Petarda
+4
patizon13
Bleee
TakaMahaka
Bobo
8 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 7 z 12
Strana 7 z 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Petarda
tie odpovede mi az tak nevadi ved tiez odpisujem na jeden riadok... cakala som viac navrhov na zlepsenie napriklad od takeho peta hmmm myslim si ze o stranke ateda aj fore vie vacsina ludi...nie som si ista to je len moj nazor a aj tak sem nepisu ja som to forum tiez pol roka len citala....ale zas aj ked tu pisu traja aspon trocha to splna svoj ucel..este ekby sme pisali k temam tak by to bolo asi dobre
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
no rozhodne by to nebolo zle ale ked sme iba 3 tak to hadam zatial prezijemeMonkA napísal:tie odpovede mi az tak nevadi ved tiez odpisujem na jeden riadok... cakala som viac navrhov na zlepsenie napriklad od takeho peta hmmm myslim si ze o stranke ateda aj fore vie vacsina ludi...nie som si ista to je len moj nazor a aj tak sem nepisu ja som to forum tiez pol roka len citala....ale zas aj ked tu pisu traja aspon trocha to splna svoj ucel..este ekby sme pisali k temam tak by to bolo asi dobre
hej ved nikto nevravi ze nie este keby takto zomrel z tohto fora to by nebola sranda..aj ked som si nie ista ci s ato dapatizon napísal:no rozhodne by to nebolo zle ale ked sme iba 3 tak to hadam zatial prezijemeMonkA napísal:tie odpovede mi az tak nevadi ved tiez odpisujem na jeden riadok... cakala som viac navrhov na zlepsenie napriklad od takeho peta hmmm myslim si ze o stranke ateda aj fore vie vacsina ludi...nie som si ista to je len moj nazor a aj tak sem nepisu ja som to forum tiez pol roka len citala....ale zas aj ked tu pisu traja aspon trocha to splna svoj ucel..este ekby sme pisali k temam tak by to bolo asi dobre
hej hej podobne..ale bez smrti by to zase na svete neslo...patizon napísal:myslim ze sa to da a rozhodne som proti tomu niekto zomieral nielen na tomto fore
asi by tu bolo prilis tesno nie??MonkA napísal:hej hej podobne..ale bez smrti by to zase na svete neslo...patizon napísal:myslim ze sa to da a rozhodne som proti tomu niekto zomieral nielen na tomto fore
aano bolo..a v mojej miniizbe ( niezeby som neboal skromna men celkom staci ) by museli zachvilu byvat styria ludia..a to by bol dost problem lebo dvaja by museli spat po stojacky a to by bolo asi neprijemne..sice neviem neskusala som...patizon napísal:asi by tu bolo prilis tesno nie??MonkA napísal:hej hej podobne..ale bez smrti by to zase na svete neslo...patizon napísal:myslim ze sa to da a rozhodne som proti tomu niekto zomieral nielen na tomto fore
no sediet sa da ale ja tak moc spat neviem..napriklad v takom buse este hej to sa prezije ale raz som bola na prazdninach a neviem preo som spala na kresle...a to bolo voleke cudne kreslo take krive...ma vsetko boleleo ked som vstala...vstala nie zobudila sapatizon napísal:tak som to neskusal ani je ale da sa aj sediet
najhorsie som sa vyspala ked mse sli do chorvatska na aute...za prve som mala stresy aby oco nezaspal.. za druhe som sedela v strede a s mojimi dlhymi nohami to uz samo o sebe neni sranda..a este ked na man bolii z oboch stran ovaleny spoteni spiaci surodenci...sme dosli rano a cely den som na ubytovni spala...patizon napísal:neprijemne hlavne na dovolenke kde si ma clovek oddychnut
neprijemna cesta a hlavne ked sedis v strede viem si predstavitMonkA napísal:najhorsie som sa vyspala ked mse sli do chorvatska na aute...za prve som mala stresy aby oco nezaspal.. za druhe som sedela v strede a s mojimi dlhymi nohami to uz samo o sebe neni sranda..a este ked na man bolii z oboch stran ovaleny spoteni spiaci surodenci...sme dosli rano a cely den som na ubytovni spala...patizon napísal:neprijemne hlavne na dovolenke kde si ma clovek oddychnut
hej a uplne najjlepsie je ze tento rok to asi budem muset prezit znova
prajem uprimnu sustrastMonkA napísal:hej a uplne najjlepsie je ze tento rok to asi budem muset prezit znova
myslela som ze uprimna sustrast s apraje pozostalym...tak mozes zalezat mojim lebo aj budem zrejme jedina ktora ma dovody tu cestu neprezit samozreje ak oco nezaspi za volantom to by bolo inepatizon napísal:prajem uprimnu sustrastMonkA napísal:hej a uplne najjlepsie je ze tento rok to asi budem muset prezit znova
kto povedal ze ju prajem tebe ty si asi nezachytila telepaticky signal ze to mas odkazat rodine
jaj no jasnee sa mi nieco aj marilo..ale tu telepatiu este az tak nacvicenu nemame tak by si ma mohol ospravedlinitpatizon napísal:kto povedal ze ju prajem tebe ty si asi nezachytila telepaticky signal ze to mas odkazat rodine
no vidis to spojenie zacina byt silnejsi ale tie veci na kt. si myslela pocas matiky no tak toto som si nemyslelMonkA napísal:hej samozrejme
uaa sa budem hanbit.. vazne tu nemusis pista taketo osoben vecipatizon napísal:no vidis to spojenie zacina byt silnejsi ale tie veci na kt. si myslela pocas matiky no tak toto som si nemyslelMonkA napísal:hej samozrejme
ale ved no neprehanaj zasa..co ak to nahodouz niekto cita a bude to vyzerat ze myslim zas na neviem cooo ?
vy toto tu aj citate? ja nie, vsak vam vsetkym citam mysle... a preco to potom pisem? myslite, ze vam neviem vnuknut myslienku - ci uz aby ste si mysleli, ze je vasa, alebo aby ste vedeli, ze vam ju hovorim ja alebo cokolvek? viem, ale musim trosku splynut s davom ... takze ticho ! (aj tak mozem vsetkym po precitani tohto textu vsunutu myslienku, ze je to blbost, alebo, ze tomu nebudu verit, alebo si to jednoducho nebudu pamatat, alebo tomu neporozumeju alebo co budem chciet...)
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
Strana 7 z 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 7 z 12
Povolenie tohoto fóra: