Volná téma
+7
MonkA
Bleee
patizon13
Myškaa
TakaMahaka
suchy bublifuk
Bobo
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 5 z 11
Strana 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Volná téma
a si hlavne skromna lebo si nespomenula tych dalsich 2999 veci v kt. si taka uzasne vsak?
patizon napísal:a si hlavne skromna lebo si nespomenula tych dalsich 2999 veci v kt. si taka uzasne vsak?
zase ma spominas???
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
a mozne hej len o tom nevies...k tomu by sa musel vyjadrit taka..
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
som myslel, ze nemusim vysvetlovat, ale asi je to potrebne... mam skautsku prezyvku, ktora moze zavadzat... (nie zavadzať, ale zavádzať)
no ano ale ked sa tam hovori v zenskom rode tak ej jasne ze to ais nebud eo tebe ci ?
aj ja si to myslimMonkA napísal:no ano ale ked sa tam hovori v zenskom rode tak ej jasne ze to ais nebud eo tebe ci ?
v zenskom nezenskom, bolo tam taka a to je moje meno
aspon vidno ako to tu taka cita ekd si vsimol len svoje emno a nie ten zensky rod
ty mas co vraviet o veku...ved si tusim vravel ze mas viac rokov ako skauting
vaazne?? co si dostal na vianoce v roku 1913? a nesnaz sa vymyslat si aj an to pridem...
sa z toho snazis vyvliect...aa v roku 2000? nevrav ze ani vtedy
vtedy uz hej ale podlieha to cenzure z dovodu xxxxxxxx xxxxx xxxxxx a porusil som ju uz len tym ze som to priznal
pockat to ej dost cudne ze niekoho vianocne darceky podliehaju cenzure....
pri normylnych pripadoch nie ale toto je "vec statnej bezpecnosti" a teda "top secret"
statna bezpecnost?? to musite mat potom vyznamne postavenie
MonkA napísal:aspon vidno ako to tu taka cita ekd si vsimol len svoje emno a nie ten zensky rod
nahodou to tu citam vacsinou od poslednych svojich prispevkov, takze niekedy (napr. teraz) aj zo dve strany... obaja si poriadne precitajte ten prispevok, v ktorom bolo moje meno spomenute a vsimnite si hlavne, na co sa slovo "taka" vztahuje... ked priratam chybu v tom prispevku, musim konstatovat, ze sa s tym zenskym rodom hlboko mylite... ale co uz este ste primladi, odpustam vam
taka ja som komentoval tento rispevok lebo vo vete na ktoru si reagoval je:TakaMahaka napísal:patizon napísal:a si hlavne skromna lebo si nespomenula tych dalsich 2999 veci v kt. si taka uzasne vsak?
zase ma spominas???
a to e bol preklep malo tam byt apatizon napísal:a si hlavne skromna lebo si nespomenula tych dalsich 2999 veci v kt. si taka uzasne vsak?
tiez si myslim ze pri tych 3 zenskych rodoch sa ten jeden preklep strati a ze sme mladi? no ja hej ale zda sa mi ze jedna udajne vysoko postavena osoba ktorej vianocne darceky podliehaju cenzure ma viac rokov ako skauting...
Strana 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 5 z 11
Povolenie tohoto fóra: