Skautské ideály
+7
Mirush:)
Bleee
MonkA
Myškaa
suchy bublifuk
patizon13
TakaMahaka
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 7 z 12
Strana 7 z 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Skautské ideály
zhrnul by som to zlatou strednou sestou (musis sa niekedy riadit aj intuiciou, svojimi pudmi...)
No ved Monca.pisala som ze sa treba riadit aj rozumom,nie len srdcom...ale vsetko zalezi od situacie... no a ta tvoja vysoka skola-ani nevies co by si chcela robit?Nevies co by ta bavilo?...pri takychto veciach treba riadne rozmyslat hlavne nad tym co by ta bavilo...
a este aj v com si dobra ale...nika napísal:No ved Monca.pisala som ze sa treba riadit aj rozumom,nie len srdcom...ale vsetko zalezi od situacie... no a ta tvoja vysoka skola-ani nevies co by si chcela robit?Nevies co by ta bavilo?...pri takychto veciach treba riadne rozmyslat hlavne nad tym co by ta bavilo...
tak diiky nie ze by som toto vsetko vedela ale fyziologicky je pravda ze na rozmyslanie je mozog nie srdce...ale zas aj s tou intuiciou a podobnymi vecami mas pravdu..nejde vsetko len rozumom a bolo by pokrytecke tvrdit ze sa riadim len rozumom...
Naposledy upravil MonkA dňa Po jún 23, 2008 9:19 pm, celkom upravené 1 krát.
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
no ale casu mas este dost na rozmyslenie... hlavne si vzdy musis vsetko rozmysliet riadne aby si potom neolutovala...
tak taknika napísal:no ale casu mas este dost na rozmyslenie... hlavne si vzdy musis vsetko rozmysliet riadne aby si potom neolutovala...
Nechcem byt blby ale v tomto svete je aj tak jedno kam clovek ide na vysku bo aj tak v realnom zivote na 80% bude robit nieco totalne ine (samozrejme ak som spravne zachitil tu vysku )
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
ty si ale sikulaMravec napísal:Nechcem byt blby ale v tomto svete je aj tak jedno kam clovek ide na vysku bo aj tak v realnom zivote na 80% bude robit nieco totalne ine (samozrejme ak som spravne zachitil tu vysku )
no to ste ma teda nepotesili...ked uiz nieco vystudujem chcela by som s apohybovat v tej oblasti no nie???
no to je to co chces ale niekedy to nemusi byt tak aj naozajMonkA napísal:no to ste ma teda nepotesili...ked uiz nieco vystudujem chcela by som s apohybovat v tej oblasti no nie???
V skole ide hlavne o titul a co sa tam naucis aj tak asi nevyuzijes v realnom zivote, bo obycajne su to zastarale inf.
nie vzdy aspon co som doteraz poznal a ty tiez poznas jednu vyskuMravec napísal:V skole ide hlavne o titul a co sa tam naucis aj tak asi nevyuzijes v realnom zivote, bo obycajne su to zastarale inf.
monka nepocuvaj ich... vyber si taku skolu aby ta bavila...rob co ta bude bavit...a ak si pojdes za cielom splni sa ti...aj ked pravda je aj to ze fakt nebudes mozno robit v zivote to co chces...ale neboj mas na vyber.
ale ja nehovorim ze si nema vybrat skolu co ju bavi ja len vravim ze to mozno nebude robit ale som zastancom toh nazoru ze ma ist na skolu ktora ju bude bavitnika napísal:monka nepocuvaj ich... vyber si taku skolu aby ta bavila...rob co ta bude bavit...a ak si pojdes za cielom splni sa ti...aj ked pravda je aj to ze fakt nebudes mozno robit v zivote to co chces...ale neboj mas na vyber.
ako ja som tiez nepovedal nic ine. sak ak by ta skola zase vobec nebavila tak by si ju pravdepodobne aninedostudovala. Ja som len púovedal ze sa clovek s 80% neuplatni v tom co vystudoval
to je bohuzial pravda ale kedze poraidne neviem co ma bavi neviem v com by som sa chcela alebo nechcela pohybovat..a iank diky ze mi vsetci pomahate
Tak skus si zuzit vyber. Bavi ta elektrotechnika??? asi nie
Zebi socialna pedagogika....?? Alebo arandzerstvo?? chapes zisti si v com sa da na slovensku vzdelavat a ides vylucovanim. Potom si s kazdeho nieco vyskusaj a mozno zistis co ta bavi
Zebi socialna pedagogika....?? Alebo arandzerstvo?? chapes zisti si v com sa da na slovensku vzdelavat a ides vylucovanim. Potom si s kazdeho nieco vyskusaj a mozno zistis co ta bavi
a preco vlastne nad tym tolko meditujeme my?????? ved je to na nej vie co ju bavi chce niekam ist tak potom co vlastne riesimeMravec napísal:Tak skus si zuzit vyber. Bavi ta elektrotechnika??? asi nie
doooobre uz to racej nechajme lebo zachvilu zabudnem vsetko co ste mi poradili a to nielen kvoli skleroze...co chcet robit yv?
Co chcem robit ja? Hlavne prezit .
tak to je pochopitelne lebo mas nejaky pud sebazachovy a okrem toho?
no pri nom by som si nebol taky isty (to je skor zo sebectva;) )MonkA napísal:tak to je pochopitelne lebo mas nejaky pud sebazachovy a okrem toho?
patizon napísal:no pri nom by som si nebol taky isty (to je skor zo sebectva;) )MonkA napísal:tak to je pochopitelne lebo mas nejaky pud sebazachovy a okrem toho?
No thx za takyto nazor . Ale pohoda nejdem ti brat iluzie . Ja sam neviem co by som chel robit a v podstater mi to je zatial i jedno.
(este nevystudoval)Mravec napísal:patizon napísal:no pri nom by som si nebol taky isty (to je skor zo sebectva;) )MonkA napísal:tak to je pochopitelne lebo mas nejaky pud sebazachovy a okrem toho?
No thx za takyto nazor . Ale pohoda nejdem ti brat iluzie . Ja sam neviem co by som chel robit a v podstater mi to je zatial i jedno.
Tak nech sa nad tym zamyslim s ktorejkolvek stranky neako v tom neviem najst zmysel
Strana 7 z 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 7 z 12
Povolenie tohoto fóra: