Skautské ideály
+7
Mirush:)
Bleee
MonkA
Myškaa
suchy bublifuk
patizon13
TakaMahaka
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 11 z 12
Strana 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Skautské ideály
nechytaj ma za slovicka...
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
no skautske idealy...fuu,uz neviem co vsetko sme tu preberali...ale tak teraz by sme sa mohli hadam porozpravat o tom ako reaguje vase okolie na to ze ste skautom/skautkou...a ci sa s hrdostou pysite ze patrite do skautskej organizacie...
no tak okolie reaguje rozne od fakt v mikulasi a co tam robite az po skauting taka...
to zo mna si minule robili srandu ze som skautka,ale ja som na to fakt hrda...a som rada ze napatrim do dakej bandy kde fajcia a piju...
ano...to je pravda...ale oni mozu povedat ze my nepozname byt opity,ani zfajceny,ani zhuleny,tak povedia ze to nemame pravo posudzovat,ako oni nemaju pravo posudzovat skauting ked ho nezazili...
no u nas sa pol rodny doteraz smeje zo skautingu nech im vysvetlujem ako chcem ake je to super..ale tak uprimne ked som prvy raz pocula ze skauti predtsvila som si mnozstvo americkych filmov kde skautov enzobrazuju prave najlepsie a uz vobec nie realne..a kedze Tv ma v tejto dobe velky vplyv...
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
este treba zobrat do uvahy, ze americki skauti su trosku ini ako slovenski...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
tak jednoduchu poviem ze mam rad svoje zdravienika napísal:ano...to je pravda...ale oni mozu povedat ze my nepozname byt opity,ani zfajceny,ani zhuleny,tak povedia ze to nemame pravo posudzovat,ako oni nemaju pravo posudzovat skauting ked ho nezazili...
to vravim,stale,ze mam rada svoje zdravie...a ano v TV zobrazuju skautov uplne inak ako su naozaj...ale tak ako som pocula na vela akciach takych vecsich,vela skautov fajcilo..a neviem ci to je moc dobra vyzitka...dokonca som videla fajcit skautov aj na vlastne oci...hruza...
veru, veru, realita nie je vzdy taka, ako si ju vysnivame... skoda, ze je to tak aj pri skautoch... clovek by nemal mat zbytocne iluzie, ale asi by nikdy nemal stratit vieru, ze on moze byt jednym z mala, ktori sa skautskymi idealmi naozaj riadia (alebo sa aspon snazia)...
no to je jasne...aj ludia ktory nechodia na skauting su niektory fajn...ale aj vela ludi ktory patria do skautingu by don asi nemali patrit...niejak sa to vsetko zvrhava..noo...luto mi je to
no mozno niektory teraz nemaju cas a ty ktory nepatria si to mozno neskor uvedomia
hmm...no ktovie...ale ked teraz vela oddielov a zborov berie medzi seba takych ludi,ktorych tam vlastne dotlacia...a pritom to niektorych vobec nebavi...neviem no...podla mna to musi cloveka bavit a naozaj to chciet...ved skauting je o rozvoji osobnosti,o uceni sa,o vyvijani...ved aj zo zlych deti mozu vyrast skvely ludia...a mozno aj vdaka skautingu...
tak to si zase nemyslim, ze je to kvoli tomu, ze by niekto bol v skautingu nedobrovolne, alebo zeby ho to nebavilo....
------------------------------------------||--------------------------------------------------
podla mna... koho to nebavi, ten prestane chodit... to znamena, ze sa najdu aj taki, co ich "bavi byt ini" alebo co (v zmysle, ze struhaju frajerinu a pod.).. nic nemozno zovseobecnovat, je to znacne individualne... niekto mozno chce uputat pozornost, niekto mozno frajeruje, ze je skaut a robi blbosti, niekto robi naschval zle, niekto nieco ine atd. ... chcelo by to hovorit o konkretnejsich pripadoch, ked uz... inak odporucam 1 clanok v septembrovom mediu... na podobnu temu, trochu to suvisi...
ahaa...no neva..ale som z toho proste zmetena.. hmmm...ale namam medium a asi sa k nemu ani nemam ako dostat..
ale neboj sa, nie je to az take zle... dufam...
hmmm...ale ja chcem v hybiach od noveho roka rozbehnut druzinovky...s tymi vciekami...a tak... dufam to vide,lebo teraz ma kazdy malo casu a nic nestiha a tak isto je to aj somnou...
nooo netusim co sme este neprebrali v skautskych idealoch,ale aj to co sme preberali mozme preberat znovu,bo doba sa stale meni...a nazory a tak,nie? tak hadam dajme daco o vztahoch v skautingu abo daco take...
Strana 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 11 z 12
Povolenie tohoto fóra: