Mirko
3 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Mirko
hmmm?hehe aj tak som nejak mimo.no nevadi...... ale ja som pocula ten pribech o mirkovi...som tam bola a som si tam vtedy robila srandicky...a tym sme taku hnevali...ale bola to sranda.
hnevali ste mna? tak to sa vam teda velmi nedarilo
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
ved len hovorim, ze nehnevali mna... ale Mirka zrejme ano...
a este stale to nie je uplne ok...
to si len myslis... mam co robit, aby som ho uchlacholil...stale sa mu to tak vracia...
inak, uz zase keciame len my dvaja?
inak, uz zase keciame len my dvaja?
tak to by sme sa zase nedostali ani k slovu...
nooo, lenze co ak Mirko vlastni domenu forumotion, alebo aj wz.cz... a mozno vlastni firmu, ktora je mojim internet providerom... a mozno nic nevlastni, ale dokaze ich zastrasit a manipulovat s nimi... tak to si myslim, ze je dost mozne...
Tu nam pomoze snad uz len Dievcatko alebo ONO...
Tu nam pomoze snad uz len Dievcatko alebo ONO...
vsak som pocul, ze sa Internet mal povodne volat Mirkonet...alebo tak dako...
povedal by som, ze vie vsetko... okrem toho, kde ma hlavu a este mozno par drobnosti...
respektive, jeho hlava nevie, kde ma telo... inak, mozno by nam Mirkova hlava dala, keby vedela, ze sa o Mirkovi bavime ako o jeho tele... vsak Mirkovou sucastou je (aj nie je) jeho hlava (aj telo)... ci co? som sa dako zamotal
respektive, jeho hlava nevie, kde ma telo... inak, mozno by nam Mirkova hlava dala, keby vedela, ze sa o Mirkovi bavime ako o jeho tele... vsak Mirkovou sucastou je (aj nie je) jeho hlava (aj telo)... ci co? som sa dako zamotal
ty kokso...ale vazne coho sa bojime viac mirkovej hlavy,abo mirkovho tela?... som z toho zmetena...hehe ale co by povedal skutocny mirko na to ze je vlastne mirko bez hlavy...fuuu...dost je to
ako to myslis, co by povedal? nemyslis si nahodou, ze hovorime o inom Mirkovi... My hovorime o MIRKOVI... a on teda z toho, ze nema hlavu (resp. telo), nie je vemi nadseny...
nieee on ju bol hladat uz aj na liptove a uz daaaavno...nikisooo napísal:nieee,neverim... ved sa poznate len od tabora,nie?
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 2 z 3
Povolenie tohoto fóra: