Vytvarnictvo a ine srandicky napr tanec
+5
MonkA
patizon13
Myškaa
TakaMahaka
suchy bublifuk
9 posters
Strana 2 z 11
Strana 2 z 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Vytvarnictvo a ine srandicky napr tanec
tak ja si na a4 kresliím vposlednej odbevolne asociacie pripadne nejake srandicky vecsinou detailyprevecsie veci a takMonkA napísal:noo my kreslime najcastejsie asi na lavice ale to nevravte nikomu a tuska stale vymysla take hovadiny naposledy mala napad spravit na lavicu grafit..neviem ako by to spravila ale nevadi aspon by ta lavica bola krajsia lebo tento rok mame take hnusne kriklavozlte a to vymyslela prosim pekne nasa triedna ze ich namalujeme tak. vseci maju normalne pekne hnede lavice len my take zvyraznovacove inak moc rada nekreslim ale terza ked som bola chora tak som odkreslila az 2 obrazkyMyškaa napísal:a co radi kreslite? ale na A4 format. napr. ja rada kreslim svojho psa. dobre sa odkresluje lebo, on stale spi alebo len tak lezi, tak sa mi nehybe a mozem ho odkreslit.. niekedy sa to naneho aj podoba. a este si rada kreslim len take čmáry... alebo si vymyslam, len take machlanice. ale to len ked sa uz nudim.. a este cmaram po zositoch v skole. v skole na hodine sa clovek najcastejsie nudi, asi. a tak mam vsade po chemii kvietocky, mysicky, smajliky.. a take somarinky. a rada by som si doma oprasila uz prachom zasadnute temperky, s nimi je tiez zabava, a niekedy dokonca aj nieco pekne vznikne a vlasne mam doma v skrinke take mensie papiernictvo.. ale vazne iba take malinke. a tak, ked nemam co robit, uzitocne, tak aby som nesedela pred pocitacom tak nazrem do tejskrinky, vyberem dake farbicky, napriklad voskovky a tvorim umelecke diela. samozrejme, s neuveritelnou umeleckou hodnotou aspon mame papier na kurenie... niekedy.. ked uz nie su stare noviny...
no ja neviem...ked su uz grafity urobene vp vezi na lietavskom hrade(zrucanine )...vyzera to tam dost odveci no...
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
to musi byt uzasny pohladMonkA napísal:no ja neviem...ked su uz grafity urobene vp vezi na lietavskom hrade(zrucanine )...vyzera to tam dost odveci no...
hej to teda je tu doslova plati ze su nakreslene( ci nasprejovane ci ako ) tam kde je to zakazane..ja sa do grafitov nejak nevyzna a ni ma to nefascinuje ale tak urcite su nejake plochy kde sa to moze nie?
ja rada kreslim...z nudi,ked mam depresie,a tiez aj na hodinach... aspon na daco su tie zosity a lavica dobre... ale uz sa stalo ze som kreslila spoluziackam aj po rokach,nohach a peracnikoch... ...ale keby ste videli moje kresby tak by ste niektorym urcite nerozumeli...mozno budu moje obrazky niekedy slavne...
uuha z toho vyplyva ze ti kreslenie celkom ide nie?? aj aj by som chcela ja si kreslim akurat po tej lavici a rukach..aj tak nic nema na majcine ceresne co dneska nakreslilanika napísal:ja rada kreslim...z nudi,ked mam depresie,a tiez aj na hodinach... aspon na daco su tie zosity a lavica dobre... ale uz sa stalo ze som kreslila spoluziackam aj po rokach,nohach a peracnikoch... ...ale keby ste videli moje kresby tak by ste niektorym urcite nerozumeli...mozno budu moje obrazky niekedy slavne...
no co ja viem ci mi kreslenie ide... to by mohli posudit iny...ale nie,no tak trochu mi to ide...aspon ja si to myslim...mam rada take zvlastne veci,ktore vlastne ani nic nevyjadruju,kazdy tam vidi nieco ine a tak...
no take neco podobne poznam carbem a potom to pospajam do roznych tvarov co z toho vznikne
alebo najlepsie je ked si daco kreslis...dokonca aj vies co to je,ale tvoji kamosi za nic nevedia rozlustit co by to mohol byt za obrazok...
nika napísal:alebo najlepsie je ked si daco kreslis...dokonca aj vies co to je,ale tvoji kamosi za nic nevedia rozlustit co by to mohol byt za obrazok...
tak to vyzera, ze z Teba bude maliarka nejakeho abstraktneho umeleckeho smeru a uz to vidim, ze Tvoje umenie a obrazy budu pochopene az o 50-100 rokov a vtedy budes velmi slavna (aj ked uz mozno nie nazive)... a budu sa o Tebe ucit v skole - napr. ze si bola skautka alebo ze si si odrezala ucho alebo nejaku inu pikosku
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
ale cobyy odrez si ho..umelci musia znasat obety potom si ta ziaci lahsie zapamatujuu..mysli aj na nich nielen na seba...ako niekto kto ma klub egoistovpatizon napísal:ale to ucho si nerez bolo by to len na skodu
nooo...jasne ze budem slavna... tomu verte...a nenahovarajte ma aby som si odrezala uchu,lebo to fakt spravim... a podla mna by si ma ziaci zapamätali iba ak by som nemala nos...
no to by bolo stylove a mohlo by ti naozaj naprsat doi nosa
MonkA napísal:ale cobyy odrez si ho..umelci musia znasat obety potom si ta ziaci lahsie zapamatujuu..mysli aj na nich nielen na seba...ako niekto kto ma klub egoistovpatizon napísal:ale to ucho si nerez bolo by to len na skodu
kto tu ma klub egoistov? zeby nejaka odnoz toho, co sme volakedy zalozili s mojim bratrancom?
nase hesla boli: "prajem si dobru chut", "mam rad seba a mna" a pod.
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
tu je dodatok ako sa mam mam sa dobre ked sa vidim a prajem si dobry denTakaMahaka napísal:MonkA napísal:ale cobyy odrez si ho..umelci musia znasat obety potom si ta ziaci lahsie zapamatujuu..mysli aj na nich nielen na seba...ako niekto kto ma klub egoistovpatizon napísal:ale to ucho si nerez bolo by to len na skodu
kto tu ma klub egoistov? zeby nejaka odnoz toho, co sme volakedy zalozili s mojim bratrancom?
nase hesla boli: "prajem si dobru chut", "mam rad seba a mna" a pod.
hehe...no to bol husty klub... ste boli fakt mile decka...
ale neradim vam pridat sa je vazne vysoke clenskepatizon napísal:ako mile deti ved to funguje aj teraz
jaaj prepac :X vsetci s apridajte..clenske je zanedbatelnepatizon napísal:potichsie to treba povedat az potom
a nechces si robit aj nejaku reklamnu kampan ?patizon napísal:to je ta spravna rec
Strana 2 z 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Strana 2 z 11
Povolenie tohoto fóra: