Skautské ideály
+7
Mirush:)
Bleee
MonkA
Myškaa
suchy bublifuk
patizon13
TakaMahaka
11 posters
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 5 z 12
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Skautské ideály
Dnes mame toho nasho Jura... Den sv. Juraja, patrona skautov, alebo ak chcete aj den skautov... toto je tema o skautskych idealoch, takze sem sa to celkom hodi... ziadnu akciu sice nemame, co je skoda, ale minimalne by sme sa mali dnes viac zamysliet - nad sebou, nad nasim konanim, nad zivotom, porozmyslat, v com by sme sa mohli este zlepsit (hlavne z pohladu skautskych idealov), spravit ovela viac dobrych skutkov ako zvycajne alebo cokolvek...
Mate dake napady, co dnes urobite, zrealizujete a pod.?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
to nieje zly napadTakaMahaka napísal:Dnes mame toho nasho Jura... Den sv. Juraja, patrona skautov, alebo ak chcete aj den skautov... toto je tema o skautskych idealoch, takze sem sa to celkom hodi... ziadnu akciu sice nemame, co je skoda, ale minimalne by sme sa mali dnes viac zamysliet - nad sebou, nad nasim konanim, nad zivotom, porozmyslat, v com by sme sa mohli este zlepsit (hlavne z pohladu skautskych idealov), spravit ovela viac dobrych skutkov ako zvycajne alebo cokolvek...
napad to zly nie je len casu uz nejak neni...aa tak mi napadlo ze sme dnes mali drruzinovku a den svateho juraja nam ani nenapadol :X
MonkA- Počet príspevkov : 675
Registration date : 28.10.2007
co takto prekvapit ma nejakou reakcoiu ktoru nebudme predpokladat ?patizon napísal:sa chod handbit do virtualneho kuta
tak sa chod hanbit a tak ale nemusis do kuta ale na tribunu ale kedze sme na jednej vlne neviem ci to bude necakane
tribuna neni odveci..ale nemohla by som ist do kuchyne?? lebo tam by som mohla popri tom hanbeni este aj jestpatizon napísal:tak sa chod hanbit a tak ale nemusis do kuta ale na tribunu ale kedze sme na jednej vlne neviem ci to bude necakane
ale aj tak kuchyna je kuchyna a este nie v kute ale pri chladnickepatizon napísal:ked su trhy tak sa da najest aj na tribune alebo aspon cestou tam
ja vam jasne, ze sa opat odklanate od temy?
TakaMahaka- Počet príspevkov : 438
Registration date : 19.09.2007
len velmi maaaalo..tak nam pomoz sa k nej zas epriklonit taka
mno takze podla mna by si mal kazdy sam urict ake ma priority v skautingu a hlavna myslienka by mala ostat vsade
striga- Počet príspevkov : 21
Registration date : 09.06.2008
a co beries ty ako hlavnu myslienku skautingu? akoze vyjadrit sa mozete aj ostani..
priority v skautingu? ja si myslim ze v skautinhu nemozes mat ziadne priority splnat musis vsetko a musis to aj chciet a ked to vsetko chces tak si neurcis priority
mn ja si myslim ze kazdy by mal vedet co odtialto ocakava a toho by sa mal drzat a nedat sa ovpolyvnovat pretoze predsa moze povedat svoj nazor.skauting ma predsa niejake poslanie a to by sme mali sirit.ci nie?
to by si monka ale mala vediet aj ty kedze tu chodis
napiste sem viaceri bo aj mna to zaujma
1. ja to viem a MonkA napisala:striga napísal:mn ja si myslim ze kazdy by mal vedet co odtialto ocakava a toho by sa mal drzat a nedat sa ovpolyvnovat pretoze predsa moze povedat svoj nazor.skauting ma predsa niejake poslanie a to by sme mali sirit.ci nie?
to znamena ze ona vie a ze ma vlastny nazor na to co od skautingu ocakava ale aj co sa ocakava od toho cloveka lebo to ma byt obojstranneMonkA napísal:a co beries ty ako hlavnu myslienku skautingu? akoze vyjadrit sa mozete aj ostani..
2.myslim si ze pre skauting robime co sa da a vlastny nazor mame ale to som uz napisal
3.z pohlado moderatora: tie spravy sa daju aj editovat pri tom clanku co napises sa ti zobrazi tlacitko edit potom nan kliknes a dopises co chces lebo tymto sposobom by sa zbytocne zaplnalo forum tot vsio
mno tak dufam ze tu bude vela nauzorov na to
este raz ta prosim pis to do jednej spravy alebo si tu moju necitala???? a co to ma s monkou ked nieco pises tak k veci alebo objasni to preco to pises este k tym spravam ak ta upozornim este raz a znova to spravis tak tie spravy budem mazat za pochopenie dakujemstriga napísal:monka tym myslis mna
preco tu pisu stale ti isty nech sa aj ini vyjadria nie
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Skauting :: Všeobecný pokec :: Skauting
Strana 5 z 12
Povolenie tohoto fóra: