Hudba
+6
Bleee
suchy bublifuk
Bobo
Myškaa
patizon13
TakaMahaka
10 posters
Strana 5 z 13
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Hudba
a viete co ja uz radsej nebudem citat,pozerat telku...budem len hudbu vnimat.... to by bolo fest huste.
no tak ja som uz dopadla lebo som si poobede lahla do majcinho spacaku a ze idme kukat telku..a nejak mi spadli viecka tak som len pocuvala..aj to neviem ci vsetko..
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
no podobne..som sa hodila na postel a potom mi mam hovori ze si nemohla ist prekladat anglinu lebo som spala ..a som len kukala ze coooopatizon napísal:ja som takto zaspal v nedelu ani som mame neveril ked mi hovorila ze som spal
hej to je..a este vacsia sranda je ked si vecer lahnes a iba s ati zda ze zavres oci a hned ich aj otvoris a uz je rano...lebo ja si vzdy uvedomujem ze spim....a toto sa mi stalo len par kratpatizon napísal:ale je to aj tak sranda ked nechces uverit ze si spala
ale aj na tribune hra mnoho hudobnikov taka my sa snazime priridzene naviazat temu a uz sa bylizime a ty si to pokazil!!!!
ejha takovi zacalo nejak zalezat na tom aby sme pislai k teme ... ale tak spanie a hudba..to enma od seba daleko ci? no dobre tak maa..ja som nahodou dakedy pocuvala hudbu pred spanim ale potom mi to nejak zcaalo vadit..a ked som bola mensia a mala som izbu s detmi musela som pred spanim pocuvat rozpravky...niektore useky viem uz naspamat
ja som tiez volakedy pocuval hudbu pred spanim, ale tiez som prestal...
a co a tyka tych tem - vsak tych volnych tem je tu kopec, tak aspon v tych konkretnejsich temach sa aspon trochu drzme povodneho zameru... mne osobne to az tak nevadi, ale ked sem pride niekto novy a bude sa chciet zapojit do temy napr. o hudbe, zisti, ze tu keciame uplne o inom a vlastne o nicom (aj ked taranie dve na tri nie je az take zle)...
a co a tyka tych tem - vsak tych volnych tem je tu kopec, tak aspon v tych konkretnejsich temach sa aspon trochu drzme povodneho zameru... mne osobne to az tak nevadi, ale ked sem pride niekto novy a bude sa chciet zapojit do temy napr. o hudbe, zisti, ze tu keciame uplne o inom a vlastne o nicom (aj ked taranie dve na tri nie je az take zle)...
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
no hej ale tie takove mudre riadky zachvlu zmiznu z dohladu a aco potom ?patizon napísal:ale ved tieto dristy pochopi po tychto niekolkych riadkoch
no tak moozespatizon napísal:ved tak sem tam napiseme do spravy odkaz aj na vysvetlivky
neni zac..ale taka nam volako prerusil nit ..patizon napísal:dakujem
nemyslim ze ze nan vobec dakto klikne ale tak pre dobry pocit...
tak ja nan kliknem a mozno sa naucim tu pasaz z fora naspamat aby som tam viac klikat nemusela
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Strana 5 z 13
Povolenie tohoto fóra: