vase vysvetlenia koncovky org su vlastne pravdive a nevylucuju sa - naozaj je to oznacenie organizacii - a to bez ohladu na krajinu...
taka to doviedol do dokonalosti
Naposledy upravil patizon dňa Ne marec 30, 2008 12:13 am, celkom upravené 1 krát.
Strana 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 2 z 12
Povolenie tohoto fóra: