achojte
+3
patizon13
TakaMahaka
Myškaa
7 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 7 z 11
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: achojte
to je dobre....vcera sme s aboli s babami pozreit na maturite...aa dosli sme k zaveru ze nechceme maturovat..vyzeralo to strasne tazko aj ked ten chlapec co odpovedal vsetko len tak sypal...ale bol straasne nervozny chudak..zrejme to ej naozaj tazke a nie je to len take ze nas strasia...
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ale jooj...nie je to take strasne...hlavne sa netreba stresovat a potom to zvladas lavou zadnou...to vlastne o nic nejde len o stastie vacsinou no
MajcA- Počet príspevkov : 35
Registration date : 20.03.2008
no jaa tak isto..ja stresujem skoro vzdy a vsade...a ked stresujem,tak vsetko pokazim..napr.absolventska skuska z klavira..to bolo hrozne..vlastne o nic neslo,ale ja som sa aj tak strasne vystresovala a nic som nevedela zahrat ..budem si asi musiet zacat cvicit nestresove spravanie alebo co..inac to s tou maturitou nedopadne dobre
viete co moji zlati? aj tak nemate an moje stresovanie...a specialne dneska na chemii..som ani nevedela co vraviim...a ked sa dokazem tak vystresovat pri uplnej blbosti co bude na maturite.. aa majca k mas nejyke typy ako si cvcit nestersove spravanie napis skusim..
noo na tie typy sa treba spytat dakeho nestresujuceho cloveka...teda treba takeho zohnat..a nech nam da par poucnych rad..alebo ja neviem no
myslim ze clovek ktory nestresuje nema ziadne typy lebo mu icf´h netreba kedze nestresuje
joooj, vas strasia maturitou? to je ale blbost, vsak vzdy platilo: maturita - formalita... ale to clovek naozaj pochopi az vtedy, ked ma po nej... ale mozno sa casy naozaj zmenili... no nechapem, preco si s tym lamete hlavu uz teraz... aj tak to bude v pohode... neverite? uverite...
(inak, co potom take skusky na vyske alebo statnice...)
(inak, co potom take skusky na vyske alebo statnice...)
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
no dovtedy so sebou daco urobim (mozno) lebo ianc to endopadne velmi dobre....
MonkA napísal:no dovtedy so sebou daco urobim (mozno) lebo ianc to endopadne velmi dobre....
ale dopadne... maturita je šuvix...
tak preco ju musime robit?TakaMahaka napísal:MonkA napísal:no dovtedy so sebou daco urobim (mozno) lebo ianc to endopadne velmi dobre....
ale dopadne... maturita je šuvix...
MonkA napísal:šuvix???
heh, vacsinou sa stava, ze starsi nevedia, o com tocia mladi, pri ich kadejakych slovnych hrackach a zvratoch, teda mne sa to zatial nestava (aspon nie casto), ale tentoraz je to akosi naopak...
nevies co je suvix????? to je ked je v niecom bordel nieco sa ti zamiena este by sa dalo povedat gulaz alebo galimatias uz ti je to jasne?MonkA napísal:šuvix???
patizon napísal:nevies co je suvix????? to je ked je v niecom bordel nieco sa ti zamiena este by sa dalo povedat gulaz alebo galimatias uz ti je to jasne?
mozno som to nemyslel presne v tomto vyzname, ale povedzme... nie je to az take podstatne...
patizon napísal:takaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ved ty nic nerobis tak pis
muhaha... je to nepodstatne...
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 7 z 11
Povolenie tohoto fóra: