Šport
+5
suchy bublifuk
patizon13
Bobo
Myškaa
TakaMahaka
9 posters
Strana 3 z 8
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Šport
MonkA napísal:ale sak co robis pri stolnom futbale? len mykas packamipatizon napísal:MonkA napísal:podla mna je dobry aj taky stolny futbal nevravim ze to nejak extra viem hrat ale je to sranda.... inak ono sa to ais enda priradit ku sportu ci?
sport to je to urcite viem ale aj napr sach je sport to ze pri tom nebehaz neznamena ze to nieje sport
a pri sachu vlastne len pohybujes figurkami
ale tam aj musis rozmyslat..preto mi sach nejk nejde
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
ale aj pri stolnom futbale su vseliake triky a tiez musis rozmyslat kedy sa hodia a ako obbabrat superaMonkA napísal:ale tam aj musis rozmyslat..preto mi sach nejk nejde
len ked niekto(to akoze ja) nepozna tie triky tak ej zbytocne rozmyslat kedy ich pouzit
tak potom ten sport neovladas ale to neznamena ze to neni sportMonkA napísal:len ked niekto(to akoze ja) nepozna tie triky tak ej zbytocne rozmyslat kedy ich pouzit
ja myslim ze kalceto je super.... bavi ma to je to abava.. aj ked to clovek evie hrat sa aspon zasmeje...
Myškaa- Počet príspevkov : 225
Registration date : 03.11.2007
veru veruMyškaa napísal:ja myslim ze kalceto je super.... bavi ma to je to abava.. aj ked to clovek evie hrat sa aspon zasmeje...
Tak berte to tak ze ked uz dokonca aj pocitacovu hru (counter-strike) priradili medzi sporty (nepodlozena informacia typu jedna babka povedala) tak kalceto je urcite sport
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
cs-ko nieje sport ved to je blbost to chces povedat ze na olympiade by mohli zapratat niekolko miestnosti pc-ckyami a drtit?Mravec napísal:Tak berte to tak ze ked uz dokonca aj pocitacovu hru (counter-strike) priradili medzi sporty (nepodlozena informacia typu jedna babka povedala) tak kalceto je urcite sport
Aj podla mna je to divne ale zevraj je to tak. Kam tento svet speje *wall*.
dufam ze nie lebo to by potom mohol by sport aj pozeranie tvMravec napísal:Aj podla mna je to divne ale zevraj je to tak. Kam tento svet speje *wall*.
ano a este jeden ale ten by sa dal zahrat iba raz kto bude skor v truhlenika napísal:vau to by bolo super to s tou telkou...si predstavte sutaz v pozerani tv...
patizon napísal:ano a este jeden ale ten by sa dal zahrat iba raz kto bude skor v truhlenika napísal:vau to by bolo super to s tou telkou...si predstavte sutaz v pozerani tv...
hh tak tohoto by som bol jasny vytaz
to s tou telkou si neviem predtsvit lebo to by som potrebovala straaasne vela jedla a si predtsavte ako by z toho boleli oci...
skus dva dni nespat a zistis co je to za pocit ..... poviem ti bieeeda
tak tomu verim najdlhsie som nespala 24 h a mala so uuplne dost...a tento rok si zase uzijem ke dpojdeme do chorvatska..joj
nemozes spat pocas cestovania ci ako??? Ja som s tym maval tiez problem no teraz mam problem nezaspat ak nemam s kim kecat (uz som zaspal aj postojacky v buse )
no cestovanie by smao o sebe problem nebolo len si predtav ze sedis v strede z jednej strany je na teba ovaleny brat z druhej sestra je horucco cize su obaja spoteni ...ocovi klipkaju viecka atvrdi ze nezaspava..mama stale keca dake nezmysly...tak dobru noc :p ale inak mam rodinne dovolenky rada (asi)
Ja som s celou rodinkou v auticku uz davno nesiel a vlastne na rodinej dovolenke sme boli posledne ked som mal 13 a mozno ani to nie. A to ze s jednej strany brat a s druhej sestra som mal rovnake ako ty
no ja som mal zas v buse problem nezaspat (aby som zezaspal jedol som vsetko dookola (vedla bola bednicka s jablkami)viete ako mi bolo zle po stavil som sa z babami zevraj zeny viac vydrzia (teda aj nespat o 06:00 boli vsetky ako zabite a ja som vydrzal do obeda odinu som zdriemol a siel som spat az o 02:00)Mravec napísal:Ja som s celou rodinkou v auticku uz davno nesiel a vlastne na rodinej dovolenke sme boli posledne ked som mal 13 a mozno ani to nie. A to ze s jednej strany brat a s druhej sestra som mal rovnake ako ty
pockaj a nechces mi povedat ez si sa aj vyspal vsak?? a to je hlupost ze zeny vydrzia viac....Mravec napísal:Ja som s celou rodinkou v auticku uz davno nesiel a vlastne na rodinej dovolenke sme boli posledne ked som mal 13 a mozno ani to nie. A to ze s jednej strany brat a s druhej sestra som mal rovnake ako ty
ee vtedy sa mi nedalo pocas cestovania spat ale teraz no problem zaspim skoro vzdy a skoro vsade
SkORO..to mozem povedat aj ja...to skoro sa vstahuje na cestovanie v aute aj tak sa mi najlepsie spi v mojej posteli...ale ani v tipku sa nespalo najhorsie.....
Tak v skautingu si extremoveho spania este uzijes.
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 3 z 8
Povolenie tohoto fóra: