Jokes / VtiIPy
+3
TakaMahaka
Myškaa
suchy bublifuk
7 posters
Strana 2 z 7
Strana 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Jokes / VtiIPy
Nahluchlá babka okopáva počas SNP zemiaky. Ide okolo partizán a sluľne pozdraví:
- Smrť fašizmu!
Babka sa dvihne a odzdraví:
- Aj tebe synku, aj tebe!
- Smrť fašizmu!
Babka sa dvihne a odzdraví:
- Aj tebe synku, aj tebe!
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ktory myslis? ten moj? jasne ze ten co som tu dala ja.. dakujeeem! :Dpatizon napísal:ten druhy je vyrazne lepsi :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
mne s apaci rozhodne ten dvadsiaty...ten je najlepsi..som sa tu na na nom skoro pol hodky sulala..no vazne
uaau ten prazdny prispevok je strasne vtipnypatizon napísal:
MonkA napísal:uaau ten prazdny prispevok je strasne vtipnypatizon napísal:
nevyslo to co som chcel tak to idem skusat dalej ale nemal byt prazdny
dufam ze to co tam das bude mega vtipne lebo sa doma nejak brutalne nudim...
MonkA napísal:dufam ze to co tam das bude mega vtipne lebo sa doma nejak brutalne nudim...
stale chora?????
este trochu ale uz je to vlastne v pohode..som bola aj v skole ha ! ale este s amusim enja doliecit lebo mame ist v piatok pracovat na volaky hrad..najlepsie je ze je uz streda a stale o tom poriadne nic nevieme ale ehm.....
heej uz vieme..dnes sme sa uz konecne dozvedeli vsetko co sme chceli.... no bude to zaujimave ako patka poznamenala zrejme by ani neprisli na to ze tam nie sme
uaau mile... ale teraz myslim ze by na to prislipatizon napísal: neviem neviem asi by im nesedeli pocty
no vidis ze som mal v podstate pravduMonkA napísal:uaau mile... ale teraz myslim ze by na to prislipatizon napísal: neviem neviem asi by im nesedeli pocty
no vlastne hej..keby sme tam neboli nemal by ich kto vyzieratpatizon napísal:no vidis ze som mal v podstate pravduMonkA napísal:uaau mile... ale teraz myslim ze by na to prislipatizon napísal: neviem neviem asi by im nesedeli pocty
vy ste tam vyzierali nedrzite sa trendu kym ma neposlu na liecenie musim chudnut??? to mi je ale cudneMonkA napísal:no vlastne hej..keby sme tam neboli nemal by ich kto vyzieratpatizon napísal:no vidis ze som mal v podstate pravduMonkA napísal:uaau mile... ale teraz myslim ze by na to prislipatizon napísal: neviem neviem asi by im nesedeli pocty
no aaaa odhalil si nas:D..co teraz.boseeee ja som dnesa zjedla az cele jablko :X
no ze sa nehanbis takto sa prezieratMonkA napísal:no aaaa odhalil si nas:D..co teraz.boseeee ja som dnesa zjedla az cele jablko :X
no ze sa nehanbis takto sa prezieratMonkA napísal:no aaaa odhalil si nas:D..co teraz.boseeee ja som dnesa zjedla az cele jablko :X
ved sa hanbiiim co mam teraz robit? aaaaaapatizon napísal:no ze sa nehanbis takto sa prezieratMonkA napísal:no aaaa odhalil si nas:D..co teraz.boseeee ja som dnesa zjedla az cele jablko :X
aj by som vedel poradit ale bolo by to nechutneMonkA napísal:ved sa hanbiiim co mam teraz robit? aaaaaapatizon napísal:no ze sa nehanbis takto sa prezieratMonkA napísal:no aaaa odhalil si nas:D..co teraz.boseeee ja som dnesa zjedla az cele jablko :X
dobre tak tuto moznost zavrhujem ale nasadim si dvojnasobne tvrdsiu dietu 6 chodov denne a ako dezert salko s cokoladou
chcem chudnut a to hned tou dietouMonkA napísal:dobre tak tuto moznost zavrhujem ale nasadim si dvojnasobne tvrdsiu dietu 6 chodov denne a ako dezert salko s cokoladou
este som nepovedala obsah jednotlivych porcii nechces si to rozmysliet ?patizon napísal:chcem chudnut a to hned tou dietouMonkA napísal:dobre tak tuto moznost zavrhujem ale nasadim si dvojnasobne tvrdsiu dietu 6 chodov denne a ako dezert salko s cokoladou
Strana 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 2 z 7
Povolenie tohoto fóra: