Hudba
+6
Bleee
suchy bublifuk
Bobo
Myškaa
patizon13
TakaMahaka
10 posters
Strana 4 z 13
Strana 4 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Hudba
TakaMahaka napísal:patizon napísal: myslim si ze mas pravdu
Ondrej sa v podstate len pokusil vtipne reagovat na Monkin prispevok a zrejme to spojil dokopy s Monkinou fotografiou... my sme sa len chytili na navnadu...
ako to tak je tak este musime vela halusiek pojest aby sme sa mu vyrovnali
racej spagety ale aj halusky mozu bytpatizon napísal:TakaMahaka napísal:patizon napísal: myslim si ze mas pravdu
Ondrej sa v podstate len pokusil vtipne reagovat na Monkin prispevok a zrejme to spojil dokopy s Monkinou fotografiou... my sme sa len chytili na navnadu...
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
z halusiek viac narastiesMonkA napísal:racej spagety ale aj halusky mozu bytpatizon napísal:TakaMahaka napísal:patizon napísal: myslim si ze mas pravdu
je vam jasne, ze opat sa odklaname od temy? ale ked uz o jedle v teme o hudbe, tak mam jednu otazku - pocuvate pri jedle nejaku hudbu?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
ano a najlepsie je citat pri jedle a popri tom mat pustenu hudbu ako podfarbenieTakaMahaka napísal:je vam jasne, ze opat sa odklaname od temy? ale ked uz o jedle v teme o hudbe, tak mam jednu otazku - pocuvate pri jedle nejaku hudbu?
patizon napísal: ano a najlepsie je citat pri jedle a popri tom mat pustenu hudbu ako podfarbenie
ved to, ale aku?
urcite peknu a ziaden hip hop na tom sme s auz zhodli s ami zda...a ani tecno by to byt nemuselao..ale uz sa znova opakujemved to, ale aku?
asi tak by to mohlo byt napriklad taky kabat alebo daky mixMonkA napísal:urcite peknu a ziaden hip hop na tom sme s auz zhodli s ami zda...a ani tecno by to byt nemuselao..ale uz sa znova opakujemved to, ale aku?
ja by som nebola ani proti nejakej metallice alebo nohavicovipatizon napísal:asi tak by to mohlo byt napriklad taky kabat alebo daky mixMonkA napísal:urcite peknu a ziaden hip hop na tom sme s auz zhodli s ami zda...a ani tecno by to byt nemuselao..ale uz sa znova opakujemved to, ale aku?
ani nohavica neni vobec zly ale metallica pri citani no mozno hej este som to neskusalMonkA napísal:ja by som nebola ani proti nejakej metallice alebo nohavicovipatizon napísal:asi tak by to mohlo byt napriklad taky kabat alebo daky mixMonkA napísal:urcite peknu a ziaden hip hop na tom sme s auz zhodli s ami zda...a ani tecno by to byt nemuselao..ale uz sa znova opakujemved to, ale aku?
ani ja som to neskusala...lebo ja sa mozem sustredit bud na hudbu alebo na knihu...ani ucit sa nemozem ekd pocuvam hudbu
asi? uz si to skusal?patizon napísal:ucit asi ani ja
ja mam rada pop,no ale vypocujem si hocico...ale hip-hop nemusism... Pocuvam Desmod,avril lavigne...to najviac...a pacia sa mi pesnicky od SOADu-ATWA-prelozit vam to bude vediet Petko a lonely day. a este je super pesnicka tulacky rano,kometa,obcanka,moritury te salutant-neviem ako sa to presne pise,a vela dalsich...
coze?pocuvat hudbu popri telke?tak to musi byt ina brutalka... ja robim pri hudbe hocico,ale telku som este pri hudbe nepozerala...
no ja dakedy ked chcem robit evla veci a nemam cas zoberiem si ku telke napriklad ucenei aj knihu a este si v spalni an compe pustim hudbu..ale to sa mozrejme nemoze fungovatnika napísal:coze?pocuvat hudbu popri telke?tak to musi byt ina brutalka... ja robim pri hudbe hocico,ale telku som este pri hudbe nepozerala...
mne citanie pri telke nerobi problem a zvladam sledovat oboje (aj ked v poslednom obdobi to uz nerealizuje, lebo ani velmi telku nepozeram), ale samozrejme zalezi na programe, ak by som napr. pozeral tazky psychologicky thriller alebo dramu a popritom cital napr. detektivku so zlozitymi zapletkami, to by som asi nezvladol...
no ale hudbu s telkou vacsinou nemiesam, predsa len su tam 2 zvukove zdroje - mozno keby pri TV programe nebol potrebny zvuk, ale to by bolo uplne v poho...
no ale hudbu s telkou vacsinou nemiesam, predsa len su tam 2 zvukove zdroje - mozno keby pri TV programe nebol potrebny zvuk, ale to by bolo uplne v poho...
ja som myslel citanie a telku alebo hudbu a citanie ale aj nejaky sport sa da pozerat a mat popri tom pustenu hudbu
ja dokazem vnimat oboje ale plne sustredit sa mi da aj tak len na jedno...aa nemozem citat ked ide v radiu slovenka pesnicka...lebo s ami to pletei
no jasne...to je pravda,ze ked ide v radiu daka slovenska hudba tak sa neda aj cital... ja som si minule citala a pri tom som mala pustene radio...a akuraz isli pesnicky od Nohavicu...
nika napísal:no jasne...to je pravda,ze ked ide v radiu daka slovenska hudba tak sa neda aj cital... ja som si minule citala a pri tom som mala pustene radio...a akuraz isli pesnicky od Nohavicu...
tak skuste pri slovenskych piesnach citat anglicky text...
Strana 4 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Strana 4 z 13
Povolenie tohoto fóra: