Petarda
+4
patizon13
Bleee
TakaMahaka
Bobo
8 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 8 z 12
Strana 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Petarda
ja ti vermim ale kedze dobre ovladam oklumenciu tak nemas sancu (no vidis aj ty to prave citas cia je to zasluha co myslis????)
dobre som rada ze sme sa pohli od predoslej temypatizon napísal:ja ti vermim ale kedze dobre ovladam oklumenciu tak nemas sancu (no vidis aj ty to prave citas cia je to zasluha co myslis????)
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ako mozes vravet aj za neho? mas plnu moc ?patizon napísal:ja ti aj za taku vravim ze nemas za co
ak to nemas na papieri tak s ato neratapatizon napísal:tak trochu
MonkA napísal:ako mozes vravet aj za neho? mas plnu moc ?patizon napísal:ja ti aj za taku vravim ze nemas za co
ja som mu to telepaticky prikazal
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
hej hej ale ja to chcem na papieripatizon napísal:my sme telepaticky prepojeny
MonkA napísal: hej hej ale ja to chcem na papieri
ok, ked to chces na papieri, tak pozorne teraz citaj a nechaj sa unasat vlnami textu a prudiacich mysienok... ~~~~~~~~~~
sustred sa na ich neskutocnu energiu, ktora vychadza zo samej prapodstaty bytia... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zober si papier a pero... napis, co tam chces mat... ked to dokoncis, preberies sa pri lusknuti... "LUSK"
no a co vidis na papieri?
taka sa prevelice tesne vyjadril ale lusknutie by malo byt naozajstne take napisane to neni az tak uplne ono ale ako priprava to staci
pockajte a co to ma so splnomocnenim?
MonkA napísal:pockajte a co to ma so splnomocnenim?
malo si sa sustredila... zrejme budem musiet pocvicit cezmonitorovo-textove ovplyvnovanie mysle...
ved som to povedal aj za taku ale aby som sa mohol zanho vyjadrovat na verejnosti musim mat splnomocnenie a to mi taka poslal telepaticky
vyskusala som takov postup..eliska mi prisla ja lusknut ale na papieri enjako nebolo splnomecnenie ale oblacik.viete mi to vysvetlit ?
MonkA napísal:vyskusala som takov postup..eliska mi prisla ja lusknut ale na papieri enjako nebolo splnomecnenie ale oblacik.viete mi to vysvetlit ?
chcela si oblacik? mas oblacik... v skutocnosti si ziadne splnomocnenie nechcela... alebo je pre Teba splnomocnenim ten oblacik
jaa som chcela splnomocnenie..ako mozes vediet co som chcela??
ja si myslim ze vtedy ide o tvoje podvedomie a nie vedomie a kedze podvedomie chcelo oblacik tak si nakreslila oblacik
aa co znamena taky podvedome nakresleny oblacik?patizon napísal:ja si myslim ze vtedy ide o tvoje podvedomie a nie vedomie a kedze podvedomie chcelo oblacik tak si nakreslila oblacik
tak to by si mohol lebo ma zaujima co mam v podvedomipatizon napísal:to zial neviem ale porozmyslam
este som na to neprisiel lebo som pracoval na viazani vzacnej knihy ale dnes by sa to uz dalo (ale treba vediet co konkretne si robila cely den v ake j si bola nalade adt lebo viem od oblacikov odvodit dokonale protiklady)
no takze bola som v skole..potom na oddielovke...potom som sedela na lavicke pred kostolom..potom som kukala housa...a nalada? no vecer s ato uz dalo zniest predtym bola dost blba...a terza som zvedava co z toho vydedukujes (a dufam ze znova nemas nejaku pracu )
dobre takze vacsinou nic moc takze to nemusi byt prijemne "vznasal sa nad tebou oblak z kt. padali nie prave najprijemnejsie veci?" prve co ma napadlo
Strana 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 8 z 12
Povolenie tohoto fóra: