Volná téma
+7
MonkA
Bleee
patizon13
Myškaa
TakaMahaka
suchy bublifuk
Bobo
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 7 z 11
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Volná téma
ja som to nenapise myslela akoze nenapisem temu o ktorej chcem pisat takze sa nehadajte...Monka vyhrala
MajcA- Počet príspevkov : 35
Registration date : 20.03.2008
nemyslim si ze je to take jednoznacne lebo nieco napisala a tym tu temu zacala a ja som uz len spojil konstatovanie z odpovedou
ale keby si enchcel tak si to pospajat nemusel:P a ona vlastne nechcela aby s spajal...lebo chcela byt zlaa a nechcela napista temu
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ale ja nemozem vediet co chcela a z mojho hladiska mi pripadalo spravne (a teraz aj vyhodne) spojit to
no vyhoda je ze to rozprudilo nejaku temu ale neumyselne...ale ta tema vlastne nema zmyslea ked majca povedala ze som vyhrala
dalsi dovod preco si to nemyslim ze ja som sa pytal a o com ides pisat a ty monka si napisala ze nenapise nic ale ona napisala respektovat by sa to v tom ot spore mohlo iba vtedy ak by si napisala ze nejde pisat ale uz pada aj tato moznost kedze to mnozstvo prispevkov mozeme povazovat za dokaz ze pise
kolko je tych prispevkov?? 35...co je to oproti tvojim 800...ale tu ide o to ako to bolo myslene..este raz otazka bola o com ide pisat...a bolo jasne ze ennapise nic...napisala len preto ze som napisala ja a to ze nenapise ziadnu TEMU...a v tom ma aj ona podporila
otazka bola o com ides pisat chces povedat ze ked zjes jablko a niekto zje jedlo z 12 chodmi ty nemozes to jablko povazovat za tvoj obed ked uz nezjes na obed nic ineMonkA napísal:kolko je tych prispevkov?? 35...co je to oproti tvojim 800...ale tu ide o to ako to bolo myslene..este raz otazka bola o com ide pisat...a bolo jasne ze ennapise nic...napisala len preto ze som napisala ja a to ze nenapise ziadnu TEMU...a v tom ma aj ona podporila
patizon napísal:otazka bola o com ides pisat chces povedat ze ked zjes jablko a niekto zje jedlo z 12 chodmi ty nemozes to jablko povazovat za tvoj obed ked uz nezjes na obed nic ineMonkA napísal:kolko je tych prispevkov?? 35...co je to oproti tvojim 800...ale tu ide o to ako to bolo myslene..este raz otazka bola o com ide pisat...a bolo jasne ze ennapise nic...napisala len preto ze som napisala ja a to ze nenapise ziadnu TEMU...a v tom ma aj ona podporila
Jablko nieje obed (mozno tak pre hlodavce): Jablko moze byt sucastou obedu respektive zakusok. Ale to je moj osobny nazor ja patrim medzy ludi s 12chodmi obedu
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
Tak ale nije to normalne.... ci sa mylim??
no to veru nieje normalne to sa nemylisMravec napísal:Tak ale nije to normalne.... ci sa mylim??
preco?jablcko za ten staci... pokial nemyslite na jedlo a ste dade von tak vam moc nechyba obed ani nic podobne ... teda aspon mne nie...
no mne chyba jedlo aj ked som von je sice pravda ze menej ale aj viac (zalezi od situacie)nika napísal:preco?jablcko za ten staci... pokial nemyslite na jedlo a ste dade von tak vam moc nechyba obed ani nic podobne ... teda aspon mne nie...
Tak pokial som v akcii (takze nieco von ...skoro kazda sobota a tak) tak jogurt na rano a okolo polnoci daky chlebyk no ked som doma zerem vjednom kuse)
zase jedloo...nikto nie je v jedeni v jednom kuse lepsi ako ja :Dza den by mohla padnut aj cela chladnicka keby...keby neprisla mama domov a nepovedala ze si mam v bruchu urobit miesto na veceru:P nechape ze ono by tam bolo aj tak
LOL a to musite mat potom ine naklady ked kazdy den spapas chladnicku. A zdalo sa mi ze tu niekto pisal ze kov nieak moc nemusi...nebolo si tio ty???
ja nemozem len alkalicke kovy pretoze tie su vybusne s vodou a to by nedopadlo dobre lebo ja aj dost pijem(tu vodu myslim )
tak to bol vybuch?? a ja ze som mal len vetry
ja mozem bezne ten jadrovy odpazd z bohunic to tam v pohode vsetko rozlozi a po tych velzybarskych lodiach s tymi mnozstvami olova uz davam iba 2000 rondgen za minMravec napísal:tak to bol vybuch?? a ja ze som mal len vetry
a v noci svietis??? to moze byt vyhoda ale na prepad ta neberem
preco si pre pana jana kazdy mysli ze radiaci svieti (nazeleno) to mate urcite z tych blbych amickych filmovMravec napísal:a v noci svietis??? to moze byt vyhoda ale na prepad ta neberem
ja som hovoril nieco o farbe? Ja som sa len spital ci svietis
ziarovka? ... tak nieje to bezfarebne ale priblizuje sa tomu
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 7 z 11
Povolenie tohoto fóra: