Hudba
+6
Bleee
suchy bublifuk
Bobo
Myškaa
patizon13
TakaMahaka
10 posters
Strana 8 z 13
Strana 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Hudba
nooo monka myslim,ze tu hilary by si si mala este premysliet ved ja viem svoje.... ..ale kedze si sa spytala a vy..tak napisem...ja pocuvam vsetko co sa da pocuvat...vacsinou take veci co najdem nahodou a nik ich nepozna aale tak hip-hop a techno vazne nemusim
MajcA- Počet príspevkov : 35
Registration date : 20.03.2008
a co sa podla teba medzi tu HUDBU nerata?
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
hip hop, rap to je skor neslusna cast hviezdoslavovho kubina ale aj o techne by sa dalo diskutovatMonkA napísal:a co sa podla teba medzi tu HUDBU nerata?
no aj ja pocuvam skoro vsetko,ale ten hip-hop a rap tiez nemusim...po prve ani tam nespievaju a po druhe hovoria neslusne.fuj..hambit sa mozu
ccc...ale ony sa este chvalia ze su rapery,a myslia si ze su frajeri... no a inak este ani operu moc nemusim...
ja som este poriadne operu ani enpocula..ale mi to nejak nevadiii...a nielen v rape su nadavky...dost casto sa vyskytuju aj v inych zanroch(punk napriiklad)
no hej ale tie aspon maju nejaku melodiu (zvycajne)MonkA napísal:ja som este poriadne operu ani enpocula..ale mi to nejak nevadiii...a nielen v rape su nadavky...dost casto sa vyskytuju aj v inych zanroch(punk napriiklad)
hej...viem ze aj v inych zanroch nadavaju...ale urcite nie tak casto ako v rape...a patizon ma pravdu...v ostatnych je aspon kusok melodie...co sa to deje z tymto svetom...to je bieda ani hudbu uz poriadnu nemame...dokazom je rap...
za nasich mladych cias by sa toto nemohlo statnika napísal:hej...viem ze aj v inych zanroch nadavaju...ale urcite nie tak casto ako v rape...a patizon ma pravdu...v ostatnych je aspon kusok melodie...co sa to deje z tymto svetom...to je bieda ani hudbu uz poriadnu nemame...dokazom je rap...
presne za nasich mladych cias sme pocuvali ludové piesne,karla gota...dalej skupina ozone,mc-erik a barbara,las ketchap(neviem ako sa pisu tie nazvy),atd...
hej jasne na abbu som zabudla...este teraz mam doma ich cd... to boli piesne...alebo mne sa este pacia aj romske pesnicky...aj ked im nerozumiem,ale maju dobru melodiu a da sa na ne aj tancovat...
ani ja nerada tancujem..a zrejme je to preto ze mi to enjako nejde ale psst
neboooooooooooooooooooooooooooooooooooooj nikomu nepoviemeMonkA napísal:ani ja nerada tancujem..a zrejme je to preto ze mi to enjako nejde ale psst
ved aj ja nerada tancujem...to je asi jeden z dvovodou preco nechodim na diskoteky... iba by som sa tam strapnila
ale no zas tym ozratym ludom na diskotekach yb bolo aj tak jedno ako tancujes...aj atk by si to na druhy den nepamatali..ak by si mala stastie
tak zatancovat si mozes i doma, ak ches spolocnost tak pred zrkadlom a taky ako ja su slahnuty dost na to ti alkohol netreba (keby som bol opity to by bola pohroma )
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
ja ani tam pripada mi celkom zabavna predstava ako tancujes pred zrkadlomMravec napísal:tak zatancovat si mozes i doma, ak ches spolocnost tak pred zrkadlom a taky ako ja su slahnuty dost na to ti alkohol netreba (keby som bol opity to by bola pohroma )
Tak si to velmi nepredstavuj . Psychicku traumi nechcem nikomu sposobyt
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
neboj ja som prevelice odolny skautMravec napísal:Tak si to velmi nepredstavuj . Psychicku traumi nechcem nikomu sposobyt
Strana 8 z 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Strana 8 z 13
Povolenie tohoto fóra: