Vytvarnictvo a ine srandicky napr tanec
+5
MonkA
patizon13
Myškaa
TakaMahaka
suchy bublifuk
9 posters
Strana 11 z 11
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Vytvarnictvo a ine srandicky napr tanec
ved ked budes taka slavna a bohata nebude s nimi problemnikisooo napísal:hehe,neboj nezabudnem ale aj tak nic nedostanes ale nieee...ved one ja keby som mala viac peniazkov,tak by som urcite dala do deckych domovou,do utulkov a nemocnic a tak by som pomahala...a samozrejme aj skauting by daco dostal:Dlen mat tie peniazky...no...
jaaaj sice fakt:D...ved budem slavna maliarka:Dale ak aj budem bohata nebudem lakoma ani sebecka...naozaj...budem len pomoahat viac...dobre nie?...
dobre dobre teraz nezostava nic ine len to zrealizovat;-) drzim palce
hh...ved sny su super nie?..ja mam tiez aj ked trocku take nerealne..ale clovek nikdy nevie,...
ak su aj nerealne vzdy budes mat ciel a nieco co budes chciet a tyk sa ti nebude moct stat ze stratis chut do zivota
aha no to hej...ale je najdu sa ludia ktorym poviem ze,ooo ja mam takyto sen,virozpravam im ho a oni mi ho nejak ofrflu alebo povedia proste ze je to riadna blbost...a ludia ktory si to viac zoberu k srdcu naozaj prestanu mat chut do zivota..ci?...no alebo mne sa obcas stava,aj ked to nema zo snami nic,ze proste na nieco sa velmi tesim ale ti co niekam somnou idu(teda tam de sa tesim),tak oni sa netesia,ofrflu to a tak cim ma total znechutia...
tak sa netesis dost lebo je ked sa niekam fakt tesim a iny ludia frflu tak sa tesim stale rovnako iba ak rozumne argumentuju proti mozen sa nechat presvecit /musis byt trochu viac tvrdohlava v tejto situacii/
"snad Ti nedelaji starosti cizi nazory ?"
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Strana 11 z 11
Povolenie tohoto fóra: