Skautské ideály
+7
Mirush:)
Bleee
MonkA
Myškaa
suchy bublifuk
patizon13
TakaMahaka
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 9 z 12
Strana 9 z 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Skautské ideály
aj ti mentosi? ...ale diky za upozornenie ale ked tak rozmyslam ono vziadnej teme nepiseme k veci..uz si vlastne ani nadpis temy necitam lebo ej to zbytocne
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
uplne s tebou monka suhlasim to je cista pravda
striga- Počet príspevkov : 21
Registration date : 09.06.2008
hej ale vsetko funguje a aj ked styri razy zacneme tak sa dostaneme furt prec minule sme sa s takom od stranky za 3 min dostali k vychove deti
mno dobre ale podla mna to nefunguje tak ako ma a to hovorim aj za inych skautov
ale funguje 1. ide to 2. ked to nefunguje tak o tom nevrav ale pokus sa to zmeni tak aby to fungovalo(tede aspon daj nejaky navrh) 3. my 3-4 co sme tu aktivny nemame moc vyhrad 4. ty si hovorkyna?? tak zalozime topic na staznosti a nech sam pise co ho trapi a nie cez 3 osobu
to nic ze niekedy su tu keci od temi...podla mna sa neda vkuse kecat o tej istej teme...a aspon je tu sranda a kazdy sa tu vyblazni pisanim hovadin... nic v zlom...
ano tak to sprav to je velmi dobry napad aspon bude kazdy moct povedat co sa mu paci na skautingu a co ce zmenit
zalozil som ho hned len co som napisal tu spravu kde som to navrhol
Stránka/Pripomienky a návrhy/Pripomienky a návrhy týkajúce sa fóra.
(to je cesta k tej teme)
pre tych nechapavych
https://127zbor.slovakforum.net/forum-f3/topic-t43.htm
a pre tych uplne nechapavych KLIKNI
(pre tych co ani tu poslednu napovedu nepochopili dojdi nad hociktoru cast toho cerveneho textu a ak mas mys nastavenu pre pravaka tak pritlac na lave tlacitko (plochu ktora sa na mysi(take male s takou nitkou pripojenou k pocitacu)) ak mate mys pre lavaka tak pritlacte na tu posku co najviac vpravo potom sa zobrazi nove "okno" (to dufam poznate) najdete niekde pri pravom dolnom rohu nad listou taky stlpcek na ktoreho spodku je sipka a kliknete na nu (to sme sa uz naucili v predchadzajucom kroku) budete ju drzat pokial sa to neprestane hybat (ano ono sa to ma hybat) medzi tym by ste to mali precitat rozne striedanie poslednych 2 krokov pri citani by uz malo byt samozrejmostou)
takze uz by to malo byt v suchu (v poriadku)
Stránka/Pripomienky a návrhy/Pripomienky a návrhy týkajúce sa fóra.
(to je cesta k tej teme)
pre tych nechapavych
https://127zbor.slovakforum.net/forum-f3/topic-t43.htm
a pre tych uplne nechapavych KLIKNI
(pre tych co ani tu poslednu napovedu nepochopili dojdi nad hociktoru cast toho cerveneho textu a ak mas mys nastavenu pre pravaka tak pritlac na lave tlacitko (plochu ktora sa na mysi(take male s takou nitkou pripojenou k pocitacu)) ak mate mys pre lavaka tak pritlacte na tu posku co najviac vpravo potom sa zobrazi nove "okno" (to dufam poznate) najdete niekde pri pravom dolnom rohu nad listou taky stlpcek na ktoreho spodku je sipka a kliknete na nu (to sme sa uz naucili v predchadzajucom kroku) budete ju drzat pokial sa to neprestane hybat (ano ono sa to ma hybat) medzi tym by ste to mali precitat rozne striedanie poslednych 2 krokov pri citani by uz malo byt samozrejmostou)
takze uz by to malo byt v suchu (v poriadku)
no este potrebujem zistit co je to mys a mozno to aj pojde
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
mi velmi nepomohlo, bo mam toho vela s nitkou pripojeneho k pocitacitake male s takou nitkou pripojenou k pocitacu
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
aj takych malych na ktorom su takzevane tlacitka inak poprosim vas aby sme sa vratili k teme skautske idealy ja mi to luto ale musi to bytMravec napísal:mi velmi nepomohlo, bo mam toho vela s nitkou pripojeneho k pocitacitake male s takou nitkou pripojenou k pocitacu
len tak pre istotu, ak by to niekto nevedel najst: tema "Pripomienky a navrhy k foru" bola presunuta z casti "Pripomienky a navrhy" (k stranke) do casti "Forum", ktora je hned pod tou povodnou...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
no dobre tak skautske ideali... ja vlastne ani neviem co si mam pod tym predstavit...
Vsetkym davam do pozornosti Pravidla fora, ktore najdete v hornom menu - medzi odkazmi "Domov" a "FAQ"... poriadne si ich prestudujte a snazte sa ich dodrziavat... vo vlastnom zaujme...
fiiha volako s ato tu pomenilo kym som tu nebola tak uvidime ako to bude no...a myslis tie prve prispevky kde sam seba pokladas za skautsky ideal?
no dobre tak sa pome rozpravat aky by mal byt podla vas skaut... nechcem byt zla ale mam pocit,ze mi este celkom niesme taky super skauti...sme dobry,najdvolezitejsie je ze sme sa vobec odhodlali stat skautmi,ale musime na sebe este vela pracovat,ale ak sa budeme snazit vide nam to.
ved jasne my to chapeme
nika napísal:no dobre tak sa pome rozpravat aky by mal byt podla vas skaut... nechcem byt zla ale mam pocit,ze mi este celkom niesme taky super skauti...sme dobry,najdvolezitejsie je ze sme sa vobec odhodlali stat skautmi,ale musime na sebe este vela pracovat,ale ak sa budeme snazit vide nam to.
no tak to by sme si museli zadefinovat, co je to ten "taky super skaut"... a vychadzat by sme mali napr. z takeho skautskeho zakona - ide o to, dodrziavat ho co najlepsie (alebo dokonca uplne ho dodrziavat), alebo stale sa zlepsovat a stale viac ho dodrziavat??? piste vase nazory...
podla mna ho netreba dodrziavat az tak uplne...sme ludia a kazdy robi v zivote chybi aj ked nechce. ale mali by sme sa ho aspon snazit dodrziavat,hlavne kazdy kvoli sebe ale urcite nikdy nebudeme dokonali.
Strana 9 z 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 9 z 12
Povolenie tohoto fóra: