achojte
+3
patizon13
TakaMahaka
Myškaa
7 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 6 z 11
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: achojte
obrovskeeeeee....ked som bola mala zila som v tom ze coperfield je ozajstny kuzelnik(to neznamena ze som ho mala rada) a streesne som checal vediet ako to robi
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ale ja chcem vediet ako to robi aj teraz a myslim si ze uz niesom maly (aspon vzrastom <oproti priemernemu cloveku>)
heej bolo by zaujimave zistit to ale je mala pravdepodobnost ze sa nam to niekedy podari
coperfield? to nie je magia, ale ani netvrdim, ze ma lacne triky... coperfield je iluzionista, aspon pokial viem, ale ma to jeden hacik, podla mna kamera a ine pristroje sa nedaju iluziou "oklamat"... takze nieco tam nesedi... kazdopadne, coperfieldov program byva dobry - vedia, ako robit biznis
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
preco by to bolo mozne o 500 rokov?
hh som si musela precitat celu stranu aby som aspon trocha pochopila ze o com to vobec tocime...nooo to bude urcite preto ze kurcatam davaju latky aby rychlejsie vyrastli..a my to jeme a potom sme taki velkii...
ale ved noo to bolo prve co ma napadlo tak som terpla...tak skuset napista daco rozumnejsie:P
neviem ci sa zlepsla ked us vsade napchane Ecka, potraviny su geneticky modifikovane aak celkovo...vela ludi sa stravuje vo fast foodoch(si idu racej kupit gyros niezeby zjedli to co sai nabalili doma vska majca?)...aa lekari v stredoveku zabijali?? to som nevedela
aleee...ja som uz nemala nic na jedenie z domu,lebo jaso ci kto to, mi zjedol jeden z dvoch chlebov ....aaa jaso mi dlzil ten gyros a tak mi ho aj kupil..a nie je to ziadna fast foodova strava..bolo v tom len masko zo zvierat nechovanych v klietkach (sama to potesi) aaa zelenina...cerstva..
MajcA- Počet príspevkov : 35
Registration date : 20.03.2008
len sa vyhovaraj, proste si priznaj, ze sa zle stravujes...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
tak ked ma niekto hnacku a zltacku a ty mu nakazes kazde rano pit pivo (mas tak oslabenu pecen ze na to mozes pri dietnej strave zomriet a on do teba leje alkohol...) a navyse ti dava prehanadla (vsetko co zjes co ta moze udrzat pri zivote z teba vijde von a ani to nezcnes travit) a este k tomu ti pustaju zilou tak mi povedz ze to nieje zabijanieMonkA napísal:neviem ci sa zlepsla ked us vsade napchane Ecka, potraviny su geneticky modifikovane aak celkovo...vela ludi sa stravuje vo fast foodoch(si idu racej kupit gyros niezeby zjedli to co sai nabalili doma vska majca?)...aa lekari v stredoveku zabijali?? to som nevedela
ale ja som si ista ze ti doktori to mysleli dobre len im to maalinko obcas nevyslo...a majca sa stravuje? ten rozok co zjedla v pondelok sa nerata
nie? ked neviem aky doktor vyvrazdil tym skoro cely kralovsky rod a zachranili len ludovita XIV. tym ze jeho dojka povedala ze jeho do ruk doktorom a usla s nim prec
no ekby nezavolali doktora tak by zrejme zomreli aj tak..cize tym ez zavolali doktora aspon daco spravili...aj ked to tomu doktorovi celkom nevysloo...a ty si an to volaky odbornik ekd rozpravas o dojkach a ludovitoch...len kukam ze cooo a ono ej to inak dost velak zodpovednost byt doktorom a nie vzdy vyde...
hh mile...take si pamatas ale vies aj to co mas?? nas ked ucil dejepis Laucik bolo to strasne zaujimave..a tiez se poculi vela pikosiek a zaujimavych priibehov...
ved ja sa nebojim...ale tak noo ani aj neviem vsetko co by som mala a to mam dejak za prve celkom rada a za druhe mame momentalne aj dobru ucitelku
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 6 z 11
Povolenie tohoto fóra: