achojte
+3
patizon13
TakaMahaka
Myškaa
7 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 8 z 11
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: achojte
no pre zaujimavost ale zas naco si zaplnat mozog nepodstatnymi vecami ved ej dost toho co tam ma byt aj tak
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
no ale podla mna je podstatne co tym myslel aby si mu rozumela co najviac to je dobry zaklad pre telepatiu (aj ked nie vzdy musis o tom cloveku vediet vela ale vies co si mysli)MonkA napísal:no pre zaujimavost ale zas naco si zaplnat mozog nepodstatnymi vecami ved ej dost toho co tam ma byt aj tak
takaa ale to sme uz poculi asi 2x
MonkA napísal:takaa ale to sme uz poculi asi 2x
ale to nie je podstatne, ze ste to poculi 2x
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
podla mna to je podstatne(nie podstatne meno je 2 ej aspon pokial viem cislovka ) lebo to co si nam mal vysvetlit je nepodstatne ale chceli sme to pocut uz 2 x cize sme to chceli pocut uz opakovan ecize by si nam to mohol povedat..(pozn..a co to vlastne bolo??? )
MonkA napísal:podla mna to je podstatne(nie podstatne meno je 2 ej aspon pokial viem cislovka ) lebo to co si nam mal vysvetlit je nepodstatne ale chceli sme to pocut uz 2 x cize sme to chceli pocut uz opakovan ecize by si nam to mohol povedat..(pozn..a co to vlastne bolo??? )
vidis? nepodstatne...
mohol by ho uz konecne opravit..no nie??MonkA napísal:nie podla mna jasov trabant
MajcA- Počet príspevkov : 35
Registration date : 20.03.2008
ano a potom ho dat odviezt na stk-cku zaplatit to vsetko... ale myslim ze uz na tom pracujeMajcO napísal:mohol by ho uz konecne opravit..no nie??MonkA napísal:nie podla mna jasov trabant
ved mi sa nebojime len kym sa toto vsetko stane tak...MonkA napísal:jaso to zvlada nebojte
sa bojis aby si s atoho dozil prihliadnuc k tvojmu vysokemu veku vsak?
ja som som jeden z trojice ktory su vecne zivy takze sa nebojim ci sa toho dozijem ja ale tyMonkA napísal:sa bojis aby si s atoho dozil prihliadnuc k tvojmu vysokemu veku vsak?
ozaj, ako bolo na Poludnici? dake fotky nemate?
vidis taka ani ma nenapadlo spytat saTakaMahaka napísal:ozaj, ako bolo na Poludnici? dake fotky nemate?
a smiem vediet KTO bol na poludnici??
MonkA napísal:a smiem vediet KTO bol na poludnici??
ved som aj rozmyslal, ze sa najskor opytam, ci ste vobec boli... takze nic nebolo? preco?
no hej..lebo akosi sa nas ani ennazbieralo a to pocasie bolo dost na nic..aspon podla toho co si pamtama..ale dakedy by sme mohli ist ci??
no to mohliMonkA napísal:no hej..lebo akosi sa nas ani ennazbieralo a to pocasie bolo dost na nic..aspon podla toho co si pamtama..ale dakedy by sme mohli ist ci??
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Skauting :: Všeobecný pokec :: Rôzne
Strana 8 z 11
Povolenie tohoto fóra: