achojte
+3
patizon13
TakaMahaka
Myškaa
7 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 4 z 11
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: achojte
okej tak si asi 3 privlastnim ak mi dovolite (tym myslim taku )patizon napísal:ano su tam
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ja ti to dovolim lebo je tam podla mna uz iba cca 300MonkA napísal:okej tak si asi 3 privlastnim ak mi dovolite (tym myslim taku )patizon napísal:ano su tam
ved ale to mojim detom stacit nebude de ste dali zvysnych 3700?
ty mas deti a s kym?MonkA napísal:ved ale to mojim detom stacit nebude de ste dali zvysnych 3700?
MonkA napísal: okej tak si asi 3 privlastnim ak mi dovolite (tym myslim taku )
nooo, este porozmyslam... jasne 3 si zober... inak, dokopy bolo v LM 2000 narcisov a v Hybiach 1000. Nam zostalo okolo 200-300, v Hybiach asi 400 takze to je akurat pocet, ktory by spotrebovali (zjedli?) Maluzinci, keby sa tento rok nepoflakovali kade tade po Namestove a nevyhravali dramaticke sutaze... Takze to bolo presne vymerane...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
takze sme znova dokon.TakaMahaka napísal:MonkA napísal: okej tak si asi 3 privlastnim ak mi dovolite (tym myslim taku )
nooo, este porozmyslam... jasne 3 si zober... inak, dokopy bolo v LM 2000 narcisov a v Hybiach 1000. Nam zostalo okolo 200-300, v Hybiach asi 400 takze to je akurat pocet, ktory by spotrebovali (zjedli?) Maluzinci, keby sa tento rok nepoflakovali kade tade po Namestove a nevyhravali dramaticke sutaze... Takze to bolo presne vymerane...
patizon napísal: takze sme znova dokon.
to som nepovedal, ale v podstate mas pravdu...
pockaj porozmyslam...patizon napísal:ty mas deti a s kym?MonkA napísal:ved ale to mojim detom stacit nebude de ste dali zvysnych 3700?
cakamMonkA napísal:pockaj porozmyslam...patizon napísal:ty mas deti a s kym?MonkA napísal:ved ale to mojim detom stacit nebude de ste dali zvysnych 3700?
patizon napísal: cakam
co cakas? tie deti?
no tak to je zlozite lebo su to pravnucata mojej prastarej mamy, krsnata krsnej, vnucata mojej starkej...a z toho vlastne vyplyva ze su to moji surodenci a nie deti ale surodenci s ami nepaci a mam zafixovane ze ich volam deti..lebo ich tak vola aj starka a tak..ale nato ste urcite prisli ze na deti este nemam vek
pozerala si v piatok spravy?? siedmacka (14r) caka dieta takze stihnut by sa to dalo ak si myslela na toMonkA napísal:no tak to je zlozite lebo su to pravnucata mojej prastarej mamy, krsnata krsnej, vnucata mojej starkej...a z toho vlastne vyplyva ze su to moji surodenci a nie deti ale surodenci s ami nepaci a mam zafixovane ze ich volam deti..lebo ich tak vola aj starka a tak..ale nato ste urcite prisli ze na deti este nemam vek
ale to ci by som to zvladala a td je druha vec..a ked vezmem do uvahy ze jedno dieta ma 11 tak by to asi ani nebolo mozne
tak by si sa vratila v case a to nieje nijaky problemMonkA napísal:ale to ci by som to zvladala a td je druha vec..a ked vezmem do uvahy ze jedno dieta ma 11 tak by to asi ani nebolo mozne
aa moj zlaty ak si si nevsimol ja nei som chuck norris...aj ta miestnost je kusok nizsiepatizon napísal:tak by si sa vratila v case a to nieje nijaky problemMonkA napísal:ale to ci by som to zvladala a td je druha vec..a ked vezmem do uvahy ze jedno dieta ma 11 tak by to asi ani nebolo mozne
jaaaj no viem ale ked som leniva a sa mi nechce...patizon napísal:preco ty sa nevies vratit v case???
no tak tu je pes zakopany lenivost-pochabostMonkA napísal:jaaaj no viem ale ked som leniva a sa mi nechce...patizon napísal:preco ty sa nevies vratit v case???
no vies nie je kazdy taky nelenivy (ako je opozitum od slova lenivy?) ako odrej..ten sa nielenze vie vrait v case ale este sa mu aj chcepatizon napísal:no tak tu je pes zakopany lenivost-pochabostMonkA napísal:jaaaj no viem ale ked som leniva a sa mi nechce...patizon napísal:preco ty sa nevies vratit v case???
vsetci sa vieme vratit v case a bezne sa aj vraciame... minimalne v myslienkach...
mimochodom, cestovanie v case tiez nie je az take nezvycajne, ako sa bezne chape... vsak neustale cestujeme v case...
mimochodom, cestovanie v case tiez nie je az take nezvycajne, ako sa bezne chape... vsak neustale cestujeme v case...
ale samozrejme v tom laickom chapani - jasne, ze viem cestovat v case akymkolvek smerom, kam chcem, kedy chcem a bezne to aj robim...
inak, ked je pri urceni miesta otazka napr. "kde" (pozicia) a "kam" (smer alebo ciel), pri case je "kedy" (pozicia) ale ako sa opytate na cielovy cas v zmysle "do akeho casu cestujes" ?
inak, ked je pri urceni miesta otazka napr. "kde" (pozicia) a "kam" (smer alebo ciel), pri case je "kedy" (pozicia) ale ako sa opytate na cielovy cas v zmysle "do akeho casu cestujes" ?
to by mi to najskor niekto musel vysvetlit ale ais som tu jedinaleniva lebo aj mina sa dnes vratila v casepatizon napísal:no vidis MonkA tu mas teoriu staci sa nabiflit a potom skusat a mas to vyhrane
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 4 z 11
Povolenie tohoto fóra: