Volná téma
+7
MonkA
Bleee
patizon13
Myškaa
TakaMahaka
suchy bublifuk
Bobo
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 10 z 11
Strana 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Volná téma
[haha ze oznackuj...ako by potom vlastne chutili? ako chuti moc??
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ale no...ved to boli len hlupe keksiky...hehe ale aj tak by som ich chcela skusit.... hehe a moč?noo...neviem,ale ked skusim poviem ti monka....ale vraj sa to bezne pije,ze je to zdrave....dakedy si nacikajte do vody,mozno buete mat po kupeli peknu plet..
anoooo tak namiesto toho aby si si napustila vanu tu vodu postupne pi a ked budes mat dost mocu okup sa nie??
no hej.ved tak treba.na tabore sa mozme kupat v moci.to bude parada...nie? aspon nebudeme musit chodit po vodu
hej..sak by sa doniesla...vypila..a potom by sme cikali do vane...a vies akak by bola ta voda(moc) tepla?? ...sice mne sa ratalo to studene kupanie
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
Ahojte skauti mate super stranku:) nasa je zatim taka prazdnejsia
BeBe- Počet príspevkov : 1
Registration date : 05.10.2008
aj mna by zauimalo ale 1. a aj posledna navsteva bola 5.10. takze musim len dufat v odpisanie
viem povedat iba to ze ma pripojenie: .adsl.slovanet.sk a teda pisal(a) zo Slovenska
viem povedat iba to ze ma pripojenie: .adsl.slovanet.sk a teda pisal(a) zo Slovenska
ved to by bolo skvele,ak by sme sa spoznali z novymi skautmy...juchu...tak sa vsetci spolu modlime nech odpise...
a ak to nie tak nech aspon pridenika napísal:ved to by bolo skvele,ak by sme sa spoznali z novymi skautmy...juchu...tak sa vsetci spolu modlime nech odpise...
hej,hej... one mozme ist na dake akcie super,a tam sa spozname s vela ludmi teda skautmi...
no nie..ale tak ja neviem..no..podla mna chodime na malo takych akcii..neviem ci aj vy mate taky pocit no.
no, najde sa aj par ludi, co chodia... nemyslim seba, aj ked za "mladi" som zvykol vela chodit na kadejake akcie... viac, ako je u nas teraz zvykom... takze v podstate tiez mam taky pocit... ale na druhej strane, nie vsetci oblubuju take akcie...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
no u niektorych ludi to neplati skor opaknika napísal:hmm...to je pravda...ale podla mna kazdy rad spoznava novych ludi...ci nie?...
uff..ale co ak maju depky,a nemaju sa komu vykecat?...potom su ludia schopny aj zabit sa,ked su uz mimo.a vsetko to drzia v sebe..ved tak sa ludia nicia..ved sa hovori vsetko co chceme,je aby nas niekto pocuval...a tak to proste je no...
no dobre ale okrem toho vsekeho by som sa rad a j najedol, napil, vyspal a oddychol si ale tetto nazor s tebou nezdielam pretoze cely nas zivot tak ako zivot vsetkeho ziveho na zemi ide len za 1 cielom a to "udrzat svoju krv pri zivote" tj mat potomkov aby nas rod nevyhynul a to je cissto o instinktoch takze si nemyslim ze je to o podriadeni sa citov a niekomu aj ked to tak pekne znie/dufam ze aspon niekto pochopi co som chcel/nikisooo napísal:uff..ale co ak maju depky,a nemaju sa komu vykecat?...potom su ludia schopny aj zabit sa,ked su uz mimo.a vsetko to drzia v sebe..ved tak sa ludia nicia..ved sa hovori vsetko co chceme,je aby nas niekto pocuval...a tak to proste je no...
nooo ale vidis?...aj ked sa chcu rozmnozovat nemozu byt celkom sami...a podla mna nechce byt nikto celkom sam...a ak chce tak to nevydrzi dlho,lebo nemat nikoho je skoro ako pomaly zomierat...a este je tu moznost ze ma na to vazny dvovod chciet byt sam,lebo proste ho niekto velmi zranil...samozrejme ze kazdy mame obcas chut dade odist a byt sami,ale nikto z nas by to nevydrzal dlho...si myslim...a ak je niekto sam moze si za to on...ale sice je vela ludi ktori su inymi ludmi odstrkovany bud pre oblecenie,vyzor,nazory a podobne...ale do kelu toto je husta tema,som sa tu az zamotala...
a co ak ten cloovek robi vsetko preto aby ho ostatni odstrkovali a chce byt sam??? a clovek dokaze byt dlho sam /bez toho aby mu siblo/nikisooo napísal:nooo ale vidis?...aj ked sa chcu rozmnozovat nemozu byt celkom sami...a podla mna nechce byt nikto celkom sam...a ak chce tak to nevydrzi dlho,lebo nemat nikoho je skoro ako pomaly zomierat...a este je tu moznost ze ma na to vazny dvovod chciet byt sam,lebo proste ho niekto velmi zranil...samozrejme ze kazdy mame obcas chut dade odist a byt sami,ale nikto z nas by to nevydrzal dlho...si myslim...a ak je niekto sam moze si za to on...ale sice je vela ludi ktori su inymi ludmi odstrkovany bud pre oblecenie,vyzor,nazory a podobne...ale do kelu toto je husta tema,som sa tu az zamotala...
Strana 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 10 z 11
Povolenie tohoto fóra: