Volná téma
+7
MonkA
Bleee
patizon13
Myškaa
TakaMahaka
suchy bublifuk
Bobo
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 4 z 11
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Volná téma
ale sak coo jeho meno sa sklada len z 8 slov...a tvoje z dvoch pokial viem ci ams aj nejaky titul lord z LM?patizon napísal:ale ved aj B.P. ma lahke meno
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ale nevrav...myslim ze momentalne uz vies akych 8 mien myslimpatizon napísal:ja nie ale z 8 to sa mi nezda ja poznam len 4
of Gilwell, ale keby bol of Liptovsky Mikulas, mal by mien az 9...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
tak BP by mohol byt lord of Liptov...a ten privlastok bol inak pre patizona..a on by mal s lord of LM len 5 mien pokial viemTakaMahaka napísal:of Gilwell, ale keby bol of Liptovsky Mikulas, mal by mien az 9...
ale ludia preco pocitate za meno aj of ved samo o sebe ho nemozeme povavazovat za meno ale iby za jeho sucast a to znamena ze ani pri tej dlhsej verzii nema 8 ale 7 mien
dobree tak oprava..nie mena ale slova z ktorych sa meno sklada..tak?patizon napísal:ale ludia preco pocitate za meno aj of ved samo o sebe ho nemozeme povavazovat za meno ale iby za jeho sucast a to znamena ze ani pri tej dlhsej verzii nema 8 ale 7 mien
a stale si ymslis ze B.P ma lahke meno(co sa tyka poctu slov:D)?patizon napísal:tak pri tejto formulacii suhlasim
ked ho vedia miliony ludi po celom svete tak dlho po jeho smrti tak si stale myslim ze je lahke
ale miliony ludi na celom svete poznaju aj ine mena...a adolf hitler(neviem preco mi napadlo prave toto meno ...to je asi deformacia zo skoly lebo bereme 2.svetovu) je urcite lahsie ako cele meno B.P hopatizon napísal:ked ho vedia miliony ludi po celom svete tak dlho po jeho smrti tak si stale myslim ze je lahke
hitler sa teda preslavil o dost inym sposobom ako B.P...to sa neda porovnat...ale podla man pozna viac ludi hitlera ako P.B ho
ano ale tu neslo akym sposobom sa preslavil ale ako je znamy a hitler je znamejsi ako B.P.
a kto je znamejsi ako hitler?
myslim ze dnes je uz dost ludi co v boha neveria(nie tak ako v niekedy v stredoveku)..ale ked tak rozmyslam tak asi nenajdes cloveka ktoremu ked povies boh sa opyta co to je?
no ja verim v Boha...aj ked nie tak velmi...nechodim do kostola ani na ziadne spovede ani na nic podobne ale niekedy pred spanim sa modlim... je tu super potom mam lepsi pocit...
ja som sa nikdy nemodlila pokial si pamatam..ked som bola mala chodievala som so starkou v nedelu do kostola ale to len preto ze som musela ...neviem v kostole mi to pride ako strata casu...
patizon napísal:boh ak existuje(ju)
ta podmienka nie je potrebna... aj keby neexistoval (cisto teoreticky), je znamejsi...
ved taka ma skoro vzdy pravdu..ale je az po mne lebo ja ju mam vzdy ( a este som skvela a tri bodky:D)
ano, ale hlavne Ti vzdy musime "pritakat" a ja obzvlast, kedze som Taka, lebo by si sa inac nahnevala, lebo si presvedcena, ze mas vzdy pravdu, aj ked ju nemas... ale neboj, aaaano, Ty mas vzdyyy pravduuuu, neboooooj, aaaano, hlavne pokooooj...
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 4 z 11
Povolenie tohoto fóra: