Šport
+5
suchy bublifuk
patizon13
Bobo
Myškaa
TakaMahaka
9 posters
Strana 4 z 8
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Šport
ano po tej hodinke (toho najtvrdsieho spanku) si ako znovuzrodena ale samozrejme ze ked som siel o 2 spat tak som zaspal hned v tej sekunde ako som si laholMonkA napísal:pockaj a nechces mi povedat ez si sa aj vyspal vsak?? a to je hlupost ze zeny vydrzia viac....Mravec napísal:Ja som s celou rodinkou v auticku uz davno nesiel a vlastne na rodinej dovolenke sme boli posledne ked som mal 13 a mozno ani to nie. A to ze s jednej strany brat a s druhej sestra som mal rovnake ako ty
a co ti dve hodky nestacili?? ja ked som s jasom bol na skautskych ohnoch tak som za 3dni spal dokopi cca3hod. Je sice pravda ze som potom doma tahal skoro 24hodinovku ale vtedy som sa citil good.
Mravec- Počet príspevkov : 446
Registration date : 23.06.2008
to 02:00 znamena ze som siel spat az na druhy den o 02:00 a ie ze som spal h2 hodiny a navyse som povedal ze ta hodka mi vtedy stacilaMravec napísal: a co ti dve hodky nestacili?? ja ked som s jasom bol na skautskych ohnoch tak som za 3dni spal dokopi cca3hod. Je sice pravda ze som potom doma tahal skoro 24hodinovku ale vtedy som sa citil good.
ach jaj mal by som sa naucit citat
nj posledne som skusal citanie s porozumenim po anglicky a celkom to slo
ze po slovensky to tak dobre nejde
sak ale po slovensky musim zistit i skrytu podsatu pokial z aj to staci prekopat do sj a je to
nemyslim ze zrovna ten prispevok mal skrytu podstatu ale nechcem nikomu krivdit atk ak daku mal napiste
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
hh tak to netusim ani ja
a je tu vobec enjaky prispevok ktory ma skrytu podstatu?? lebo aj osobne nepocitujem potrebu podstatu prispevkov skryvat...ups...moje vlastne ani podstatu nemaju cize ti staci vediet citata
ja sa v svojych tiez podstatu nesnazim ukrit ja hlavne dristam prve co mi napadne .... a tak to i vyzera
hej nieje tu nijaky kruzok spisovatelov preto mozeme hovorit co si myslime a co chceme otvoreneMravec napísal:ja sa v svojych tiez podstatu nesnazim ukrit ja hlavne dristam prve co mi napadne .... a tak to i vyzera
ved na to vznikaju taketo fora. Alebo sa mylim??
tak nie len na to ale je to jeden s dvovodou. si myslim
hh ako mi to dnes pali ako vyhorenej zapalke
no ked vezmeme do uvahy ze by to malo byt DISKUSNE forum....a ono tu enjak o nicom nediskutuje..ale z aktivnych prispievatel to nikomu nevadi..ci?
no aktivnym uzivatelom to nevadi...ale tim co su tu raz za cas to vadi asi dost...ako som si vsimla.
ale asi by sme sa uz mali fakt rozpravat k teme...tak sport... ja mam rada volejbal...ale celkom sranda je aj ping-pong...v nasej starej klubovni sme sa hravali...bola to super sranda.
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 4 z 8
Povolenie tohoto fóra: