Tábor 2009
+3
patizon13
nikisooo
TakaMahaka
7 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Tábor 2009
Juchúúú, dnešným ranným nástupom začal ďalší tábor - už teraz sa môžeme tešiť a môžeme ho začať plánovať... takže sem s nápadmi...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
Re: Tábor 2009
ja by som si to predstavovala takto...rano by bol budicek o 7:00hod(kto by nevychadzal z podsady vyvliect von a vymysliet daky trest)...do 7:30 by boli ranajky...hygiena by bola po ranajkach lebo ked si umyvame zuby pred ranajkami necitim chut jedla.dalej by bola sluzba,ale po oddieloch do dakej 12:00 a potom obed,dalej oddych a potom superny program...hry,hry,hry,etapovka,niejaka ta prax.......a pokracovani nabuduce.
to s tym vyvlecenim nieje celkom iste u mna sa snazil bobo a odo a nedopadlo to nejak slavne (pre nich)
ale no...tak budu vytahovat z podsady 4...alebo sa vymysli daco ine...budem nad tym dumat
ja by som skvor púovedal ze to vytahovanie nevyslo slavne pre tvoj spacak ale to vytahovanie sa da zamenit za obliatie vodou ak sa ti nepaci
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
heeejj..ale nie.to by bolo potom moc susenia...kazdy druhy clovek na tabore by si musel susit spacak...
ale na dalsi den by si rozmyslel ci vstane abo nie
no ale to by mohol byt urcity druh umyvania a to by potom mohlom dotycny protestovat ze on uz sa umyvat bol a nikam nejde
tak toto nepojde...musisme vymysliet daco ine...hmmm...takto budicek by bol pekny keby rano spievala sluzba,abo niekto kto vie pekne spievat-potom by bolo tvrde trubenie,alebo jacanie a kto by ani tak nevstal tak by proste musel byt uviazany o daky strom a popastovali by sme ho...super nie?
ja nie som za nic brutalne kedze viem ako som vstavala ehm :X a to spievanie...no keby spievala vzdy sluzba to by nemuselo dopadnut dobre(to hodnotim podla seba..)...alespievat by mohla kazdy den patka alebo by ste sa vy dve mohli zacat smiat:P to by mozno zobudilo aj mna...inac mne sa pacil ten budicek s flautou aj ked ma zobudil az raz
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
hehe...keby sme sa zacali smiat my dve a k tomu este aj Taka tak by sme pobudili tusim aj polku sveta... a to by asi nebol moc uspech...heh ale nabuduce mozme skusit
ja by som nebol proti gitareMonkA napísal:ja nie som za nic brutalne kedze viem ako som vstavala ehm :X a to spievanie...no keby spievala vzdy sluzba to by nemuselo dopadnut dobre(to hodnotim podla seba..)...alespievat by mohla kazdy den patka alebo by ste sa vy dve mohli zacat smiat:P to by mozno zobudilo aj mna...inac mne sa pacil ten budicek s flautou aj ked ma zobudil az raz
ja som aj tak za vodu :p a okrem toho protesty by neboli priate kvoli tomu ze zuby si asi tazko umije s toho obliatia
ale ked sa mu budu drkotat zo zimy bude si hryzt spacak prehryzie sa az k naplni a tou si ich riadne precisti
joj keby si racej nevymyslal
ale nie tak budicek bude takyto.....no najpred by sa hralo na gitare,a spievalo,abo daco podobne...ak by to nikoho nezobudilo,chodilo by sa s flautou po podsadach a ak ani to tak proste vytiahnut z podsady a drsne na nich...lebo ked sme ich budili tak jemne a nechceli vstavat tak sme sa na to vykaslali a nechali sme ich spat a potom si robili co chceli... tak to dalej nejde...noo
preco ludka?co bude robit?heh ona nabehne do podsady a zacne ti rozpravat ze ako to ze este spis,ze si lenoch a daco podobne...no to by bol husty budicek...
nie pride a zasepka ze zboro povedal zeby ste mali uz ist lebo je za chvilu nastup a ak to nepomoze (co je malo pravdepodobne) zacne sa po tebe hadzat
aha,hej jasne.boze ved som ju mala v druzinke a neviem ako by zareagovala,hruza ale to by bolo fakt paradne.dobre si to vymyslel
ale budicek to bol skutocne ucinny lebo to ste uz len v takom polospanku ked je v tabore uz rusno a vam sa este nechce vstat...a ked sa zrazu nieco male objavi v dverach a zacne sepkat zachvat smiechu...uz neni sanca zaspat
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
nika napísal:ale nie tak budicek bude takyto.....no najpred by sa hralo na gitare,a spievalo,abo daco podobne...ak by to nikoho nezobudilo,chodilo by sa s flautou po podsadach a ak ani to tak proste vytiahnut z podsady a drsne na nich...lebo ked sme ich budili tak jemne a nechceli vstavat tak sme sa na to vykaslali a nechali sme ich spat a potom si robili co chceli... :) tak to dalej nejde...noo
heh nika, sa ti to dobre vravi ked nehras na ziadny nastroj hudobny coo? :P
ale nie, no tak mozes spievat :)
slniecko uz davno vstalo a vy este spite? ze sa nehanbite...
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolenie tohoto fóra: