Mirko
3 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: Mirko
nooo..nemal hlavu,Majka nasla jeho super mega peckovu topanku,aj ked uz ani nevyzerala ako topanka...no a mohol by taka seckym povedat ten pribeh o Mirkovi,bo ho nepoznaju seci...
hmm...ale bola to sranda...len to musime tak zorganizovat,nech nam ten pribech povie vsetkym,z oci do oci...dade na nadielke abo de... abo na chate...vecer...ved je strasidelny...
snad ste si nemysleli, ze bude ten pribeh pisat sem... to musi mat svoju atmosferu...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
len ci mas na co... vies, Mirko si ma vyhladal... a trochu sa mi vyhrazal... mozem byt rad, ze este zijem... tak dufam, ze sa k tomuto nedostane...
neboooj taka.vsetci prezijeme,bude dobre...ved vies si ho mal dako ukecat... ale fakt na chate nam to povies vsaaak taka? ved tam si mozme spravit super atmosku
nic neslubujem... skor by bolo asi dobre pohnut sa dalej a porozpravat nieco nove (ak sa niekto chyti)...
vsak nejaky iny pribeh... svet ma tolko nevypovedanych strasidelnych alebo zahadnych pribehov...
hmmm...ale to by trebalo premysliet...a podla mna by sa vela ludi smialo s tych pribehov a nie sa bali...bo niektory si s toho robia proste srandu.
no, vsak kto sa smeje, toho rychlo prejde smiech...
pokial viem, prvy raz to pouzil Kuku... a vzniklo to zo znameho problemy?
cize: problemy? smiechy?
cize: problemy? smiechy?
no, neviem, ci Ti to pomoze...
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 1 z 3
Povolenie tohoto fóra: