achojte
+3
patizon13
TakaMahaka
Myškaa
7 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 3 z 11
Strana 3 z 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: achojte
ale plesnivy syr vlastne neni zhnity iab plesnivy...to je rozdiel..moznopatizon napísal:ale plesnivy syr ??? by si hadam ziedla nieMonkA napísal:no neviem ja by som asi zhnite nejedla nic...
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
je, preto som napisal ale a nie aMonkA napísal:ale plesnivy syr vlastne neni zhnity iab plesnivy...to je rozdiel..moznopatizon napísal:ale plesnivy syr ??? by si hadam ziedla nieMonkA napísal:no neviem ja by som asi zhnite nejedla nic...
noo ze k tomu syru teda...ja ho nejak moc nemusim...a ked sa povie plesnivy syr tak mi napadne vzdy NORMALNY syr ktory je splesniveny...lebo mam hovorila zee ked bola mala tak ked im splesnel syr poriadne ho umyli trocha omaslili a znova jedli...a ked si predstavim daku taku krasne zelenu plesen tak neviem neviem
podla mna ta iba strasilaMonkA napísal:noo ze k tomu syru teda...ja ho nejak moc nemusim...a ked sa povie plesnivy syr tak mi napadne vzdy NORMALNY syr ktory je splesniveny...lebo mam hovorila zee ked bola mala tak ked im splesnel syr poriadne ho umyli trocha omaslili a znova jedli...a ked si predstavim daku taku krasne zelenu plesen tak neviem neviem
no neviem nie som si ista..starky je dost setrny..a naco kupovat novy syr ked ten sa da umyt
MonkA napísal:no neviem nie som si ista..starky je dost setrny..a naco kupovat novy syr ked ten sa da umyt
a co je na tom cudne?? nam sa to doma stava,ze splesnivie..a tak tu plesen len ocistime,namocime syr do mlieka ci co to a jeme ho dalej:D
MajcA- Počet príspevkov : 35
Registration date : 20.03.2008
to u vas si budem davat velky pozor cim sa ponuknemMajcO napísal:MonkA napísal:no neviem nie som si ista..starky je dost setrny..a naco kupovat novy syr ked ten sa da umyt
a co je na tom cudne?? nam sa to doma stava,ze splesnivie..a tak tu plesen len ocistime,namocime syr do mlieka ci co to a jeme ho dalej:D
nie je plesen ako plesen...
asi by sme si mali davat vseobecne pozor, ked ideme k nejakemu skautovi na navstevu, co vlastne jeme...
asi by sme si mali davat vseobecne pozor, ked ideme k nejakemu skautovi na navstevu, co vlastne jeme...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
cista pravda jedna rada ked u stefana jete daco s rezancami tak si preverte ci to su naozaj recance a nie cervikyTakaMahaka napísal:nie je plesen ako plesen...
jaaj do kelu som sa na vyprave ponukla jedlom od tolkych skautov..snad to prezijempatizon napísal:cista pravda jedna rada ked u stefana jete daco s rezancami tak si preverte ci to su naozaj recance a nie cervikyTakaMahaka napísal:nie je plesen ako plesen...
si si istaMonkA napísal:jaaj do kelu som sa na vyprave ponukla jedlom od tolkych skautov..snad to prezijempatizon napísal:cista pravda jedna rada ked u stefana jete daco s rezancami tak si preverte ci to su naozaj recance a nie cervikyTakaMahaka napísal:nie je plesen ako plesen...
hej som zatial zijem tak co noo aa uz sa tesim na den narcisov...som kukala fotky z minuleho roku..vtipnepatizon napísal:si si istaMonkA napísal:jaaj do kelu som sa na vyprave ponukla jedlom od tolkych skautov..snad to prezijempatizon napísal:cista pravda jedna rada ked u stefana jete daco s rezancami tak si preverte ci to su naozaj recance a nie cervikyTakaMahaka napísal:nie je plesen ako plesen...
len tam nic nesmies ochutnat to je hlavneMonkA napísal:hej som zatial zijem tak co noo aa uz sa tesim na den narcisov...som kukala fotky z minuleho roku..vtipnepatizon napísal:si si istaMonkA napísal:jaaj do kelu som sa na vyprave ponukla jedlom od tolkych skautov..snad to prezijempatizon napísal:cista pravda jedna rada ked u stefana jete daco s rezancami tak si preverte ci to su naozaj recance a nie cervikyTakaMahaka napísal:nie je plesen ako plesen...
skodaa ten pizzovy rozok ci co ste to tam mali vyzeral dobre
hlavne v ziadnom pripade neochutnavajte narcisy !!!
ten plast nieje zdravy minuly rok mi bolo z neho nenormalne zle vsak taka a navyse tie ihly sa zabodavaju do krku, criev atdTakaMahaka napísal:hlavne v ziadnom pripade neochutnavajte narcisy !!!
vazne? este som nerozdavala narcisy tak som myslela ze sa to moze ale s ami vzdy zdalo cudne preco ludia nosia tie narcisy pripnute a nejedia ichpatizon napísal:ten plast nieje zdravy minuly rok mi bolo z neho nenormalne zle vsak taka a navyse tie ihly sa zabodavaju do krku, criev atdTakaMahaka napísal:hlavne v ziadnom pripade neochutnavajte narcisy !!!
veru ludia su velmi cudne tvoryMonkA napísal:vazne? este som nerozdavala narcisy tak som myslela ze sa to moze ale s ami vzdy zdalo cudne preco ludia nosia tie narcisy pripnute a nejedia ichpatizon napísal:ten plast nieje zdravy minuly rok mi bolo z neho nenormalne zle vsak taka a navyse tie ihly sa zabodavaju do krku, criev atdTakaMahaka napísal:hlavne v ziadnom pripade neochutnavajte narcisy !!!
ako ktori...niektori ten narcis ani nechceli lebo nan mozno mali chutpatizon napísal:veru ludia su velmi cudne tvoryMonkA napísal:vazne? este som nerozdavala narcisy tak som myslela ze sa to moze ale s ami vzdy zdalo cudne preco ludia nosia tie narcisy pripnute a nejedia ichpatizon napísal:ten plast nieje zdravy minuly rok mi bolo z neho nenormalne zle vsak taka a navyse tie ihly sa zabodavaju do krku, criev atdTakaMahaka napísal:hlavne v ziadnom pripade neochutnavajte narcisy !!!
ale mozno si uz kupili zasoby aj na vianoce tak na co viac jedlo sa nevyhadzuje a navyse co ak by sa pokazili
patizon napísal:ale mozno si uz kupili zasoby aj na vianoce tak na co viac jedlo sa nevyhadzuje a navyse co ak by sa pokazili
pocujte, co ak si Jaso tie zvysne narcisy bral prave kvoli jedeniu? ved ho poznate...
jaso si bral narcisy? tak to nedopadne dobre a ostali este nejake v klubovni? lebo nase deti chceli a som na to zabudla :Xpocujte, co ak si Jaso tie zvysne narcisy bral prave kvoli jedeniu? ved ho poznate...
trochu som tu spravu nad tym poupravil aby tym co to budu len citat doslo co je tam napisane lebo tam nebol zaciatok tagu odpovedeMonkA napísal:jaso si bral narcisy? tak to nedopadne dobre a ostali este nejake v klubovni? lebo nase deti chceli a som na to zabudla :Xpocujte, co ak si Jaso tie zvysne narcisy bral prave kvoli jedeniu? ved ho poznate...
a k tym narcisom to bol vtip jaso si bral asi len 2 1 velky a 1 maly
cize ostante su este tam hej?patizon napísal:trochu som tu spravu nad tym poupravil aby tym co to budu len citat doslo co je tam napisane lebo tam nebol zaciatok tagu odpovedeMonkA napísal:jaso si bral narcisy? tak to nedopadne dobre a ostali este nejake v klubovni? lebo nase deti chceli a som na to zabudla :Xpocujte, co ak si Jaso tie zvysne narcisy bral prave kvoli jedeniu? ved ho poznate...
a k tym narcisom to bol vtip jaso si bral asi len 2 1 velky a 1 maly
Strana 3 z 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 3 z 11
Povolenie tohoto fóra: