Jokes / VtiIPy
+3
TakaMahaka
Myškaa
suchy bublifuk
7 posters
Strana 4 z 7
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Jokes / VtiIPy
ze nie?? tak preco si zuby umyvas pastouMonkA napísal:ale jaaaa??? no to urcitepatizon napísal:amaterkaMonkA napísal:no neviem asi budem doverovat zubjen paste..overena kvalita
nevrav ze si si nikdy neumyl zuby pastou
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
nevravim ze nikdy ale bezne pri sebe popol nemam tak pouzivam pastuMonkA napísal:nevrav ze si si nikdy neumyl zuby pastou
hmm no asi tu pastu pouzivas aj ked ma spopol...napriklad v maluzinej si mal popola z pece az az a cim si si umyval zuby? no pastoupatizon napísal:nevravim ze nikdy ale bezne pri sebe popol nemam tak pouzivam pastuMonkA napísal:nevrav ze si si nikdy neumyl zuby pastou
no dobre dobre to bol super napad lebo iank by nebolo velmi prijemne vedla teba spatpatizon napísal:to bolo len na to aby mi nesmrdelo z ust ale predtym som si umyl zuby popolom
no oook uznavam ze v tomto som amaterpatizon napísal:no vidis ako dobnre ze som pouzil kombinovanu metodu
som rada ze mi veris este mi daj daky tippatizon napísal:musis sa este vela vela vela ucit ale ty to hadam zvladnes
no ok o tejto nocnej hodine to ais nepojde..mozno skusim rano a na co s amam sustredit ?patizon napísal:musis sa velmi sustredit to je hlavne sila mysle
moze byt aj osoba?patizon napísal:na to miesto a koncentrovat vsetku silu
dobre maam a co teraz?patizon napísal:teroreticky ano ale to treba posudit podla toho na koho sa chces sustredit
mozno?patizon napísal:si uplne sustredena?? ak ano tak ho dnes mozno stretnes
ja som nepovedala ze som ju stretlapatizon napísal:vydis stretla si tu osobu ale keby si sa viac sustredila tak by s nou bola dlhsie
aano si si isty?? a kto to teda je ?patizon napísal:ale ja viem ze si ju stretla
ale ved to vies tak preco by som ti to mal hovorit zatial ti musi stacit ze viem ze si tu osobu stretla
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 4 z 7
Povolenie tohoto fóra: