Volná téma
+7
MonkA
Bleee
patizon13
Myškaa
TakaMahaka
suchy bublifuk
Bobo
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 3 z 11
Strana 3 z 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Volná téma
nieje to sa vsetko odvija od tych povodnych tem a tym na ne nadvezuju a teda to je k vecinika napísal:a inak mam pocit ze vola tema je na uplne celom fore...
ale tak odvija s ato to je pravda..ale k teme to uz neni...osobne mi to nevadi ak to vadi tebe zacni daco k teme my sa pridame ci?nika napísal:no hej...je to k veci...ale od veci... ze mi to skor nedoslo...hamba mi...
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
no tak potom je to dobre ze mame taketo myslienkove pochodynika napísal:ne mne to nevadi...mne sa to rata... ze sa rozpravame k teme od veci... ved chapes...
len uz sa rozprava (pise) od veci na celom fore...aj ekd je to vlastne k veci lebo s ato dovinulo od povodnej temy ale mohli yb sme sa aspon v jednej miestnosti vratit k tomu o com povoden bola nie?
no to sme na volnej teme lebo tam moze byt hocicoMonkA napísal:len uz sa rozprava (pise) od veci na celom fore...aj ekd je to vlastne k veci lebo s ato dovinulo od povodnej temy ale mohli yb sme sa aspon v jednej miestnosti vratit k tomu o com povoden bola nie?
ale u skautou je to v pohode ze sa rozpravame od veci... je pravda ze takmer na kazdom fore sa uz hovori od veci,ale aspon mame o com kecat...ved komu by sa chcelo stale hovorit o tom istom?...
vstko pekne krsne zhrnutenika napísal:ale u skautou je to v pohode ze sa rozpravame od veci... je pravda ze takmer na kazdom fore sa uz hovori od veci,ale aspon mame o com kecat...ved komu by sa chcelo stale hovorit o tom istom?...
dooobre uznavam...nadhodte etda este daku temu odvecipatizon napísal:vstko pekne krsne zhrnutenika napísal:ale u skautou je to v pohode ze sa rozpravame od veci... je pravda ze takmer na kazdom fore sa uz hovori od veci,ale aspon mame o com kecat...ved komu by sa chcelo stale hovorit o tom istom?...
v lese behaju korytnacky po stromoch,vtaky sa plazia po zemi a opice lietaju... dobra tema nie?
niesi ty daky drzi vyrastok ako sa takto mozes rozpravat z postarsimi ludmi za nasich cias by si dostala bitku a to si robis srandu ty skautka
aa zas eniekto zabudol..ta skleroza je hrozna
ja len tak zychovne ale moja pamat urcite nieje skleroticka ked si pamatam co bolo ked som bol mlady
a vsetci vieme ze to bol uz veeeelmi davnopatizon napísal:ja len tak zychovne ale moja pamat urcite nieje skleroticka ked si pamatam co bolo ked som bol mlady
asi tak ale upresnil by som to ze to nebolo veeelmi davno ale veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi davno
ale ja som napisala veeeelmi a nie veeelmi davno ale aspon sme konecne odhalili tvoj skutocny vekpatizon napísal:asi tak ale upresnil by som to ze to nebolo veeelmi davno ale veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi davno
patizon sa narodil spolu so skautingom... asi...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
tak ani nie som trochu starsi ale ja som ho s B.P.-im zakladal len na mna sa akosi vykaslali
to bude preto ez mas kratke meno a lahko by sa ucilopatizon napísal:tak ani nie som trochu starsi ale ja som ho s B.P.-im zakladal len na mna sa akosi vykaslali
Strana 3 z 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 3 z 11
Povolenie tohoto fóra: