Volná téma
+7
MonkA
Bleee
patizon13
Myškaa
TakaMahaka
suchy bublifuk
Bobo
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 6 z 11
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Volná téma
MonkA napísal:tiez si myslim ze pri tych 3 zenskych rodoch sa ten jeden preklep strati a ze sme mladi? no ja hej ale zda sa mi ze jedna udajne vysoko postavena osoba ktorej vianocne darceky podliehaju cenzure ma viac rokov ako skauting...
tak s poctami na mna nechodte, lebo v tom nemate proti mne sancu... dobre priznavam, urcity naznak zenskeho rodu tam je, ale jednoznacne len 2x, oproti jednej prezyvke "taka" a preklepu, co je dokopy tiez 2, takze remiza...
a co ak je aj v slove "si" preklep a namiesto uzasne ma byt uzasny, potom by to davalo zmysel
kazdopadne, tolko "kriku" pre nic, len z takej nevinnej poznamky, ktora chcela byt vtipna... heh, sranda
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
nikto nevravi ze neboal vtipna...len s ato enjako zvrhlo...asi sa radi ,,hadame"..mozno skorej argumentujeme ale kazdopadne aspon sa je o com bavit....
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
vsak jasne, hlavne, ze si rozumieme
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
to je dost enmozne pretoze kvety nemaju deti...zo semena sice vznikne novy jedinec ale podla man sa to ako dieta definovat neda aa nesuhlasim s ideologiou hippies
deti kvetov bolo nazyvane hnutie hippies nejednalo sa tu o fakt ze su detmi kvetov ako ste spomenuli pani prof.MonkA ale ide tu o to ze toto je zauzivany nazov pre prislusnikov tohto hnutia a je to na zaklade tejto myslienky flower - power, kvetiny maju moc navyse aby nedochydzalo k nedorozumeniam uvadzam nieco presnejsie Hippies, deti kvetov, je psychedelické hnutie mládeže 60. rokov 20. storočia propagujúce spontánnosť, voľnosť, mier, krásu, lásku, tiež drogy a pohlavnú promiskuitu, pod heslom flower - power, kvetiny majú moc. Hnutie hippies odmietalo spoločenské konvencie a protestovalo proti vojne a násiliu. - to je poucka s wikipedie
aaa ja som si myslela,ze sa tak vyznas
MajcA- Počet príspevkov : 35
Registration date : 20.03.2008
no to je ten uz niekolko spominany vsemocny internetMajcO napísal:aaa ja som si myslela,ze sa tak vyznas
ved ale kazdy vie o com je aspon priblizne hippies nie?
ak to bola otazka tak prepacte pane ale ja som neupustila od oficialneho tonu...len som chcela povedat ze si myslim ze kazdy aspon priblizne pozna ideologiu hippies...vy(vsetci etraz envykam ) s touto idologiou suhlasite? co si myslite ze je na nej dobre a co zle? (a zteraz DUFAM ze napise este ja mjaca taka a lenka...) a serioznost mojho prispevku zabijem tymto smajlom (uz sa dlho nikde nevyskytol )
viditelne nechecs diskutovat o ideologii hippies ale ak nahodou dakto chcete napiste nieco k predch.otazkam(pockat ku komu to hovoriiM? )
MonkA napísal:viditelne nechecs diskutovat o ideologii hippies ale ak nahodou dakto chcete napiste nieco k predch.otazkam(pockat ku komu to hovoriiM? )
ku mnee aale o hippies pisat nejdem,lebo sa v tom dako nevyznam,tak to nejdem posudzovat no..ja len tak
a o com ides pisat?MajcO napísal:MonkA napísal:viditelne nechecs diskutovat o ideologii hippies ale ak nahodou dakto chcete napiste nieco k predch.otazkam(pockat ku komu to hovoriiM? )
ku mnee aale o hippies pisat nejdem,lebo sa v tom dako nevyznam,tak to nejdem posudzovat no..ja len tak
no mam taky pocit ze majca nenapise nic
to mas pravdu..nenapiseMonkA napísal:no mam taky pocit ze majca nenapise nic
napisalaMajcO napísal:to mas pravdu..nenapiseMonkA napísal:no mam taky pocit ze majca nenapise nic
myslela som ze ennapise o com chce pisat a to ennapisala...cize mam pravdu... ale to ja samozrejme vzdy
ale to tam nieje napisane je tam len to ze nenapise a ona napisala takze by som na tvojom mieste nebol taky istyto je poprve a po druhe dala skvely namet (hadat sa o tom ci napisala a ci nie) teda...MonkA napísal:myslela som ze ennapise o com chce pisat a to ennapisala...cize mam pravdu... ale to ja samozrejme vzdy
no ano to hadanie nam mozno pojde...nie sme naahodou konfliktne typy? pokial viem hovorilo s ao tom ci napise nejaku temu..a to nenapisala aj sam to priznala...a aj ked sa tu tema nadhodila vdaka jej prispevku vlastne to neni jej zasluha lebo tu temu si zacal ty
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 6 z 11
Povolenie tohoto fóra: